Efectul Mandela şi ridicarea nivelului de conștiință la scară globală

 

Pe măsură ce oamenii se transformă din punct de vedere spiritual în toată lumea, asistăm la un salt în nivelul de conștiință planetar, despre care au pomenit unele profeții antice. Aceste transformări s-au accelerat începând cu 21 decembrie 2012 și au atins un apogeu la finalul perioadei celor 4 apariții ale lunii sângerii în anii 2014-2015.

Simultan cu încercările disperate ale ocultei planetare de a induce, la nivel global, teama, nesiguranța și apatia, tot mai multe ființe umane refuză sclavia sau victimizarea și își conștientizează rolul de co-creatori ai realității, ai viitorului planetei.

Multitudinea de transformări la nivel global pot indica trecerea printr-o perioadă apocaliptică, însă în sensul propriu al cuvântului „apokálypsis”, acela de revelație, de dezvăluire, de ridicare a vălului de pe ochi.

Ce este „efectul Mandela”?

Efectul Mandela se referă la fenomenul prin care, într-un mod misterios, istoria pare să se schimbe. Numele vine de la o situaţie observată recent: se pare că există foarte mulţi oameni care sunt convinşi de faptul că Nelson Mandela, liderul sud-african, a murit în anii ’80, în timp ce era în închisoare. Aceştia îşi amintesc cu claritate ştirile televizate despre înmormântare, doliul în Africa de Sud, revoltele care au avut loc în unele oraşe, precum şi discursul din adâncul inimii al văduvei sale îndurerate.

Aşa cum ştim, Nelson Mandela a fost eliberat din închisoare pe 11 februarie 1990, şi a murit ca urmare a unor infecții respiratorii pe 5 decembrie 2013, la vârsta de 95 de ani, în casa sa din Houghton, Johannesburg, înconjurat de familia sa.

O posibilă explicaţie ar fi că ambele variante ale istoriei sunt valabile, ele desfăşurându-se în universuri paralele.

„Nu suntem victime, suntem creatori”

„Oamenii încep să-l observe sau să audă despre el, sau să devină conştienţi de acest efect Mandela. Pentru mulţi dintre noi, credinţa într-o viaţă cu realitate liniară, care are un trecut dat şi un viitor dat, începe să se clatine.

Pentru mulţi oameni, făcând parte din această transformare a conştiinţei globale, apare o trezire la realitatea faptului că nu există timp, există doar momentul ACUM, şi că pot insera în câmpul lui ACUM orice doresc.

Nu suntem victime sau sclavi, suntem creatori. Cred că oamenii se trezesc faţă de aceste aspecte; este un proces, se va petrece, aşa trebuie să fie. Trebuie să dărâmăm zidurile acestei realităţi care a fost creată de această forţă întunecată, oculta întunecată care a creat această realitate. Şi întregul sistem monetar, politic, totul se prăbuşeşte.”


Citiți și:

Ne îndreptăm către un salt de conştiinţă la nivel planetar (I)

10 motive pentru a practica Metoda Supremă şi Eficientă

 

 

yogaesoteric
14 iunie 2016

 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More