E începutul celui de-Al Treilea Război Mondial?

 

Profeţiile lui Nostradamus au fost adesea interpretate în diferite feluri, mai exact sau nu, iar un catren de-al său revine în atenţie odată cu invazia imigranţilor în Europa. Specialiştii spun despre catren că e o profeţie legată de momentul şi desfăşurarea celui de-Al Treilea Război Mondial.

„Între Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare, şi nu e pocăinţă
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei
Şi în apropiere de Alpi, Cocoşul îi va ruina.”

Acest catren se referă, potrivit ziarulevenimentul.ro, la faptul că Al Treilea Război Mondial va începe în clipa în care cămila va bea apă din Dunăre şi Rhin. Nostradamus şi-a scris versurile mult mai codificat decât îşi imaginează foarte mulţi, iar din punctul de vedere al cercetătorilor, „Cămila” este asemuită cu o coaliţie formată din statele arabe şi care va invada Europa tocmai până la Dunăre şi Rhin.

Deşi acest scenariu era considerat departe de a se produce în următorii 20 de ani, acum, odată cu numărul mare de imigranţi din statele arabe care ajung în Europa, lucrurile stau diferit. Într-o altfel de perspectivă, „Cămila” poate să fie populaţia arabă care trăieşte în întreaga Europă, cu precădere în Franţa şi Germania.

Potrivit acestei teorii, arabii, ca şi ceilalţi locuitori ai ţărilor prin care trece Dunărea, beau apă din Dunăre, fapt pentru care primul vers al catrenului lui Nostradamus se regăseşte în realitate.


Citiţi şi:

Cazuri celebre de premoniţii şi deplasări în timp (1)

Profeţiile lui SUNDAR SINGH

Efectele dezastruoase la nivel global ale deciziilor politice impuse de clica criminală de la vârful francmasoneriei devin tot mai vizibile (I)

 

yogaesoteric
11 noiembrie 2015

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More