Efectele dezastruoase la nivel global ale deciziilor politice impuse de clica criminală de la vârful francmasoneriei devin tot mai vizibile (II)

Redactarea finală a textului a fost realizată de profesor de yoga Gregorian Bivolaru

Citiţi prima parte a acestui articol

Confruntarea militară dintre Ucraina – NATO – SUA și Rusia devine din ce în ce mai probabilă

 

În opinia Verei Graziadei, într-un articol din Russia Insider apărut pe 17 noiembrie 2014, Poroșenko își afirmă deschis intenția de a teroriza populațiile civile și pare convins de susținerea necondiționată a Uniunii Europene: „Săptămâna trecută, într-un discurs plin de candoare, adresat naționaliștilor ucraineni adunați la Opera din Kiev, președintele Petro Poroșenko și-a prezentat planul de câștigare a războiului din Ucraina de Est. Noi (ucrainenii) ne vom păstra locurile de muncă; ei (locuitorii din Donbass) nu; noi ne vom păstra pensiile, ei nu; noi vom putea în continuare să avem grijă de copiii noștri, de concetățenii noștri, de pensionarii noștri, ei nu; copiii noștri vor putea să meargă la creșă, ai lor se vor ascunde prin subsoluri pentru că nu vor fi capabili să facă nimic altceva și, în felul acesta, noi vom câștiga războiul”. Susținut de Statele Unite și de Europa, lui Poroșenko nu-i mai este acum frică să recunoască faptul că armata ucraineană și-a luat drept țintă locuințe civile, pentru a-i obliga în felul acesta pe locuitorii din Donbass și pe copiii acestora să se refugieze în subsoluri, să evacueze zona ori să se predea. Se trage inclusiv asupra maternităților și asupra școlilor. Oricine știe că bombardarea locuințelor strict civile constituie o crimă de război. Lui Poroșenko nu-i este frică, ba chiar este sigur că, susținut fiind de Uniunea Europeană și de Statele Unite, poate să-și ducă la bun sfârșit strategia criminală.

Începând cu 15 noiembrie 2014, toate provinciile orientale răsculate nu mai sunt protejate de Convenția Europeană a Drepturilor Omului, ca urmare a anunțului suspendării acesteia de către Poroșenko, care a citat o clauză ce îi permite derogarea de la anumite articole din Convenție, în caz de război sau în caz de pericol public care amenință viața națiunii. Consiliul de apărare și de securitate națională ucraineană a ordonat suspendarea tuturor serviciilor publice (școli, grădinițe, spitale, servicii de urgență și aziluri) și întreruperea tuturor serviciilor bancare pentru întreprinderi și pentru persoane private pentru următoarele luni. Ne aflăm, așadar, în prezența unei blocade economice care va amenința inclusiv viața populației locale pe durata lunilor de iarnă. Dacă un alt stat s-ar comporta în acest mod, europenii ar protesta împotriva genocidului, însă Poroșenko consideră, dimpotrivă, că este vorba despre o luptă purtată pentru valorile europene.

Grație susținerii necondiționate a NATO, situația se anunță favorabilă Ucrainei de vest, însă în realitate evenimentele nu au evoluat conform cu acest scenariu…
În opinia lui Pepe Escobar, conform unui scurt articol apărut în același cotidian, Russia Insider: „Rezervele de devize străine de la Kiev s-au prăbușit luna trecută cu 23,2%, pentru a atinge suma derizorie de 12,6 miliarde de dolari. De acum și până la sfârșitul anului, situația se va înrăutăți cu siguranță. Kievul va trebui să plătească GAZPROM-ului o factură la gaz de 3,1 miliarde de dolari, altfel Banca Centrală va trebui să vândă mai multe devize străine pentru a menține cursul grivnei ucrainene, și vor fi emise facturi noi de gaz odată cu începerea iernii. Poate, oare, Ucraina să conteze pe ajutorul unei Uniuni Europene devastate de austeritate? Poate Uniunea Europeană să îi împrumute fie chiar și numai un euro Ucrainei? Bineînțeles că nu. Ucraina va trebui să se orienteze către Fondul Monetar Internațional, care va ajunge astfel să se înstăpânească peste Ucraina și, bineînțeles, finanțările de urgență nu vor fi furnizate decât dacă Kievul se va conforma binecunoscutelor «ajustări structurale», între care putem înșirui, spre exemplu, transformarea imensei majorități a ucrainenilor în cerșetori pe viață. Acestea sunt faptele, restul este poveste.”

