Evenimente fără precedent pe plan mondial. Am intrat într-o nouă eră istorică

 

Conspirația globalistă a creat o „pandemie” cu scopuri precise, unul dintre acestea fiind de a ne convinge să ne vaccinăm cu vaccinurile lor ucigașe. Scopul lor este de a avea controlul asupra biologiei speciei umane, anume de a reduce populația globului la 5% -10% din cea actuală și a o controla după bunul lor plac.

Globaliștii își urmăresc scopul prin Bill Gates și OMS, care sunt vârful de lance al acestor planuri diabolice. Ei fac astfel de experiențe de mai multe decenii. Primul mare experiment în acest sens a fost crearea și răspândirea virusului SIDA (AIDS). Acest virus a fost introdus în vaccinurile de poliomielită și administrat copiilor africani. Nu știm cât au prevenit poliomielita, dar în mod cert au răspândit SIDA. Asta se petrecea în anii ’70 ai secolului XX. În anii ’80 au apărut primii bolnavi de SIDA în SUA și Europa.

Astăzi, mulți doctori și specialiști în virusologie din lumea întreagă au protestat împotriva restricțiilor fără sens luate de autoritățile din întrega lume, în legătură cu așa-zisa pandemie. Aceștia au arătat că virusul respectiv este un virus de gripă nu foarte periculos și ca atare, măsurile luate au fost mult prea exagerate.
Alte surse arată că a fost creat în laborator de către chinezi în colaborare cu OMS și cu ajutorul unor specialiști din Occident, cu scopul mai sus precizat.

Prin urmare, toată această isterie globală are ca țel de a induce frica și de a dirija conştiinţa colectivă într-o anumită direcție: anume aceea de a ne „convinge” că este spre binele nostru să ne „protejăm” și astfel să acceptăm vaccinurile lor.

Oare de ce s-a închis Institutul Cantacuzino din București încă din ianuarie 1990 și toate demersurile de a-l redeschide au eșuat? Acum credem că este evident pentru oricine de ce. Astfel, vor avea control total asupra biologiei noastre, în România și oriunde pe glob. Pentru aceasta ei se folosesc în principiu de politicienii și oamenii din mass-media aleși cu grijă tot de ei din timp, ca să-și atingă scopurile, iar pe de altă parte, eliminându-i pe toți cei care s-ar opune acestor planuri.

Prin urmare, vedem că totul a fost plănuit cu mult timp înainte și că guvernele și politicienii pe care credeam că i-am ales în mod democratic fac interesele globaliștilor și nu ale celor care i-au votat.

Un alt scop diabolic al Noii Ordini Mondiale este acela de a distruge națiunile lumii, în special pe cele europene, şi rasa albă și de a crea o masă amorfă de creaturi mixte fără identitate rasială sau culturală, numai bune de manipulat. Nu există nici cea mai mică îndoială că scopul principal al creării Uniunii Europene este acela de a îndeplini acest deziderat milenar al conspirației! Valurile de migranţi din Siria și Africa aduse în UE au servit tocmai acestui scop.

Cine mai are îndoieli în acest sens, este necesar să citească scrierile lui Richard Coudenhove-Kalergi și să se familiarizeze cu ideile acestuia. În deceniile 2 și 3 ale secolului XX, austriacul Coudenhove-Kalergi a scris câteva lucrări în care propune crearea unei uniuni europene și aducerea în Europa a unui număr mare de emigranți de alte rase, în principiu din Asia și Africa, întrucât credea el că „«europenii» viitorului e nevoie să fie de rasă mixtă (el însuși fiind de rasă mixtă), în timp ce o nouă elită evreiască de rasă albă să conducă lumea, după ce evreii se vor căsători cu cele mai frumoase femei (de rasă albă) din Europa”.

Iată ce spune el în lucrarea Idealismul Practic (Praktischer Idealismus), în capitolul 5, intitulat „Evreimea și viitoarea aristocrație”:
„Principalii purtători ai aristocrației corupte sau necorupte, în capitalism, jurnalism și literatură sunt evrei. Ei sunt predestinați, prin superioritatea lor intelectuală să fie una din influențele de bază asupra viitorilor aristocrați. O privire în istoria poporului evreu explică avantajul acestora în lupta pentru conducerea omenirii.

Cu două mii de ani în urmă, evreii erau o comunitate religioasă de indivizi etnici și spirituali din toate națiunile antice, cu centrul național ebraic în Palestina. Chiar și atunci, ceea ce îi lega era religia, nu naționalitatea. Pe parcursul primilor o mie de ani, convertiții din toate națiunile s-au raliat lor, ultimul fiind regele, nobilii și oamenii de rând din Khazaria, din sudul Rusiei. De atunci, comunitatea religioasă evreiască s-a unit ca o naționalitate artificială și s-a situat împotriva tuturor celorlalți. Prin persecuții de nedescris, Europa creștină a încercat să distrugă națiunea evreiască, timp de 1000 de ani. Rezultatul a fost că evreii care au fost mai vulnerabili, dar lipsiți de scrupule, oportuniști sau sceptici, au fost botezați ca să scape de persecuțiile fără sfârșit. Alții care nu au fost destul de inteligenți sau inventivi, au pierit în aceste aspre condiții.

