Efectele secundare nefaste ale medicamentelor pentru reducerea colesterolului

 

Un grup de cercetători de la Universitatea Tulane, New Orleans, au descoperit că statinele – medicamente prescrise pentru scăderea colesterolului –, care generează profituri de zeci de miliarde de dolari companiilor farmaceutice producătoare, dezactivează celulele stem, responsabile de repararea organismului la nivel celular. Promovate în mod agresiv ca un medicament miracol, în realitate, aceste substanțe provoacă efecte secundare dezastruoase (uneori fatale) pentru cei mai mulți pacienți.

Studiul condus de profesorul Reza Izadpanah a investigat impactul statinelor asupra celulelor stem. Conform rezultatelor publicate în Revista americană de fiziologie (American Journal of Physiology), efectele secundare ale acestor medicamente includ: alterarea ADN-ului, diabet, cataractă, pierderi de memorie, rinofaringită, diaree, spasm și distrofie musculară, dureri abdominale, greață, dureri ale extremităților, infecție urinară, neuropatie periferică, insuficiență renală, disfuncția ficatului, oboseală cronică. „Statinele îi fac să îmbătrânească mai repede pe cei ce le iau regulat, predispunându-i, în același timp, la boli mentale și declin fizic”, concluzionează autorii studiului.

Medicii și companiile producătoare conspiră de ani de zile pentru a ascunde sau a minimaliza importanța efectelor secundare ale statinelor, promovând această medicație ca pe un miracol, pe care toată lumea ar trebui s-o ia. Unii medici au sugerat chiar că statinele ar trebui introduse în apa publică a orașelor, precum fluorul.

Atunci când pacienții vin și se plâng de efectele secundare devastatoare ale medicamentelor pe bază de statine, medicii le prescriu, pur și simplu, alte medicamente, pentru suprimarea acelor simptome. Astfel, statinele devin, de fapt, poarta de intrare pentru prescrierea de și mai multe medicamente, care generează un profit și mai gras.

Mai mult, pentru a legitima și a extinde înșelătoria, sistemul medical a conspirat pentru redefinirea conceptului de „colesterol crescut”, micșorând treptat cifrele colesterolului normal, producând astfel instantaneu milioane de noi „bolnavi cu risc cardiac”, care să necesite „tratamentul” aducător de profit. Legătura dintre asociațiile americane de cardiologie și Big Pharma este atât de extinsă, încât cu greu mai poți găsi un doctor independent și onest. Așa se face că, în prezent, în Statele Unite, la peste 30% dintre adulți le sunt recomandate statine, ca medicație permanentă.

Deși efectele devastatoare ale statinelor sunt cunoscute de câțiva ani, instituțiile medicale continuă să le ignore, promovând în continuare, pentru profit, aceste medicamente, și pretinzând că nimeni nu este prejudiciat. Ca și industria vaccinurilor, cea a statinelor este mult mai preocupată de profitul enorm decât de protejarea vieții. Dar acum, grație cercetătorilor de la Universitatea Tulane, motivele pentru care medicamentele pe bază de statine sunt atât de periculoase pentru sănătatea umană sunt mai bine înțelese. Așadar, dacă în prezent luați statine pentru a vă scădea nivelul colesterolului, renunțați la ele! Informați-vă și veți găsi alterntive naturale, sănătoase.

Și, ca să înțelegeți mai bine cum merg treburile pe planetă în ceea ce privește inventarea și promovarea de tratamente minune, urmăriți și mărturia chimistului Shane Ellison, care a lucrat o perioadă în industria producătoare de medicamente:

Pentru a înțelege mai bine cum se trag sforile din culise în ceea ce privește inventarea și promovarea de tratamente minune, mărturia chimistului Shane Ellison, care a lucrat mulți ani în laboratoarele unor mari companii farmaceutice, este edificatoare. După cum Shane Ellison dezvăluie, în realitate, domeniul sănătății a fost transformat într-o afacere extrem de profitabilă pentru marile concerne producătoare de medicamente. Scopul lor este să vândă tot mai mult, iar mijloacele pentru a obține aceasta sunt multiple: nu sunt interesate să descopere și să comercializeze medicamente care să vindece bolile, ci se axează pe tratarea simptomelor, sunt inventate noi boli, sunt impuse așa-zise metode de prevenție (vaccinuri). Practic, ele caută să aibă o piață de desfacere stabilă – oamenii să fie nevoiți să recurgă la medicamente pe tot parcursul vieții – și cât mai largă – tot mai mulți oameni să ia medicamente, fie diagnosticați cu boli închipuite (OMS a declarat bătrânețea boală), fie sănătoși fiind, sub pretextul necesității prevenției. În acest fel oamenii de fapt își ruinează sănătatea, lucru binecunoscut de companiile farmaceutice, dar care, ceea ce este și mai sinistru, constituie au alt scop al lor.

În articolul Chimistul Shane Ellison dezvăluie că toate medicamentele sunt fabricate pentru a reduce în masă populaţia puteți citi integral această mărturie cutremurătoare.


Citiţi şi:

Medicamente ce sunt periculoase

Avantajele produselor naturale în raport cu medicamentele de sinteză (I)

 

yogaesoteric
31 ianuarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More