În același timp, guvernul de la Kiev a anunțat pregătirea pentru o puternică ofensivă împotriva provinciilor așa-zis separatiste, cu scopul de a reunifica Ucraina. Ca din „întâmplare”, Victoria Nuland, vice-secretară americană pentru Afaceri Europene, și Joe Biden, vice-președinte, au ales tocmai acest moment pentru a-și programa o călătorie la Kiev în perioada 20-22 noiembrie. Cu ce scop au mers aceştia în Ucraina? Au promis inclusiv asistență din partea NATO, în cazul în care armata ucraineană s-ar confrunta cu o rezistență mai puternică din partea novorușilor decât s-a crezut, cu atât mai mult cu cât aceștia au recunoscut deschis că și-au întărit forțele cu arme provenite din Rusia.

În ceea ce-l privește pe Putin, acesta a afirmat întotdeauna că Rusia nu va permite distrugerea populației din Donbass. Acesta a declarat pe 13 noiembrie 2014 canalului german ARD: „În prezent, nu sunt lupte în estul Ucrainei. Autoritățile centrale ucrainene au trimis forțe armate în zonă și folosesc chiar rachete balistice. Vorbește cineva despre aceasta? Nici măcar un singur cuvânt. Ce înseamnă o astfel de atitudine? Ea evidențiază faptul că autoritățile centrale ucrainene doresc să distrugă populația din zonă și inclusiv pe inamicii și opozanții lor politici. Aceasta este ceea ce vă doriți? Noi în niciun caz nu ne dorim aceasta și nu vom lăsa ca așa ceva să se petreacă.”.

Dacă trupele rusești vor interveni direct în sprijinul acestei populații, Kievul va putea să reziste mai mult de o săptămână? Cum vor reacționa în acest caz forțele NATO? Vor trimite trupe? Ce trupe? Franța nu a reușit să țină sub control câțiva islamiști în Mali și crede că o să meargă victorioasă să se lupte cu rușii chiar pe teritoriul acestora? Americanii au trupe dispersate peste tot în lume și își imaginează că vor ieși victorioși din lupta cu forțele lui Putin? Toate aceste scenarii sunt neverosimile. America va apela, oare, la arme nucleare tactice pentru a echilibra situația?

Războiul total al SUA împotriva BRICS a fost deja declanșat

Brazilia, Rusia, India și China sunt cele patru mari puteri emergente care se află la originea grupului BRICS, care cuprinde, de asemenea, și Africa de Sud și care va primi în viitorul apropiat și alte state. Washingtonul este nemulțumit de planurile grupului BRICS, întrucât eforturile conjugate ale acestuia tind să recreeze o lume multipolară. Este, așadar, sigur că Statele Unite vor răspunde acestor eforturi printr-un fel de război al informației, un război total care va fi caracterizat de același sistem de supraveghere totală instituit de NSA (National Security Agency). BRICS este perceput ca fiind o amenințare serioasă pentru americani. Pentru a o contracara, va fi impusă o dominație a rețelelor de informații. Vladimir Davidov, directorul Institutului Americii Latine din cadrul Academiei de științe din Rusia, a remarcat corect faptul că „situația actuală indică intenția de a reduce la tăcere nu numai Rusia, dar și BRICS, dat fiind rolul în creștere în lume al acestei asocieri”.

Diabolizarea Rusiei s-a intensificat rapid în Statele Unite, odată cu impunerea de sancțiuni legate de situația din Ucraina, atunci când Putin a devenit pentru presă un fel de nou Hitler și odată cu scoaterea de la naftalină a argumentelor Războiului Rece, argumente care sunt la pachet cu vechea teamă că „vin rușii”.

În cazul Braziliei, războiul informației a început deja înainte de realegerea președintei Delma Rousseff. Bancherii de pe Wall Street și elitele locale au făcut totul pentru a discredita ceea ce ei numesc o economie de stat, diabolizând-o, între altele, pe Delma.

Este posibil să fie impuse unele sancțiuni Chinei în viitorul apropiat, datorită poziției sale agresive în Marea Chinei meridionale, la Hong Kong sau în Tibet.

