După doi ani, cercetătorii ne dezvăluie că o explozie solară foarte puternică, ce era de natură să declanşeze o catastrofă, a ratat cu puţin Pământul

de Silviu Nicoară

La sfârşitul lunii martie 2014, un grup de cercetători americani a anunţat că în 23 iulie 2012 a avut loc o explozie solară uriaşă, care a intersectat orbita Pământului. Explozia a fost incomparabil mai mare decât cele care se produc în mod curent la suprafaţa Soarelui, iar dacă planeta noastră ar fi fost situată pe direcţia erupţiei solare, efectele ar fi fost fără îndoială devastatoare pentru întreaga umanitate!

Această situație, în care planeta Pământ a trecut „ca prin urechile acului” pe lângă o catastrofă, reprezintă o confirmare în plus a oportunităţii iniţiativei profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, care a lansat încă din anul 2010 Programul planetar de acţiune urgentă „Nu Apocalipsa!!!”

NASA face încă o dată jocul „elitelor” malefice

Imagini, înregistrarea video și anumite date ale giganticei explozii solare din iulie 2012 au fost oferite de NASA la câteva zile după producerea fenomenului însă, în mod abil, date importante, care ar fi putut genera îngrijorare în rândul maselor, nu au fost furnizate. Astfel că fenomenul a intrat în atenția publicului abia în martie 2014, în urma unui studiu apărut în revista ştiinţifică Nature Communications, studiu semnat în principal de cercetătorii Janet Luhmann (de la Universitatea Berkeley din California) şi Ying Liu (de la Academia Chineză de Ştiinţe din Beijing).

Expozia solară ce s-a produs între 22 şi 23 iulie 2012 a fost înregistrată de către naveta spaţială STEREO-A a NASA, aflată într-o poziție extrem de favorabilă observării incidentului.

 


(Notă: În acest film derularea inregistrării este reluată de trei ori.)

Analiza datelor a evidențiat că această explozie solară a fost una dintre cele mai rapide înregistrate vreodată. În 23 iulie 2012 s-au produs două ejecţii masive de masă coronală (CME), ce au fost aproape simultane (la 10-15 minute una de cealaltă). Succesiunea lor într-un interval foarte scurt a permis valurilor de plasmă magnetizată să circule cu o viteză colosală, situată între 2900 de kilometri pe secundă și 3540 de kilometri pe secundă, de patru ori mai mare decât viteza obișnuită a furtunilor solare. Energia dezlănţuită a fost echivalentă cu explozia a aproximativ un miliard de bombe nucleare cu hidrogen!

Potrivit fizicianului Janet Luhmann, dacă această furtună solară s-ar fi produs cu nouă zile mai devreme, ea în mod categoric ar fi lovit Pământul. Luhmann a mai adăugat că „Dacă explozia solară ar fi lovit Pământul în iulie 2012, probabil că intensitatea ei ar fi fost comparabilă cu cea a evenimentului (Carrington n.n.) din 1859, dar de data aceasta efectul ar fi fost catastrofal pentru civilizaţia actuală, ţinând cont de tehnologiile noastre moderne avansate”.

Pentru a ne face o idee despre efectele pe care o asemenea super-explozie solară le-ar avea dacă ar lovi în plin Pământul, menţionăm că în anul 2013 un studiu guvernamental realizat în SUA pe această temă a arătat că ceea ce ar urma ar fi un dezastru de proporţii greu de imaginat. O ejecţie masivă de masă coronală orientată spre Pământ ar proiecta o „minge” de foc care ar transporta spre noi miliarde de tone de plasmă. Pătrunderea unei astfel de mase plasmatice gigantice în atmosfera terestră ar declanşa schimbarea rapidă a configuraţiei câmpului magnetic al Pământului, ceea ce ar induce curenţi extraordinar de puternici în cablurile de tensiune ale tuturor transformatoarelor şi centralelor electrice de pe planetă. Majoritatea reţelelor electrice ar izbucni în flăcări şi toate echipamentele electronice ar fi distruse. Întreaga infrastructură bazată pe sateliți, internet şi telecomunicaţii ar dispărea. În consecinţă ar cădea şi sistemele de bază, cum ar fi cele de distribuţie a apei, transporturile, funcţiile de bază din spitale etc. Pe scurt, lumea ar intra într-un adevărat haos şi zeci de milioane de oameni ar fi afectaţi în mod dramatic.

După cum reiese din declaraţiile unor oficiali americani, administraţia este perfect conştientă de uriaşa ameninţare pe care exploziile solare o reprezintă. Este de altfel ştiut că guvernul american, precum şi guvernele altor ţări, au construit încă de mulţi ani, în cel mai mare secret, baze subterane destinate doar „elitelor” conducătoare în scopul protejării lor de asemenea cataclisme. Soarta milioanelor de oameni nu îi preocupă, însă, preferând pe cât posibil să nu îi informeze despre asemenea evenimente, sub pretextul de a evita declanșarea unei panici generale. Cu ocazia exploziei solare din 23 iulie 2012, Agenţia spaţială americană (NASA) a dovedit încă o dată că face jocul elitelor criminale. Dezvăluirile tardive, survenite abia după doi ani de la pericolul prin care umanitatea a trecut milimetric în iulie 2012, sunt o dovadă concludentă a cinismului și indiferenței față de populație a celor care trag sforile, care au gândit probabil că după acest interval de timp anunţul nu va mai genera decât un slab ecou, nu va mai sublinia neputinţa oamenilor de ştiinţă de a prevedea cu exactitate fenomene de asemenea importanţă și, în primul rând, nu va scoate în evidență lipsa de preocupare reală a autorităților de a găsi soluții pentru a ne proteja în astfel de situații.

