Efectele dezastruoase la nivel global ale deciziilor politice impuse de clica criminală de la vârful francmasoneriei devin tot mai vizibile (I)

Redactarea finală a textului a fost realizată de profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Gruparea teroristă ce este intitulată Statul Islamic (ISIS) a fost, de fapt, creată de serviciile secrete CIA și Mossad

ISIS este cea mai mare și cea mai bogată grupare teroristă din istorie, care controlează cel mai vast teritoriu (regiunea dintre Siria și Irak) și deține cel mai mare arsenal militar. Casa Albă a declarat-o inamicul său numărul unu. Cu toate acestea, transpar tot mai multe informații care evidenţiază rolul ascuns al administrației Obama în finanțarea, înarmarea și antrenarea militanţilor ISIS, folosiţi ca şi carne de tun pentru a ruina regimul Assad din Siria și pentru a provoca un nou conflict major în zona arabă.

De ce aveau nevoie americanii de un nou conflict? În primul rând pentru a-şi prelungi influența şi controlul asupra câmpurilor petroliere din Irak. Când a devenit preşedinte, Obama a promis că va rechema toate trupele staționate în Irak, ceea ce a și făcut treptat. A luat chiar şi premiul Nobel pentru pace pentru acţiunile sale.

Pentru marioneta prezidenţială Obama, sau mai bine spus pentru cei care îl păpuşăresc din umbră, era important să facă aceasta pentru a susţine în fața opiniei publice că are intenții foarte bune. Pentru a începe o acțiune de proporții în Orientul Mijlociu, a fost necesară scornirea unui motiv foarte serios şi foarte credibil care să îngăduie manipularea şi prostirea maselor şi obţinerea aprobării şi susţinerii acestora. Astfel, odată cu retragerea trupelor, CIA a format și a antrenat o nouă grupare care afirmă continuitatea cu vechea organizație Al Qaeda, cu scopul clar de a crea un nou conflict, în urma căruia SUA să poată trimite din nou trupe în zonă, pentru a prelua din nou controlul asupra petrolului.

În al doilea rând, așa-zișii „iluminați”, ce se folosesc de Statele Unite ca de un braț înarmat în politica lor criminală, au dorit cu orice preț să ajungă și în Siria, țară în care au produs deja o mare instabilitate, în urma căreia s-a ajuns la un conflict intern ce durează deja de câțiva ani buni. Și în ceea ce privește Siria, se urmărește cu asiduitate dobândirea controlului asupra numeroaselor sale resurse naturale și înlocuirea președintelui ostil americanilor, Bashar al-Assad, cu un preşedinte marionetă care să le permită un control facil în zonă.

Membrii de rând ai grupării ISIS încă nu realizează că sunt subiectul manipulării serviciilor secrete occidentale, ei chiar crezând că vor putea realiza ceea ce li s-a promis. Până la urmă, nici ei nu sunt mai mult decât nişte marionete, iar pe păpuşarii francmasoni nu-i interesează pierderile şi suferinţele omeneşti, atâta timp cât își ating scopurile.

Site-ul globalresearch.ca, a adus în data de 29 noiembrie 2014 la cunoștința opiniei publice faptul că televiziunea germană Deutsche Welle (DW) a transmis un reportaj video de o importanță capitală. Este fără îndoială primul canal media occidental care a adus dovezi ce atestă faptul că ceea ce este numit în mod obișnuit ISIS sau Statul Islamic este, de fapt, o organizație care supraviețuiește nu datorită pieței negre a petrolului ori datorită răscumpărării ostaticilor, ci grație aprovizionării cu materiale în valoare de mai multe miliarde de dolari, materiale transportate zilnic cu camionul până în Siria pe la granița cu Turcia, țară membră a NATO. Reportajul se intitulează „IS Supply Channels through Turkey” („Circuitele de aprovizionare ale ISIS trec prin Turcia”). Aceasta confirmă ceea ce mai mulți analiști politici au declarat încă din 2011, și anume că Turcia, deși membră NATO, permite trecerea pe la granița sa cu Siria a unor enorme cantități de provizii, arme și luptători, ce au drept destinație poziții deținute de către ISIS.