Și India este posibil să primească unele sancțiuni din cauza Cașmirului, iar Brazilia din cauza încălcării drepturilor omului ori a despăduririlor excesive. În mod oficial, diplomații indieni se tem că prima țară din BRICS care va ceda presiunilor va fi India.

Un nou șoc petrolier în Arabia Saudită, care a primit undă verde din partea administrației Obama, pare să facă parte dintr-o ofensivă de supraveghere totală la care este supus BRICS, ai cărei principali membri vizați sunt Rusia și Brazilia. Mai bine de 50% din veniturile prevăzute în cadrul bugetului rus provin din petrol și din gaze naturale. Fiecare scădere cu 10 dolari a prețului barilului de petrol echivalează pentru Rusia cu o pierdere care poate ajunge până la 14,6 miliarde de dolari pe an. Această pierdere ar putea să fie compensată oarecum prin slăbirea rublei, care și-a pierdut 25% din valoarea raportată la dolarul american începând cu ianuarie 2014. Rusia dispune încă de o rezervă de 450 de miliarde de dolari. Se așteaptă totuși o ușoară creștere a economiei rusești în 2015, de ordinul a 0,5-2%.

De fiecare dată când prețul petrolului brut scade cu câte un dolar, PETROBRAS, cea mai mare societate petrolieră din Brazilia, pierde mai bine de 900 de milioane de dolari. Dacă prețurile se mențin la nivelurile actuale, PETROBRAS va pierde aproximativ 14 miliarde de dolari pe an. Scăderea prețurilor constituie, așadar, un obstacol pentru dezvoltarea și extinderea pe termen lung a PETROBRAS și a capacității sale de a finanța noi proiecte de infrastructură și de exploatare a prețioaselor sale zăcăminte de petrol.
PETROBRAS a fost o țintă preferențială în perioada campaniei de diabolizare a lui Rousseff.

Iranul nu face parte din BRICS, însă, la fel ca și membrii acestuia, acest stat favorizează apariția unei lumi multipolare. Pentru ca Iranul să atingă o stare de echilibru bugetar, prețul barilului de petrol trebuie stabilizat la 136 de dolari. Teheranul nu își face iluzii cu privire la modul în care manipularea prețurilor petrolului a fost realizată în vederea unei și mai puternice destabilizări a economiei sale și în vederea slăbirii poziției sale în cadrul negocierilor referitoare la domeniul nuclear. Pe frontul economic, Banca Rezervei Federale a Statelor Unite își va încheia programul de relaxare cantitativă. Rezultatul: creșterea dolarului american va continua, iar această deviză va fi mai puțin prezentă pe piețele noi.

Dolarul american și yuanul sunt, de fapt, legate și, atunci când dolarul este puternic, și yuanul este la fel, aspect care afectează teribil economia chineză. Ceea ce îngrijorează Beijingul este faptul că industria din China ar putea să devină prea costisitoare în multe dintre sectoarele comerciale în care marjele de profit sunt deja foarte reduse. Banca centrală a Chinei va aranja cel mai probabil o scădere controlată a yuanului, instituind mecanisme pentru a lupta împotriva scurgerii de capital, în special către Hong Kong.

Diabolizarea BRICS va continua fără oboseală în diferite grade, fiind în principal axată pe Rusia, care, după cum declară unii politologi americani, va declanșa al Treilea Război Mondial.

Serviciul de informații din cadrul Ministerului de Apărare danez (DDIS) oferă un argument convingător în această direcție, dezvăluind faptul că Rusia a simulat în luna iunie un atac cu avioane de vânătoare și cu rachete pe insula Bornholm. DDIS nu a divulgat niciun detaliu concret cu privire la atacul simulat.

Totuși, a subliniat că a fost vorba despre un exercițiu militar rusesc, de altfel cel mai semnificativ realizat în Marea Baltică din 1991 încoace. DDIS a publicat o evaluare proprie a riscului pentru anul 2014, evaluare care prevede că „în anii următori, este foarte probabil ca situația din estul Ucrainei să se transforme într-un nou conflict în Europa”. Or, deocamdată nimic nu lasă să se presupună că Washingtonul ar fi dispus să discute despre posibilitatea de a transforma sistemul mondial actual în vederea unei gestionări mai democratice.
Realitatea este aceea că sistemul, din ce în ce mai fragmentat, tinde în mod inevitabil către o scindare catastrofală.

