EVIDENŢA ZDROBITOARE: PROTOCOALELE SUNT ADEVĂRATE!

 
de Marius Popescu


ASISTĂM ASTĂZI LA ULTIMELE ETAPE DE PUNERE ÎN APLICARE A PLANURILOR GUVERNANŢILOR DIN UMBRĂ PENTRU DOMINAREA ÎNTREGII PLANETE. ACESTE PLANURI SATANICE AU FOST SINTETIZATE ÎN CELE 24 DE PROTOCOALE  SECRETE CU OCAZIA MARELUI  CONGRES SECRET FRANCMASONIC DE LA BALE, ELVEŢIA DIN 1897.

De atunci au trecut mai bine de 100 de ani şi ar trebui ca cineva să fie orb ca să nu vadă  că TOT CEEA CE PREVĂD PROTOCOALELE A FOST APLICAT PAS CU PAS, fără nici o excepţie şi caracterizează modul de funcţionare al societăţii actuale. Scopul ultim este instaurarea Noii Ordini Mondiale, adică impunerea unui stat planetar, a unui guvern mondial, a unei religii mondiale, armate mondiale, bănci centrale mondiale.

Situaţia actuală la nivel planetar este rezultatul aplicării pas cu pas a Protocoalelor!

Ceea ce nici măcar masonii nu pot să nege este tocmai faptul că MAJORITATEA EVENIMENTELOR  CE SE PETREC ACUM ÎN JURUL NOSTRU ÎN ÎNTREAGA LUME INDICĂ O APLICARE PAS CU PAS A ACESTOR PROTOCOALE. Dacă această conspiraţie mondială împotriva umanităţii nu există cum se face că fiecare dintre noi resimte efectele sale? Dacă ele nu inspiră agenda zilnică a guvernanţilor din umbră, de ce rezultatele acţiunilor acestor guvernanţi,  pe care toţi le vedem în jur, sunt conforme 100% cu prevederile acestor Protocoale? Nici măcar profeţiile lui Nostradamus nu „nimeresc” atât de bine realitatea pe care o observăm toţi zi de zi în jur, aşa cum o descriu aceste Protocoale.

Naţiunile sunt dezbinate, desfiinţate şi învrăjbite unele împotriva altora. Asistăm la un monopol internaţional asupra resurselor naturale ale planetei, asupra surselor de informare şi asupra finanţelor lumii. Creştinismul actual nu mai are nimic în comun cu învăţătura transmisă de Christos, căci aceasta a fost atât de mult cenzurată şi denaturată încât a ajuns un instrument de control al minţii umane în mâna bisericilor subjugate de masonerie. În jurul nostru vedem foamete, războaie absurde, minciună, ură, teroare.

Echilibrul ecologic al naturii este aproape distrus, protecţia asigurată de stratul de ozon este pe cale de a fi anihilată. Aerul pe care îl respirăm este sufocat de noxele maşinilor şi de fumul ţigărilor pentru care o parte din oameni plătesc bani grei. Ne îmbolnăvim corpurile printr-o alimentaţie sintetică, toxică. Şi avem o medicină care a devenit o ştiinţă a bolilor nu a sănătăţii şi în loc să ne vindece ne îmbolnăveşte şi mai tare pentru a se asigura ca va avea continuu pacienţi (industria farmaceutică se află  pe primul loc în lume ca profit!).

Sistemul de educaţie nu ne învaţă nimic autentic şi modelează minţile doar pentru a ne transforma în nişte consumatori stabili ai produselor viitorului. Mass-media, devenită a patra putere în stat,  în loc să ne informeze ne bombardează cu minciuni şi reclame. Politicienii sunt corupţi şi luptă pentru interese care nu mai au nimic în comun cu nevoile celor care îi aleg ca reprezentanţi. Justiţia care trebuie să facă dreptate este cea mai coruptă instituţie. Iar forţele de ordine create pentru a proteja drepturile cetăţenilor sunt primele care le încalcă. Oamenii au devenit sclavi buni de muncă fiind exploataţi timp de 10-12 ore pe zi pentru salarii ce nu le acoperă nevoile curente. Când salariile cresc o dată,  preţurile cresc de 2 ori mai mult iar oamenii sun încurajaţi să consume cât mai mult, consumându-se de fapt pe ei.

E un tablou sumbru şi s-a ajuns aici pentru că aceste 24 de Protocoale au fost aplicate prin grija masoneriei operative ce s-a infiltrat în toate statele şi s-a extins într-o reţea nevăzută la nivel mondial. Şi toate pentru ce? Pentru ca popoarele să spună întro zi „ne-am săturat” şi să accepte cu bucurie unica soluţie pe care guvernul din umbră le-o va oferi. Un aşa-zis rege planetar, un suveran unic care să rezolve toate aceste rele. Este necesar să fim cu toţii conştienţi că acest personaj va putea conduce lumea doar dacă oamenii îi vor cere acest lucru şi că în acest moment tot ceea ce se petrece în jur nu este decât MUNCĂ DE CONVINGERE pentru ca oamenii să îl ceară pe acest fals salvator. În realitate el este cel mai mare duşman al omenirii, căci fără existenţa lui problemele pe care se oferă să le rezolve cu atâta “mărinimie” nu ar fi existat. El nu este nimeni altul decât Satan (Adversarul, Arhitectul, Antichristul) ce va fi  prezentat pe post de „mântuitor”.

Protocoalele sunt discreditate tocmai pentru că sunt autentice!