Locuitorii și vânzătorii locali intervievați de către DW au declarat că relațiile comerciale pe care le aveau cu Siria s-au încheiat încă de la începutul conflictului și că acele camioane cu mărfuri care traversează frontiera provin din „vestul Turciei”. Această expresie desemnează cel mai probabil Ankara, diferitele porturi folosite de către NATO și bineînțeles baza aeriană NATO de la Incirlik. Reportajul DW afirmă că nimeni nu știe cu adevărat cine se află în spatele tuturor acestor transporturi. Guvernul turc de la Ankara neagă existența acestor convoaie de camioane care au fost filmate de către reporterii germani. Este sigur că guvernul turc nu numai că știe ceea ce se petrece, dar este totodată și complice!

Fotografie cu elicopterul american ce a fost doborât şi care a fost postată on-line de către soldații irakieni

Mai mult, conform rapoartelor iraniene furnizate de Fars News Agency, „Un grup de forțe populare irakiene cunoscut sub numele de Al-Hashad Al-Shabi a doborât un elicopter al armatei americane care transporta arme pentru ISIS în părțile de vest ale regiunii Al-Baqdadi în provincia Al-Anbar”. Raportul susține că luptătorii au postat on-line o fotografie cu elicopterul doborât și cu armele care au fost recuperate.

În ceea ce privește atitudinea NATO, această organizație controlată de așa-zișii „iluminați” se preface că dorește să combată ISIS, dar, în realitate, a refuzat, de exemplu, să taie liniile de aprovizionare ale acesteia, manevră care constituie un principiu de bază al oricărei strategii militare. Sub auspiciile Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite, cu președintele Obama în fruntea ședinței Consiliului, Statele Unite ale Americii au solicitat comunității internaționale să adopte măsuri ferme, la nivel național și internațional, pentru a reduce recrutarea de luptători pentru Statul Islamic.

Ceea ce nu este menționat în rapoartele mass-media este faptul că șefii de state și de guverne care au aprobat campania Americii împotriva Statului Islamic, avizaţi fiind de serviciile lor secrete, sunt pe deplin conștienți de faptul că CIA (cu concursul Mossad) este marele arhitect ascuns al Statului Islamic, ce face parte dintr-o vastă rețea care a sprijinit entitățile teroriste „jihadiste”. Țările sunt fie obligate să contribuie la soluționarea problemei propuse de SUA, fie sunt considerate complice la actele de terorism.

În realitate, Arabia Saudită și Qatarul au finanțat și au format teroriștii ISIS pentru Statele Unite, iar Israelul a ajutat la adăpostirea membrilor ISIS în Înălțimile Golan (răspunzând astfel la întrebarea de ce ISIS nu atacă Israelul). NATO împreună cu Înaltul Comandament Turc, începând cu luna martie 2011, a fost implicat în coordonarea şi recrutarea luptătorilor jihadiști care au fost trimiși către Siria.

Toate aceste aspecte sunt cunoscute și documentate, dar nici un singur șef de stat sau șef de guvern nu a avut curajul să semnaleze absurditatea rezoluției propuse de SUA și de Consiliului de Securitate al Organizației Națiunilor Unite, care a fost adoptată în unanimitate la 24 septembrie 2014.

Mai mulți aliați SUA, inclusiv Iordania, Turcia, Arabia Saudită și Qatar, care sprijină în prezent ISIS sunt acum implicați în raidurile aeriene organizate de SUA despre care se spune că ar fi îndreptate împotriva ISIS, în teritoriul Siriei.

