Dragostea nativilor din Berbec

Dacă sunteţi nativ în Berbec atunci în dragoste sunteţi entuziast şi energic, la fel ca în tot ceea ce întreprindeţi. Sunteţi dornic de afecţiune şi aveţi nevoie de ea pentru a căpăta încrederea necesară adevăratului succes în viaţă. Cei apropiaţi sunt foarte importanţi pentru dumneavoastră.

Sunteţi bun, deşi uneori păreţi aspru, dar farmecul şi personalitatea dumneavoastră vă fac foarte atrăgător pentru sexul opus. Nu sunteţi un visător în dragoste. Preferaţi să acţionaţi practic pentru a câştiga afecţiunea celuilalt. Sunteţi conştient că aveţi nevoie de o afecţiune de durată, dar vreţi în acelaşi timp, libertate şi aventuri în dragoste. Pentru a fi într-adevăr fericit, trebuie să înţelegeţi că nu le puteţi avea pe amândouă.

Deseori, bărbatul născut în Berbec are o figură plăcută, dar se lasă greu cucerit. Înclină să fie foarte convenţional în dragoste şi nu admite să primească sfaturi. Trebuie să aibă grijă să nu devină egoist. Femeia născută în Berbec este foarte activă în dragoste şi lipsită de prejudecăţi în satisfacerea dorinţelor. Aspectul curat şi mândru al acestei femei, o face foarte atrăgătoare pentru bărbaţi.

Deseori sunteţi atât de pretenţios şi agresiv, încât uneori sunteţi considerat o persoană dificilă. Dacă aventurile amoroase nu se dovedesc fericite, aceasta se datorează lipsei de răbdare, brutalităţii, nervozităţii şi instabilităţii emoţionale de care daţi dovadă. Vă place să luaţi conducerea chiar de la început când e vorba de dragoste dar sunteţi pasional, spontan şi puneţi suflet în relaţiile de dragoste. Este posibil, să aveţi mai multe idile, fiind uneori chiar uşuratic, deoarece o nouă dragoste vă farmecă şi vă amuză. Ea va dura numai dacă el sau ea vă va oferi mereu noi prilejuri de încântare. În momentul în care o nouă pasiune v-a cuprins inima, cea dinainte este uitată. Deşi s-ar părea că nici o idilă nu durează prea mult la dumneavoastră, totuşi în momentul în care veţi întâlni omul potrivit, nu vă veţi mai despărţi de el.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More