Efectul dezastruos ce există la nivelul planetei Pământ se reflectă deja și din punct de vedere subtil-energetic

În anul 2014 numărul seismelor foarte puternice s-a dublat!

Un studiu recent a demonstrat că în primul trimestru al anului 2014 au avut loc de două ori mai multe cutremure puternice, comparativ cu media înregistrată din 1979 încoace. Tom Parsons, autorul principal al studiului (cercetător geofizician la US Geological Survey din Menlo Park, California) a declarat: „Am fost recent martorii unei perioade în care a fost observată cea mai ridicată frecvență a cutremurelor de pământ înregistrată vreodată.” „Însă, chiar dacă rata cutremurelor de pământ la nivel mondial este în continuă creștere, aceasta nu se poate explica prin factorul hazard”, afirmă Parsons și Eric Geist, cercetător și el la USGS. Rezultatele acestora au fost publicate on-line pe 21 iunie anul trecut, în revista Geophysical Research Letters. Parsons spera că va putea demonstra faptul că această creștere a ratei cutremurelor de pământ ar putea avea drept cauză un alt seism mult mai puternic.

Cercetările anterioare au demonstrat că undele seismice care provin de la un cutremur de pământ major s-ar putea propaga de-a lungul globului, declanșând mici cutremure ici și acolo: „În vreme ce grupul nostru studia capacitatea unui seism de a declanșa, la scară mondială, alte seisme, noi ne întrebam dacă nu cumva acest fapt se produce chiar sub ochii noștri. Mă așteptam, într-adevăr, să găsesc dovezi pentru ceva ce nu putea fi explicat prin intermediul hazardului”.

Rata medie a acestor cutremure de pământ semnificative, adică a celor care au avut o magnitudine superioară valorii de 7 a fost de 10 pe an din 1979 încoace, după cum constată studiul. Această rată a crescut la 12,5 începând cu 1992, după care a urcat la 16,7 începând cu 2010, o creștere de 65% raportat la rata înregistrată din 1979 încoace. Această creștere s-a accelerat de-a lungul primelor luni ale anului 2014, pentru a ajunge să se dubleze față de perioada cuprinsă între anii 1979-2013.

NASA minimalizează cu viclenie importanța creșterii impactului meteoriților ce au lovit Pământul în ultimii 20 de ani

NASA a publicat în luna noiembrie 2014 o diagramă în care puteau fi observate 556 de situații de impact înregistrate în urma căderii unor fragmente de meteoriți ori de asteroizi pe Terra, de-a lungul ultimilor 20 de ani. NASA afirmă că acest studiu este fondat pe numeroase date adunate în perioada 1994 – 2013, în urma impactului unor asteroizi de mici dimensiuni cu atmosfera terestră, impact care a generat niște așa-zise bule de foc. NASA a mai adăugat că „mărimea punctelor galbene (impact diurn) și a punctelor albastre (impact nocturn) este proporțională cu energia luminoasă iradiată în urma impactului măsurat în miliarde de jouli (GJ) și indică localizarea unor zone de impact cu obiecte care măsoară între 1 metru și aproximativ 20 de metri”. Este demn de remarcat faptul că distribuția acestor zone de impact pe suprafața terestră pare aleatorie, însă, de asemenea, trebuie observat faptul că această hartă și raportul NASA nu indică distribuția pe fiecare an al acestor zone de impact de-a lungul perioadei de 20 de ani pe care am menționat-o anterior. Această omisiune le-a permis să dea un subtitlu înșelător care să fie în acord cu concluziile propriului lor raport: „Se petrece tot timpul: asteroizi de mici dimensiuni impactează atmosfera terestră…” și nu furnizează situația pe fiecare an în parte. Incluzând aceste informații într-un titlu mai degrabă banal, NASA ne lasă să credem că aceste evenimente sunt mai puțin uniform distribuite de-a lungul celor 20 de ani, adică ne oferă un fel de medie: 27 de situații de impact cu meteoriți recunoscuți în 2013 (față de 556 de evenimente în total, distribuite de-a lungul a 20 de ani).