Turcia și Iordania au graniță cu Siria. Arabia Saudită și Turcia au frontiere cu Irakul. Implicarea militară directă a acestor țări indică un scenariu de escaladare a războiului pornind de la Marea Mediterană și mergând până în Asia Centrală. În acest sens, Turcia a anunțat deja că va fi implicată în operațiunile la sol de pe teritoriile Siriei și Irakului. Noul prim-ministru ales, Ahmet Davutoglu, a anunțat (cu o zi înainte de reuniunea Consiliului de Securitate al ONU), că guvernul său va solicita avizul Parlamentului turc pentru a interveni militar atât în Irak, cât și în Siria.

Arhitecții politici ai Statului Islamic, inclusiv președintele Obama, prim-ministrul britanic Cameron și omologii lor din Franța, Turcia, Arabia Saudită, Qatar ș.a., duc acum o campanie militară împotriva Statului Islamic pe care ei înșiși l-au creat. Invadarea terestră este, de asemenea, luată în calcul. Potrivit unor surse guvernamentale irakiene, SUA va trimite 13.000 de militari în Irak. În lumina celor prezentate, liderii țărilor occidentale sunt fie extrem de ignoranți și de proşti, fie complet corupti și complici.

Este ridicol să remarcăm cum amenințarea pe care o reprezintă în aparenţă ISIS pentru NATO provine chiar de la NATO însăși. Toate acestea ridică vălul de pe o politică stranie și incredibil de insidioasă, care pentru mulţi este neverosimilă, chiar și după difuzarea de către un canal de talia DW a unor imagini care arată că aprovizionarea ISIS se face cu acordul și de pe teritoriile controlate de NATO.

Propaganda de război este un act criminal conform curţii de la Nürnberg: crime împotriva păcii. Prin susținerea minciunilor și a acțiunilor criminale promovate de politica externă a SUA, mass-media aservită scopurilor așa-zișilor „iluminați” este complice, așadar, la crime de război.

Confesiunea şocantă a unui faimos ziarist german: „Am fost plătit de CIA”

Unul dintre cei mai faimoşi ziarişti germani, Udo Ulfkotte, a recunoscut că, timp de 17 ani, a fost omul Agenției Centrale de Informații. Câştigător a zeci de premii internaționale, ziaristul, ce activa ca şi corespondent extern al ziarului german Frankfurter Allgemeine Zeitung, a dezvăluit că atât el cât și alți jurnaliști din Germania au lucrat în favoarea Casei Albe. „În realitate suntem o colonie”, a concluzionat Ulfkotte.

„Timp de 17 ani am fost plătit de CIA. Eu și alți zeci de jurnaliști am lucrat în favoarea Casei Albe”, a afirmat cunoscutul ziarist într-o carte cu titlu elocvent, Ziariști cumpărați.

Ulfkotte povestește că și jurnaliștii englezi, israelieni, francezi, australieni, din Taiwan sau Noua Zeelandă sunt cumpărați sau determinați în diverse moduri să servească scopurilor serviciilor secrete. El se confesează: „Nu este corect ceea ce am făcut până acum… boicotând și discreditând Rusia pentru a ridica un zid în Europa. Ceea ce am scris eu și colegii mei nu este corect. Noi am provocat un război, iar eu nu doresc război. Am devenit cetățean de onoare al statului Oklahoma… De ce? Pentru că am scris articole favorabile americanilor. Am fost cumpărat de CIA, ca toți ceilalți.

Iranienii au fost gazați cu substanţe chimice germane. Eu știam, aveam probe. A fost inuman, criminal, iar eu am tăcut. Nu sunt ziarist, sunt un agent al serviciilor americane de informații, chiar dacă CIA nu va admite niciodată aceasta.

«Frankfurter Allgemeine» nu scrie niciodată adevărul. Nu știu ce s-ar fi petrecut dacă aș fi scris un articol în favoarea lui Putin. Noi avem o informație pur americană. De fapt, suntem o colonie.

Știu ce se petrece dacă nu vreau să colaborez cu ei. De șase ori casa mea a fost percheziționată, fiind acuzat că aș fi dezvăluit secrete de stat. Nu mă interesează ce se va petrece. Nu am copii. Dacă mă vor băga în închisoare nu-mi pasă, va fi bine dacă adevărul va fi oferit publicului.”