Ceea ce a rezultat în ultimă instanță din toate aceste persecuții a fost o comunitate mică care a fost întărită prin martirajul eroic pentru o idee și purificată de toate slăbiciunile și de trăsăturile psiho-mentale precare. În loc să distrugă evreimea, Europa, fără să-și dea seama, printr-o selecție naturală indusă, a creat națiunea conducătoare a viitorului. Astfel, nu este de mirare că această națiune a descendenților prizonierilor din ghetouri să devină aristocrația conştiinţei în Europa. Blânda providență a dăruit Europei în mod grațios prin emanciparea evreilor o nouă rasă de aristocrați ai conştiinţei, atunci când aristocrația feudală a decăzut.”

Acestea sunt chiar cuvintele lui Kalergi. Nici mai mult, nici mai puțin. Ne amintim ce ne cerea Angela Merkel, acum vreo doi ani: fiecare țară membră UE este obligată să primească emigranți din Siria și Africa. Mai are cineva îndoieli cu privire la scopul Uniunii Europene?
Angela Merkel și alți lideri de la Bruxelles au primit premiul Kalergi, tocmai pentru activitatea lor subversivă de a distruge națiunile europene. Oare nu cunoșteau opera lui Kalergi?

Prin urmare, de ce în toamna trecută a primit și Iohannis premiul Kalergi? Mai are cineva îndoieli cine este Iohannis? Cei care l-au votat (cel puțin pentru un al doilea mandat) este necesar să se simtă direct și profund vinovați pentru atitudinea ostilă a acestui om străin de neam și țară.

Pe de altă parte, conspirația lucrează asiduu nu numai în Europa, ci și în Statele Unite ale Americii. Președintele Donald Trump este ținta criticilor mass-mediei americane și nu numai. În România, ani de zile nu s-a putut vedea vreun comentariu lucid cu privire la acest om providențial, ci numai critici nefondate.

Pandemia a fost plănuită la scurt timp după ce Trump a câștigat alegerile în 2016. Anul următor, Anthony Fauci a afirmat textual că: „acest președinte se va confrunta cu o pandemie”. De unde știa acest personaj dubios cu câțiva ani înainte de pandemie dacă aceasta nu ar fi fost planificată din timp?

Unul dintre scopurile lansării pandemiei a fost să-l facă pe Donald Trump să piardă alegerile din toamnă. Dar pandemia nu a avut efectul scontat. Apoi conspirația a urmărit să profite de moartea lui George Floyd ca să terorizeze America cu demonstranți infiltrați și conduși de membri ai grupării rasiste Antifa (anti albi) sponsorizată de Soros și acoliții săi. Cu toate acestea, credem că Trump va reuși să iasă din încurcătură și să câștige alegerile din 3 noiembrie, întrucât este evident că el şi nu Joe Biden este omul providențial care va putea salva planeta de la distrugerea plănuită de Noua Ordine Mondială.

La sesiunea ONU din septembrie 2019, Președintele Trump a spus între altele că viitorul nu aparține globaliștilor, ci patrioților. Zilele Noii Ordini Mondiale sunt numărate. Astfel, toți globaliștii din lume, inclusiv din România, au de ce se teme. Cel puțin cei care simt pulsul istoriei. Astfel, este necesar să ne așteptăm la o transformare din temelii a lumii în care trăim. Vom asista în curând la transformări fundamentale și în politica și societatea românească, iar cei vinovați de dezastrul Românei din 1989 încoace să se aștepte la ceea ce merită.

Prin urmare, ne aflăm la o mare răscruce istorică la nivel planetar și este necesar să luptăm pentru o lume mai bună. Cei care cred într-un viitor globalist sunt pe o cale greșită. Nu vrem să-i convingem că nu au dreptate; fiecare va alege ce crede de cuviință.

Politicienii și cei din mass-media din România care au făcut din 1990 încoace și încă mai fac jocul intereselor străine să ia aminte că momentul scadenței este aproape și vor plăti pentru mârșăviile lor. Am intrat deja într-o nouă eră istorică, iar Destinul omenirii se desfășoară după un Plan Dumnezeiesc pe care nu-l pot schimba, oricât s-ar strădui, promotorii așa-zisei Noi Ordinii Mondiale. Prin urmare, NU MOR CAII CÂND VOR CÂINII.


Citiţi şi:

Coronavirusul și Big Brother

Corona-criză – intersecția istorică a civilizației noastre
 

yogaesoteric
9 octombrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More