Dr. Mircea Pușcașu: Ieșiți din turma fricii!

Ce vremuri incredibile! Asistăm la criminalizarea stării de boală și dezincriminarea terorismului de stat și global (căci ce este teroarea nejustificată răspândită de autorități și presă, pentru o boală care are rata de vindecare / supraviețuire de 99,75%?). Ba chiar există federații medicale care cer (autoînvinovățindu-se) anularea malpraxisului pe timpul pandemiei, recunoscând în acest fel că au făcut malpraxis și cerând dreptul la alte acte asemenea!!

Desigur, vor fi și țapi ispășitori sacrificați pe altarele justiției oarbe și surde, în special trepăduși mici și mijlocii, iar bibanii de la Davos, ONU sau OMS vor culege doar crema centralizării politice și digitale, a puterii globale de după The Great Reset. Acum vedem în lucru o schemă globală de socializare (/descentralizare) a responsabilității, o schemă de tip piramidal (OMS către guverne, guvernare către prefecți, inspectori, directori, cetățeni sau chiar către copiii de școală). Urmează prăbușirea economiei globale, haos general, poate vreun război.

Oricum vinovatul vei fi tu. Azi vezi doar începutul. Dacă cetățeanul nu a purtat mască la duș, nu mai contează protocoalele eronate ale OMS (raportări eronate, interzicerea autopsiilor, antivirale mai rele decât covidul însuși etc.), nu mai contează matrapazlâcurile tătarilor arafatici și cercelopați, nici lipsa măsurilor simple și ieftine pentru profilaxia cazurilor grave (e.g. suplimentarea vitaminei D3 la vulnerabili), nu mai contează nimic. Decât faptul că cetățenii insubordonați nu poartă mască când se plimbă singuri prin parc.

A, da, mai contează ceva. Indicele de infectare. Chiar dacă el e total irelevant (matematic și epidemiologic) pentru că numărul de teste nu este același în fiecare zi, nici măcar în fiecare săptămână. E ca și cum ai avea pretenția să afli densitatea de pești dintr-un lac pescuind azi cu o undiță și mâine cu zece, săptămâna viitoare cu 5, iar concluzia să fie raportată la suprafața lacului.

Este evident că acest indice este făcut exact pentru a putea controla parțial rezultatele rotind potențiometrul care crește numărul testelor rt-PCR (și ele cu 30% erori fals pozitive).

Vor meseriașii de la centru să te țină la carceră și cu botnița în aer liber (unde e evident că diluția virionilor tinde spre infinit)? Nicio problemă: cresc numărul testelor cu 20-30%, la fel cresc și șansele să găsească fragmente de ARN de Sars-Cov-2 în nasul oamenilor testați (fragmente despre care nu au nicio informație dacă sunt infectante, dacă au capsidă sau dacă sunt doar niște fragmente inofensive pe care le elimină pacientul care a avut covid acum două luni).

Dacă ar fi fost onești și i-ar fi interesat evoluția pandemiei, atunci ar fi făcut un indice care se raporta la mia de teste făcute (nu la numărul populației, care este fix!).

Eu personal cred că este reală o ușoară creștere a incidenței covid-19, fapt care se datorează în totalitate caracterului sezonier (ca la gripe) al virusului. Însă creșterea incidenţei nu este dublată de creșterea numărului morților de covid, nici de creșterea formelor grave (care ar necesita ATI), asta arată graficele reale, iar motivele ar putea fi multiple, de la introducerea de tratamente eficiente care previn formele grave (dexametazonă, anticoagulante, vitamine C, D etc.), la imunizarea naturală extinsă a populației (anticorpi, celule T, celule mieloide), până la posibilitatea diminuării virulenței virusului ca urmare a unor mutații (totuși vorbim despre un virus ARN).

Ai avut covid în martie? Ai imunitate? Ești sănătos tun? Nu-i nimic, dacă prefectul județului tău are ordin de la arafați, te pune să porți mască și când mergi singur pe stradă! Mască dintr-aia despre care există studii că nu are nicio eficiență nici in spitale sau săli de operație. 

Și patrulează poliția locală după oameni liberi, pe străzile marilor orașe de zici că au anihilat toate rețelele de trafic de copii și femei, iar acum ce a rămas mai grav sunt oamenii fără masca supunerii pe figură. 

Ionesco, Orwell, Huxley și Zamiantin sunt invidioși pe tâmpiții ce guvernează azi pentru îndrăzneala imaginației lor distopice.

Eu sunt din vechea normalitate și țin să nu închei fără să vă reamintesc că este o datorie de conștiință de spus tuturor că regulile, hotărârile și legile idioate NU merită respectate. Dacă le respecți, devii și tu treptat idiot. Pe guvernanți nu-i mai poate nimeni demult bănui de inteligență sau cinste, și-au pierdut definitiv prezumția de bune intenții.

Deci fiți liberi, senini, bucurați-vă de viață, gândiți cu creierul vostru, devoalați minciunile, ieșiți din turma fricii!

Citiţi şi:

Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19

În ce mod vor încerca să vă facă să cedaţi psihologic?

yogaesoteric

19 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More