Cel de-al Treilea Război Mondial ne bate la ușă?

Probabil că majoritatea dintre noi au auzit de grupul masonic G20, care oficial este un forum ce a fost creat în anul 1999, după crizele din Asia și Rusia, pentru a reuni economiile dezvoltate și economiile statelor în curs de dezvoltare. Cu ocazia ultimului G20 (noiembrie 2014), unde nici de data aceasta nu s-a petrecut nimic în beneficiul populației, s-a remarcat încrâncenarea față de Putin, care a fost prezentat de către mass-media occidentală ca fiind un demon sau chiar Antihrist în persoană. Cu toate acestea, rămânând neclintit, Putin nu a răspuns provocărilor, nici celor venite din partea primului ministru britanic David Cameron, care a calificat comportamentul lui Putin ca fiind hitlerist, și nici altor atitudini provocatoare.

Bineînțeles, problema este un pic mai complexă decât ne putem închipui la prima vedere. Jocul puterilor în lume este în plină desfășurare. În cartea sa, Marele Eşichier, apărută în 1997, Zbigniew Brzezinski a descris hegemonia Statelor Unite, devenită de netăgăduit după prăbușirea URSS-ului. În opinia lui Brzezinski, „prăbușirea în 1991 a Uniunii Sovietice, după cea a sistemului comunist european (1989), a pregătit terenul unei Noi Ordini Mondiale în care Statele Unite exercită o hegemonie absolută pentru o durată nedeterminată de timp”. Rolul de arbitru pe care îl joacă Statele Unite este acum asigurat. În opinia lui, victoria este totală și ar fi nevoie de cel puțin un sfert de secol sau poate chiar de mai mult pentru ca un stat precum China să devină o adevărată putere. „Niciun alt stat nu ar putea să pună sub semnul întrebării supremația Statelor Unite pentru următorii 30 de ani, în cele patru dimensiuni ale acesteia: militară, economică, tehnologică și culturală.”

Totuși, în această perioadă au apărut și alte forțe, care sunt gata să se opună dorinței de hegemonie a SUA. Una dintre acestea este China.

În vreme ce statele occidentale, disperate din cauza declinului pe care îl înregistrează, își caută dușmani pe care să-i atace, statele din BRICS (un grup de state care devin din ce în ce mai puternice și care au un cuvânt de spus în ceea ce privește politica mondială) își fac proiecte, lucrează împreună și avansează rapid. Astfel, China propune soluții prin intermediul președintelui său, Xi Jinping, care, în data de 15 noiembrie, a făcut apel la populație pentru realizarea unor eforturi în vederea creării și împlinirii visului locuitorilor din zona Asia-Pacific. În opinia lui Xi Jinping, astfel de proiecte urmează tendința către pace, dezvoltare și cooperare reciprocă benefică și necesită eforturi conjugate pentru prosperitatea și progresul regiunii. Economia chineză și-a accelerat ritmul, cunoscând în ultimii ani o creștere rapidă. Structura economică a cunoscut în mod constant o seamă de îmbunătățiri, iar economia este din ce în ce mai mult pusă în mișcare de inovații și mai puțin de investiții. Investițiile chineze în străinătate ar trebui să atingă 1.250 de miliarde de dolari în următorii 10 ani.