Societatea Americană pentru Studiul Meteoriților afirmă că în anul 2013, au avut loc nu mai puțin de 3.500 de evenimente, observate doar în Statele Unite. Cei care doresc să aprofundeze acest subiect pot să parcurgă baza de date a evenimentelor din Statele Unite. Selecționând evenimentele din 2013, se poate observa câte dintre cele 184 de cazuri americane de impact cu meteoriți din intervalul anului trecut, meteoriți cu o dimensiune suficient de mare pentru a putea fi văzuți dezintegrându-se ori pentru a fi auzit sunetul exploziei lor, au fost înregistrate simultan în mai multe state nord-americane.

Apoi, întorcându-ne la harta meteoriților lumii, realizată de NASA pentru perioada 1994-2013, presupunând că această repartiție aleatorie globală este exactă, putem să realizăm un mic exercițiu de extrapolare, pentru a obține astfel o imagine globală semnificativă a evenimentelor meteorice din 2013.

Suprafața Statelor Unite este de 10.000.000 km², iar suprafața Terrei este de 510.000.000 km². Împărțind 510 la 10 obținem 51, deci 51 × 184 = 9.384 de manifestări meteorice în 2013, suficient de mari ca să genereze urme ale fragmentării vizibile la sol și ca să producă explozii atmosferice suficient de puternice pentru a fi auzite de la sol. Mai există și alți factori care intervin: unghiul în care un fragment de cometă sau de meteorit pătrunde în atmosferă, viteza la intrare, interacțiunea sa cu diferitele straturi încărcate electric ale atmosferei, compoziția etc., toate acesta putând influența distanța pe care cometa ori meteoritul o va parcurge în atmosferă înainte de se dezintegra.

Cu toate acestea, putem să concluzionăm că cifrele referitoare la pericolele spațiale, așa cum ni le-a prezentat NASA, sunt trucate, astfel încât să dea impresia că aceste situații de impact nu se produc chiar atât de des și, mai mult decât atât, că ele „s-au produs întotdeauna la fel de regulat ca în prezent”.

NASA ne asigură că „descoperirea și descrierea precisă a asteroizilor periculoși pentru a proteja planeta noastră constituie o prioritate fundamentală” pentru agenția spațială a guvernului american. Totuși, reprezentanții NASA nu dau niciun indiciu că, spre deosebire de marea masă a oamenilor, savanții sunt la curent cu privire la creșterea enormă a numărului de meteoriți remarcați în această ultimă perioadă de timp.

După cum a scris Pierre Lescondron în Transformări terestre şi conexiunea cosmică a omului: „Datele colectate de către Societatea americană pentru Studiul Meteoriților evidențiază faptul că numărul de meteoriți înregistrați în atmosfera noastră a crescut cu 700% de-a lungul perioadei cuprinse între 2005 și 2013. Mai bine de 2.000 de meteoriți au fost observați deasupra Statelor Unite în 2012, și aproape 3.500 au fost observați în 2013. Aceasta înseamnă o creștere de 64% de la un an la altul”.

Tendința NASA către astfel de devieri schizofrenice de la realitate nu ar fi putut să fie într-un mod mai ironic ilustrată decât prin dublul eveniment care a avut loc pe 15 februarie 2013, atunci când agențiile spațiale, „experții” și mass-media oficială asigurau publicul că asteroidul 2012-DA14 (care are o masă de 180.000 de tone și un diametru de peste 50 de metri) ar trebuit să treacă fără niciun fel de pericol pe lângă planeta noastră. Însă chiar în orele care au urmat acestor asigurări, un alt fragment, diferit, de asteroid a pătruns pe neașteptate în atmosfera terestră și a explodat deasupra orașului Celiabinsk din Rusia. NASA afirmă că lucrează la tehnologii de deviere a asteroizilor periculoși, însă cea mai mare parte dintre acestea sunt inutilizabile. Cum anume ar putea NASA să devieze obiecte spațiale, dacă savanții ei nici măcar nu sunt capabili să le observe venind? Singura deviere adevărată și vizibilă pe care NASA a realizat-o este constituită din efortul de a distrage atenția publicului de la meteoriți, minimalizând amenințarea pe care aceștia o presupun și făcând populația să creadă că „autoritățile” sunt capabile să ne protejeze.

