Esența statului criminal și mafiot pe care românii îl acceptă din prostie și lașitate este sistemul bancaro-judecătoresc

 

Știați că executorii judecătorești nu au studii de drept? Dar știați că ei ca și notarii sunt o castă?

Una dintre băncile comerciale, pe numele său BANCPOST, a cedat credite neperformante unei firme fantomă din Olanda care s-a apucat de treabă și, bizuindu-se pe legislația dată de statul criminal și mafiot, a colectat datorii imaginare de 300 de milioane de euro. Un funcționar de la ANPC (Agenția Națională pentru Protecția Consumatorilor) nu a mai rezistat și a dezvăluit această escrocherie! Iar BNR ce credeți că a făcut? Presiuni pentru ca ANPC să nu mai oblige infractorii de la BANCPOST să returneze comisioane ilegale!

Cu alte cuvinte, BNR se arată a fi un grup criminal organizat cu protecție internațională care acționează împotriva poporului român!

Să explicăm mai în detaliu, ca să fie clar pentru toți: BNR emite (tipărește, fiindcă doar ei sunt autorizați legal) o cantitate de bani! (Observați că nu am spus o sumă!) Distribuie acești bani prin intermediul „tarabelor”, care sunt băncile comerciale, dar nu oricum ci cu camătă. Dacă BNR a tipărit o cantitate de, să zicem, 500 de kg de bancnote cu 2,5% camătă (12,5kg), de unde iau „tarabele” dobânda să ramburseze creditul? Nu există decât 500 de kg de bani pe piață și BNR nu mai tipărește alții?

Băncile Comerciale acționează în cârdășie cu BNR și transferă obligația plății cametei către români prin trei metode:
1) creditează guvernul colonial care semnează contracte de credite imoral și ilegal în numele poporului, pe care ulterior îl obligă folosind forța brută (ANAF/SRI/Jandarmerie/Poliție/Justiția chioară) să achite ratele!
2) creditează companiile care umflă prețurile, jupuind populația captivă;
3) guvernul colonial menține jos nivelul salariului minim și astfel populația este obligată să apeleze la credite de consum/ipotecare pentru a-și asigura un trai decent!

În concluzie, imediat după semnarea unui contract de credit, românul naiv este de fapt în incapacitate de plată! Masa monetară nefiind suficientă pentru a acoperi volumul de credit, se produce incapacitatea de plată!

La nivel european există o legislație care protejează persoanele fizice de hăituiala mafioților deghizați în executori judecătorești și care se numește legislația falimentului personal! România este singura țară din UE unde statul mafiot a fost atât de puternic încât a blocat acest tip de legislație (legea a fost concepută de parlamentarul PSD Ana Birchall după model saxon și a fost blocată de guvernul Cioloș). Iată cum ies la iveală potlogăriile făcute de mafia bancară (khazară) la adăpostul unui stat criminal și mafiot!

Vă mai amintiți de prim-ministrul Tudose, care a dispărut rapid din peisaj? A realizat și el că băncile comerciale nu plătesc taxe și impozite! După această declarație extrem de curajoasă, dintr-o dată au început „tarabele” BNR să raporteze profituri „record” după ce ani de zile raportau profit zero! Rulau sute de milioane de euro și raportau profit zero!

România este o țară foarte bogată ce permite un standard de viață foarte ridicat, dar nivelul de trai este artificial menținut scăzut pentru ca poporul să fie slăbit sau să fugă. Poporul român nu trebuie să ceară decât ce este al său: moștenirea lăsată de strămoșii noștri, tocmai de aceea unii analiști văd în naționalizare soluția. Naționalizarea reprezintă recuperarea dreptului de moștenire în cotă indiviză din avuția națională!


Citiți și:

Băncile din România, ajutate de stat să facă profituri uriașe. Privilegiile față de orice alte companii

CRIMINALII CE AU AJUNS SĂ FIE PERFECȚI AI FIINȚELOR UMANE (I)

Băncile centrale ajung deja să naţionalizeze în tăcere economiile

 

yogaesoteric
19 octombrie 2018

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More