Cooperarea între Beijing și Moscova îngrijorează Occidentul

Toate semnele arată că Statele Unite și aliații lor europeni s-au lansat într-o adevărată cruciadă antirusească. Se știe deja că revoluțiile portocalii și cele ale Maidanului au fost create în mod artificial pentru a destabiliza Ucraina, care este din punct de vedere istoric un stat slav, o piesă importantă în marea Rusie a Ecaterinei a II-a și apoi a Imperiului Sovietic, dar și un pion al SUA ce poate favoriza întreprinderile americane de pe piață. Ucraina este totodată şi un element de întreținere a tensiunilor cu vecinul rus. Ce altceva ar fi putut să facă Rusia, dacă nu să reacționeze pentru a-și apăra interesele în regiune? Am putea, de altfel, să salutăm atitudinea moderată a regimului lui Vladimir Putin, care nu a dat curs niciuneia dintre numeroasele provocări la care a fost supusă. Ce să mai spunem despre sancțiunile impuse Rusiei? Acestea nu au transformat nimic din datele problemei, ci doar i-au determinat pe ruși să apeleze la alți furnizori, neeuropeni, pentru a-și găsi astfel un colac de salvare. Marii perdanți ai acestor măsuri de represiune au fost pur și simplu agricultorii și industriașii europeni, care au pierdut în mod semnificativ o piață care era foarte profitabilă.

Pe 9 noiembrie 2014, Rusia și China au semnat un acord-cadru cu privire la livrarea gazului natural rusesc la Beijing, prin „coridorul de vest”, pornind de la zăcămintele de gaz din vestul Siberiei. În luna mai a anului trecut, Moscova a acceptat să livreze în fiecare an Chinei 38 de miliarde de metri cubi de gaz, un acord în valoare de 400 de miliarde de dolari pe 30 de ani. Aceste tensiuni dintre NATO şi Rusia au făcut ca Putin să se apropie de China, semnând un parteneriat strategic care se bazează pe șase axe majore, între care energia, afacerile și comerțul (ambele țări având intenția de a-și întări schimburile reciproce, aducându-le de la valoarea actuală de 90 miliarde dolari pe an la o valoare de 200 miliarde dolari pe an în 2020), tehnologiile de vârf, cooperarea în industrie și în finanțe și totodată în domeniul militar. China și Rusia au hotărât să realizeze exerciții militare comune, a căror frecvență și amploare sunt din ce în ce mai ridicate. Statele lor majore sunt strâns coordonate și, de altfel, Rusia și-a reluat vânzarea de arme și de tehnologie către China.

Este de la sine înțeles faptul că americanii nu văd cu ochi buni această apropiere dintre China și Rusia, apropiere care ar putea să conducă la crearea unei entități comerciale și industriale de primă importanță. Rusia este o țară bogată în materii prime de gaz și petrol, iar China posedă o dinamică industrială fără concurență. Această alianță strategică ar putea astfel să domine pe termen mediu întreaga planetă. Așadar, în aceste condiții, ne putem întreba dacă în Ucraina se apără drepturile omului sau doar businessul american. Obama și Statele Unite joacă această carte a Ucrainei pentru a destabiliza Kremlinul. Acest joc este periculos, întrucât mulţi autori şi analişti politici pun deja sub semnul întrebării posibilitatea Occidentului de a se opune unei alianţe cum este cea formată de China și Rusia la un loc.

În opinia economistului francez Jacques Sapir, adevăratele mize sunt altele. El denunță lipsa de viziune a Occidentului: „La acest summit (G20), statele NATO au urmărit crearea acestei divergențe. Însă, pe termen lung, ea constituie un adevărat pericol. Această divergență produce în realitate o nouă scindare a lumii, scindare ale cărei consecințe nefaste riscă să fie semnificative. Pericolul este acela că politica americană, pentru că, în fapt, despre ea este vorba, este pe cale să genereze o ruptură între acele state care tind să graviteze în jurul puterii formate de Rusia și China și statele aflate sub influența americană. Este un joc atât periculos, cât și stupid, căci toată lumea știe că Statele Unite se află în declin. Și nu aceasta este metoda de a ieși din criză. (…) Necesitatea unei cooperări la scară largă este evidentă. Este invocată ideea că Rusia ar vrea să reconstituie puterea de altădată a URSS-ului. În consecinţă, se doreşte ca acest proiect să fie «blocat», iar aceasta justifică în opinia Occidentului violența opoziției pe care acesta o manifestă față de regimul lui Vladimir Putin. Adevărata miză pentru următorii 30 de ani este însă alianța dintre China și Rusia. Pe de altă parte, este important să știm dacă statele pe care le numim BRICS vor ajunge să constituie un front coerent opozabil politicii americane. Restul este literatură. De proastă calitate.”