Intervenția discretă, dar salvatoare a extratereștrilor benefici în cazul evenimentului de la Celiabinsk

În data de 15 februarie 2013, un imens meteorit cu o greutate de circa 7.000 de tone urma să lovească scoarța planetei Pământ.
Practicanții Școlii noastre de Yoga consideră că invocațiile paranormale care au fost realizate au contribuit cu certitudine din plin (într-un anume mod), împreună cu toate celelalte invocații de același gen ce au fost realizate la unison în perioada anterioară datei de 21 decembrie 2012, la evitarea unui cumplit eveniment apocaliptic care, în absența acestor invocații, nu ar fi condus la această reacție salutară și binevenită din partea extratereștrilor benefici. Este astfel evident din punctul nostru de vedere faptul că extratereștrii au răspuns la rugile colective care au fost formulate cu acele ocazii și ne-au ajutat într-un moment dramatic, permițându-ne în felul acesta să evităm un cumplit eveniment apocaliptic care ar fi avut consecințe teribile și de lungă durată asupra planetei Pământ și asupra noastră, a pământenilor.

Mai precis, respectivul meteorit, având o greutate de peste 7.000 de tone (7.000.000 kg) și care se deplasa cu o viteză de peste 35.000 km/h (de 10 ori mai rapid ca un glonț pornit din pușcă), urma să se prăbușească în Rusia asupra localității Celiabinsk. Pe baza analizelor riguroase care au fost realizate după aceea asupra imaginilor video deja existente s-a putut observa că respectivul meteorit (care era alcătuit din rocă spațială și a explodat undeva deasupra orașului Celiabinsk din Rusia) a fost lovit de un OZN care a declanșat explozia, iar în felul acesta au putut fi evitate efectele apocaliptice, cumplite, ale impactului său, efecte devastatoare care ar fi apărut dacă meteoritul ar fi impactat scoarța terestră.

Este uluitor chiar și faptul că respectivul moment, în felul lui dramatic, a fost înregistrat video de către câțiva amatori, aspecte ce evidențiază anumite sincronicități în felul lor uimitoare și aceasta chiar ne face să credem că extratereștrii au ghidat de la distanță, în mod telepatic, paranormal, respectivele ființe umane ca să filmeze acel moment care rămâne, totodată, o semnificativă dovadă a acelei intervenții extraterestre, care s-a dovedit a fi salutară pentru planeta Pământ. În urma exploziei acelui meteorit care s-a produs, fără îndoială, numai și numai datorită acelei intervenții extraterestre, unda de șoc a distrus peste 100.000 metri pătrați de sticlă, afectând aproximativ 3.000 de clădiri din orașul Celiabinsk. Aproximativ 1.100 de ființe umane au fost nevoite să solicite îngrijiri medicale, iar 48 dintre ele au trebuit să fie spitalizate. Cu acea ocazie, cele mai multe vătămări și răniri au fost provocate de cioburile de sticlă. La scurt timp după aceea, au apărut pe internet dezbateri aprinse cu privire la salvarea planetei Pământ dintr-un cumplit eveniment apocaliptic de către un OZN care a acționat fulgerător, astfel încât a sfărâmat respectivul meteorit înainte ca acesta să lovească scoarța planetei noastre (Terra).

Imaginile care au fost captate și analizate (vezi foto) sunt sugestive în acest sens.

Analizele și estimările ce au fost realizate după aceea au evidențiat faptul că respectivul meteorit, cu o greutate aproximativă de peste 7.000 tone, avea aproximativ dimensiunile unui autobuz. Pe baza filmării existente s-a constatat că meteoritul a explodat în atmosferă cu o forță de aproximativ 30 de ori mai mare decât cea a bombei de la Hiroshima. Ne putem imagina fără prea mare dificultate ce consecințe catastrofale ar fi avut impactul direct al meteoritului cu scoarța terestră.

Citiţi şi:

Adevărul despre Rusia și situația actuală din Ucraina – o nouă încercare masonică de a declanșa un conflict mondial

Pe fondul unui sistem financiar bolnav, China ar putea antrena întreaga lume într-o criză fără precedent

Unda de şoc determinată de meteorul din Rusia a fost atât de puternică încât a înconjurat Pământul de două ori

yogaesoteric
16 octombrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More