Elon Musk: „Partidul Democrat a fost deturnat de extremiști. Extrema stângă îi urăște pe toți, se urăsc inclusiv pe ei înșiși”

Elon Musk a stârnit controverse prin publicarea pe Twitter a unui desen care denunță deriva radicală a politicii de stânga în America, arătând cum ascensiunea stângii radicale a făcut ca oameni ca el să pară brusc de centru-dreapta, deși opiniile lor nu s-au modificat.

Acesta a explicat: „L-am susținut cu tărie pe Obama la președinție, dar Partidul Democrat de astăzi a fost deturnat de extremiști”.

Stânga americană a înnebunit în ultimul deceniu și jumătate, relatează nypost.com.

Sprijinul ferm pentru acțiunea afirmativă a fost depășit de nebunia „antirasismului” și a teoriei critice rasiale. În loc de acceptarea persoanelor LGBTQ, testul de turnesol a devenit acceptarea tranziției de gen pentru copii, utilizarea obligatorie a „pronumelor preferate” și negarea faptelor evidente despre sportivii trans.

Critica exceselor în materie de aplicare a legii s-a preschimbat în „Defund and Abolish” (Desființare și abolire). Sprijinirea imigrației fiind în opoziție categorică față de orice control la frontieră.

Conform nypost, libertatea de exprimare care a fost prețuită mult timp, a ajuns să fie considerată acum o formă insidioasă de „supremație a albilor”.

Și totul se împachetează în furie împotriva tuturor celor care nu au fost de acord și cu atât mai mult a celor care nu sunt de acord.

Isteria provocată de achiziția Twitter de către Musk demonstrează încă odată că stânga contemporană nu tolerează pe cineva care crede „în egalitate”, așa cum a arătat Musk.

Milioane de americani care nu sunt miliardari simt la fel, chiar dacă capturarea de către stânga a majorității mass-mediei ascunde acest fapt. Există un motiv important pentru care toate sondajele arată că democrații se vor confrunta cu un dezastru în noiembrie: în chestiunile legate de rasă și clasă, alegătorii resping nebunia extremei stângi.

Cei mai mulți oameni din SUA nu îi urăsc intens pe toți cei care sunt în ușor dezacord cu ei. În general, nu cerem fidelitate ideologică ca o condiție prealabilă pentru prietenie (sau pentru simpla coexistență). Oamenii au tendința de a se preocupa de aceleași aspecte: locurile de muncă, siguranța și copiii lor. Și credem în egalitate și toleranță.

Așa cum Musk a scris pe Twitter: „Extrema stângă îi urăște pe toți, se urăsc inclusiv pe ei înșiși!”. El a continuat: „Dar nu sunt nici un fan al extremei drepte. Haideți să avem mai puțină ură și mai multă iubire”.

Faptul că împărtășirea unor sentimente atât de răspândite te face să fii prezentat ca un radical de dreapta nu face decât să dovedească o dată în plus cât de corectă este această părere exprimată de Elon Musk.

Citiți și:
Elon Musk pozează în salvatorul libertății de expresie când anunță că vrea să cumpere Twitter. De fapt, e altceva
Jurnalişti din 146 de ţări condamnă preluarea Twitter de către Elon Musk: „Este o amenințare la adresa libertății presei”

 

yogaesoteric
15 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More