Un asteroid cu diametrul de 30 de metri a trecut razant pe lângă Pământ în luna martie a acestui an 
 
O altă situaţie ce ar fi putut deveni catastrofală pentru pământeni a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, pe 4 martie 2014, când un asteroid de dimensiuni mari a trecut foarte aproape de planeta noastră. Mai exact, asteroidul botezat DX110, cu un diametru de aproximativ 30 de metri, a trecut pe lângă noi la numai 350.000 de kilometri, distanţa dintre Pământ şi Lună fiind de 385.000 de kilometri. Asteroidul se deplasa cu aproximativ 53.000 km/h şi avea o greutate estimată la cel puţin 15.000 de tone!
 
După cum s-au exprimat unii jurnalişti din presa internaţională, raportat la distanţele cosmice, putem spune că DX110 ne-a ratat „la mustaţă”! Observăm că şi de această dată Agenţia spaţială americană (NASA) a fost extrem de rezervată în comentarii, preferând să minimizeze importanţa acestui eveniment care s-ar fi putut transforma într-un dezastru planetar. Asteroidul fusese descoperit cu doar trei zile înainte de a trece pe lângă Pământ şi a fost mult mai mare decât cel care s-a abătut asupra orașului Chelyabinsk din Rusia, anul trecut pe 15 februarie 2013. Reamintim că asteroidul de anul trecut nici măcar nu fusese detectat până la intrarea în atmosfera terestră și el ar fi provocat, fără îndoială, un dezastru major ce ar fi condus la moartea a milioane de oameni, dacă nu ar fi fost dezintegrat în atmosferă de un obiect zburător neidentificat (OZN). Mai multe detalii despre evenimentul din 15 februarie 2013 puteţi citi aici.

Convinge-te și tu de eficiența Programului planetar de acțiune urgentă Nu Apocalipsa!!!

Aceste situaţii care ar fi putut deveni cu adevărat apocaliptice pentru planeta noastră readuc în atenţie ceea ce profesorul Gregorian Bivolaru anunţa încă din anul 2010 despre necesitatea realizării cu o cât mai mare dăruire și responsabilitate a unei metode spirituale de invocare a ajutorului lui Dumnezeu, intitulată „Programul Planetar de Acţiune Urgentă NU APOCALIPSA!!!“.  La această iniţiativă s-au asociat încă din anul 2010 foarte multe persoane atât din România cât și din alte țări, care au înțeles că singura cale posibilă de evitare a unor astfel de dezastre (provocate de fenomene despre care la ora actuală omenirea cunoaște mult prea puțin) rămâne întoarcerea plină de credință și aspirație către Dumnezeu. Ca urmare, metoda spirituală propusă în cadrul acestui program a fost şi este în continuare realizată cu seriozitate de peste patru ani de mii de oameni.

Putem remarca și acum, la fel ca și la lansarea acestui program, că mass-media nu a difuzat niciun fel de știri despre existența acestei inițiative care reprezintă o soluție eficientă pentru evitarea producerii unui dezastru planetar, pericol care, iată, este semnalat de oamenii de știință.

Așa cum știm, Fecioara Maria a avertizat în mai multe rânduri că omenirea se îndreaptă spre o catastrofă apocaliptică, datorită încălcării grave a legilor divine, indicându-ne totodată că singura soluție pentru a evita aceasta este angrenarea colectivă a unor rugăciuni către Dumnezeu. (Merită să amintim că cea mai semnificativă astfel de apariție marială a avut loc la Fatima, în anul 1917, la ea fiind martori peste 70.000 de persoane.)

Mai ales pentru cei sceptici și obtuzi, care cred că toate acestea nu sunt decât baliverne, reamintim că există nenumărate exemple care au pus în evidență acțiunea la distanță a minții, îndeosebi atunci când într-o asemenea acțiune s-au angrenat grupuri mari de persoane care au cerut ajutorul lui Dumnezeu. 

Dat fiind că pericolul asupra căreia ne-a avertizat Fecioara Maria a fost confirmat cu prisosinţă, atitudinea mass-media de a ignora în continuare Programul planetar de acțiune urgentă Nu Apocalipsa!!! este în mod evident criminală. Cu siguranță, unul dintre motivele pentru care procedează astfel este că această metodă a fost propusă de școala de yoga MISA, pe care de ani de zile urmărește să o distrugă, la ordinele venite din culise.

Dincolo de toate acestea, pentru toți cei care au participat cu perseverență și entuziasm la realizarea Programului planetar de acţiune urgentă NU APOCALIPSA!!!, ajutorul divin care s-a manifestat prin ființele lor a fost clar și evident resimțit. Există foarte multe relatări remarcabile în acest sens, prin care sute de oameni au descris că ceea ce au simțit le-a deschis o nouă înțelegere asupra unui scop în viață și – ceea ce este cel mai important –, i-a apropiat și mai mult de Dumnezeu. Puteţi urmări aici câteva mărturii edificatoare ale celor care au realizat în întreaga lume acest program.

În faţa acestor pericole catastrofale avem alternativa să înţelegem că fiind uniți şi orientându-ne cu credință, cu iubire și umilință către Dumnezeu, această planetă şi întreaga umanitate se pot transforma profund, urcând pe un nivel net superior de conştiinţă, dobândind acces la un grad de putere benefică şi de armonie cu universul cum în prezent puţini îşi imaginează că este posibil.

Citiți și:

Cel de-al treilea secret revelat de Fecioara Maria la Fatima dezvăluit 
Strategia secretului referitoare la OZN-urile ce au fost observate în cadrul programului spaţial Gemini

yogaesoteric
14 aprilie 2014

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More