Eroii noștri care și-au vărsat sângele pentru țara asta se răsucesc în morminte

 

La început s-a votat un etnic neamț în defavoarea unui român (Iohannis vs Ponta). Culmea, manipulanții tefelozauri l-au acuzat pe Ponta că e alogen, că ar avea o origine dubioasă de prin zona Albaniei. Înțelegeți aberația? Ai de votat între un român și-un neamț și votezi neamțul întrucât există suspiciunea că românul n-ar fi tocmai pur. Cât de prost ai ajuns să fii pentru a gândi așa? Știu, extrem de prost, dar asta nu i-a împiedicat cu nimic pe bravii noștri conaționali în a-și exhiba starea de spirit.

Cei care credeau că alegerea unui oligofren, care nici măcar nu-i român, e un accident al istoriei ar fi necesar să-și revadă opiniile. „Experimentul România” continuă cu un nou succes rezultat din imbecilizarea populației: votarea unui străin absolut pe postul de primar. Operațiunea a fost reușită la Timișoara prin intermediul USR.

Domnul Dominic Samuel Fritz este un cetățean german 100% naturalizat în România și pus de către USR să candideze la Primăria Timișoarei. Ca să fie treaba treabă, omul, din punctul meu de vedere, e cam neica nimeni. Nici măcar job nu avea la momentul nominalizării. Dar probabil n-avea job la suprafață, întrucât mie unu’ anumite aspecte mi se par indicii transparente. Ce anume îl califica pe domnul Samuel Fritz pentru postul de primar? Nimic, absolut nimic în afara sterpelor slogane repetate până la imbecilizare. Înțeleg, Robu o cam luase pe arătură, dar, totuși, un român nu se găsea?

Situația nu e izolată. Vă reamintesc că România are ca ambasador în Germania un cetățean german. Tot România a avut un șef de serviciu secret decorat de Franța. La fel și pe șefa celui mai radical Parchet autohton. Ce servicii au adus acei oameni Franței de-au fost decorați? Și nu doar Franței, întrucât despre doamna respectivă se vorbea transparent că ar fi avut un birou al Secret Service în sediul instituției pe care-o conducea.

România are o cantitate îngrijorătoare de alogeni în politică. Nicăieri în lume (cu excepția SUA și Canada) nu există o asemenea structură a lumii politice, astfel încât nu-i de mirare direcția în care ne îndreptăm.

Probabil eroii noștri care și-au vărsat sângele pentru țara asta se răsucesc în morminte. Nu s-au gândit niciun moment că ar putea avea ca urmași asemenea nevolnici. Nu s-au gândit niciodată că țara va fi cedată fără război, că vom ajunge sluga oricărui doritor. Suntem vai de capul nostru, tăvăliți din nou sub vremuri, aruncați de la unu’ la altu’, umiliți.

Am trăit să văd cum electoratul își votează cu seninătate călăii. Cum poate fi interpretat votul masiv al vârstnicilor pentru PNL și USR, adică pentru cei care le-au tăiat pensiile? Cum poate fi interpretată toată această nebunie irațională altfel decât așa cum este?

Știu că sunteți dezamăgiți, dar ieșiți din bulă și înțelegeți că asta este realitatea! Ne-am făcut singuri iobagi, prin votul nostru, prin „conștiința noastră civică”. E timpul să plătim pentru prostie și vom plăti amarnic!

Priviți realitatea în față, voi, cei puțini care încă mai aveți ochi! Este timpul să înțelegeți că mai suntem doar foarte puțini români normali în țara asta. Restul concetățenilor noștri suferă de o suspectă boală mintală care se va dovedi fatală țării.

E timpul să înțelegem cu toții că lupta pe care este necesar s-o dăm e una cu bătaie lungă, pe termen extrem de lung. Conservați-vă normalitatea, obiceiurile și strângeți-vă lângă cei asemenea vouă. Urmează vremuri crâncene în care eroismul va fi dat de capacitatea de conservare a ceea ce-i normal.

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:

Mihai Eminescu – Citate despre exploatarea insidioasă a Românilor de către străini prin intermediul statului ateu înființat în 1859 (I)

Un fenomen îngrijorător! Antiromânismul autohton

Dan Diaconu: Libertatea economică la care am sperat s-a dovedit a fi o mutare a proprietății de stat în portofoliul unor entități private străine

 

yogaesoteric
23 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More