Este evident că statele din BRICS sunt pe cale să arunce în aer fundamentele sistemului pus la punct la Breton Woods, hegemonia dolarului fiind din ce în ce mai mult contestată. Președintele chinez consideră chiar că aceste state ar trebui să participe activ la cooperarea internațională multilaterală și să-și facă auzită vocea în guvernarea economică mondială. China și 20 de alte state au semnat, de altfel, pe 24 octombrie 2014, un protocol de acord care vizează crearea unei bănci regionale specializate în finanțarea infrastructurilor și concepută ca o alternativă la Banca Mondială. India, Singapore, Kazahstan, Pakistan, Vietnam și Qatar figurează printre cele 21 de țări semnatare. Ne apropiem, oare, în curând de sfârșitul FMI-ului și a supremației dolarului?

Declinul programat al unui Occident ce a ajuns deja să fie lipsit de cele mai elementare repere morale

Kishore Mahbubani, profesor universitar și diplomat din Singapore a realizat recent o analiză a situației lumii. Acesta afirmă că centrul Lumii s-a mutat în Asia. El aşează, de asemenea, Occidentul la locul său, amintindu-i de lipsa sa de morală, de dispreţul său complet nefondat față de celelalte națiuni, de prostul obicei de a-și modifica „propriile valori” atunci când interesele sale sunt în joc.

Drept răspuns, se pare că Statelor Unite și aliaților europeni ai acestora li se face tot mai frică și devin din ce în ce mai disperaţi, cu atât mai mult cu cât din ce în ce mai multe state pun sub semnul întrebării supremația americană artificial întreținută prin intermediul dolarului. Recent, un raport semnat de 16 filiale ale serviciilor de informații din Statele Unite a devenit public. Raportul evidenţiază faptul că aceste organisme „au început deja să evalueze împreună impactul scăderii dolarului în calitatea sa de monedă de rezervă mondială și de comerț, comparând sfârșitul super-puterii americane cu căderea imperiului britanic după cel de-al Doilea Război Mondial”. În continuare, raportul capătă accente de coșmar și prevede prăbușirea economică mondială și o lungă perioadă de austeritate, de aproximativ 25 de ani, al cărei punct de plecare ar fi fost luna mai 2015!

Doi înalți responsabili militari de la Washington au ordonat pregătirea forțelor armate americane pentru un eventual război împotriva unor state precum Rusia și China, pe motiv că „supremația americană este amenințată”. Militarii au declarat: „Până de curând, noi am deținut supremația în termeni de forță și de potențial, însă acum această supremație este amenințată. Forța electronică, atacul electronic, războiul antisubmarin…, în toate aceste domenii moderne noi vom ajunge să fim depășiți în viitorul apropiat, pentru simplul motiv că nu investim în aceste domenii.”

Mihail Gorbaciov a tras deja un semnal de alarmă cu privire la iminența unui al Treilea Război Mondial, care este programat și care devine din ce în ce mai probabil, pe măsură ce materiile prime se împuținează, iar stricăciunile produse de modificările climatice se intensifică. Europa este pe cale să comită mari greșeli, urmând orbește pasul și destinul Statelor Unite. Diversificându-și relațiile, sprijinită fiind de BRICS și de alte națiuni din Asia Pacifică, Rusia este pe cale să dea naștere unei noi lumi, în care americanii și europenii vor juca rolul secundar, de subalterni. Un război mondial ar putea să modifice datele problemei. Cel puţin unii așa cred… și se pregătesc pentru aceasta!

Citiți a doua parte a acestui articol

Citiți și:

Pe fondul unui sistem financiar bolnav, China ar putea antrena întreaga lume într-o criză fără precedent

Brzezinski despre Rusia: Ne aflăm deja într-un Război Rece

 

yogaesoteric
9 octombrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More