Despre modalitatea în care au căzut în mâinile „profanilor” aceste Protocoale, există două versiuni: prima, că au fost copiate de o femeie, soţie sau amantă a unui „iniţiat”, fiind apoi comunicate creştinilor pentru ca aceştia să se pună în gardă şi să ia măsuri de apărare; a doua, că au fost ridicate dintr-un seif pe care francmasonii îl aveau într-o casă dintr-un oraş alsacian.

Tocmai pentru că aceste Protocoale sunt autentice şi cunoaşterea lor de un număr tot mai mare de oameni este foarte periculoasă pentru acest  plan al puterii din umbră, putând duce chiar la stoparea lui,  există în acest moment mari eforturi din partea masoneriei (care după cum ştim este instrumentul operativ de acţiune al forţei satanice) să-i anihileze prin orice mijloace pe cei care pot zădărnici aceste planuri. Nu este vorba doar de şcolile spirituale, ci şi de oameni de ştiinţă, de medici, politicieni, profesori care atrag atenţia asupra pericolului pe care îl reprezintă Puterea din umbră şi unealta ei servilă, francmasoneria. Toţi aceştia sunt fie omorâţi, fie internaţi cu forţa în spitale de psihiatrie, fie  vânaţi, discreditaţi, ameninţaţi, prezentaţi ca nişte nebuni, degeneraţi sau obsedaţi de ceea ce tot masoneria a numit TEORIA CONSPIRAŢIEI. Observaţi că numele nu a fost deloc întâmplător ales, căci “teorie” apare tocmai pentru a accentua şi mai mult în mintea naivilor, aşa-zisa lipsă de realism a acestei conspiraţii mondiale. 

Aşa cum ne-au obişnuit, atunci când nu pot să dea un răspuns clar la o întrebare pentru că nu îl au, masonii crează o diversiune şi atrag atenţia asupra unor aspecte irelevante cum ar fi forma sau recunoaşterea oficială. Cele mai multe critici la adresa Protocoalelor  nu sunt legate de conţinutul lor ci se îndreaptă spre originea lor sau spre modul în care sunt redactate. Se ştie este însă că prima ediţie a protocoalelor, publicată de Serghei Nilus în 1901 a dispărut imediat, fiind distrusă de francmasoni. Ne întrebăm ce rost ar fi avut un asemenea efort din partea masonilor dacă informaţiile conţinute de lucrarea respectivă ar fi fost false. În paranteză fie spus, această modalitate de a cumpăra şi a distruge o publicaţie incomodă a fost des utilizată de-a lungul istoriei de  către masoni. Şi noi cunoaştem foarte bine o situaţie recentă când au fost cumpărate în masă ziare pentru a împiedica Stenogramele PSD să ajungă la populaţie, şi ele  un exemplu de punere în aplicare a Protocoalelor. Acest mod de acţiune este doar o soluţie de avarie, în caz că o informaţie nepermisă se scurge pe lângă sistemul centralizat de informare a maselor pus la punct la nivel mondial cu atâta grijă. Iar dacă nici acest plan nu funcţionează, se apelează la un altul- discreditarea (pentru detalii privind acest mod de acţiune tipic masonic puteţi citi articolul Informaţia, jocuri şi manevre)

De altfel chiar în 1901, după publicarea Protocoalelor de către Nilus, doctorul mason Hertzl, care avusese un rol important în cadrul Congresului de la Bale anunţa Comitetul masonic că anumiţi “dezertori” au permis “păgânilor” (în vizuinea lor păgânii sunt creştinii) să cunoască tainele Protocoalelor.

Înţelegem deci de ce masonii fac mari eforturi de a prezenta Protocoalele fie ca pe o păcăleală întinsă de masonerie adepţilor “Teoriei Conspiraţiei”, fie ca pe unul dintre cele mai notorii falsuri din istorie. Vedem că în disperare de  cauză nici ei nu au reuşit să cadă de comun acord  asupra modului în care ar fi cel mai bine să fie discreditate Protocoalele şi se contrazic singuri.  Argumentele aduse sunt de-a dreptul hilare, se spune de multe ori că ele nu sunt reale pentru că ….ghiciţi nu-i aşa…nu provin dintr-o sursă acreditată, recunoscută de ei. Din moment ce la nivel mondial doar masonii au se pare această putere de a hotărî ce este recunoscut şi ce nu, deasupra oricăror legi şi toţi trebuie să ia drept bune hotărâriel lor şi să nu le pună la îndoială, cum ar fi putut ei oare să recunoască oficial autentictatea Protocoalelor? Totuşi, nu ar trebui să cădem în capcana întinsă de ei, crezând că dacă ceva nu  este recunoscut, nu există. Acest sistem, al recunoaşterii, pe care se bazează acum societatea actuală este pur masonic. Amintiţi-vă doar care este răspunsul la întrebarea “eşti mason?”. „Aşa sunt recunoscut de fraţii mei”. Firescul A FI sau A NU FI îşi pierde sensul în faţa acestui RECUNOSCUT sau NERECUNOSCUT.  Le aducem aminte celor ce cred în puterea absolută a recunoaşterii că nici prana care îi menţine în viaţă nu este recunoscută la modul oficial (de ei), dar totuşi ei trăiesc pentru că respiră acest aer încărcat de prană neoficializată şi mai ales… neimpozabilă!  

Bibliografie:
Jan Van Helsing, Secret Societies and Their Power in the 20th Century, ed. Ewertverlag S.L. (1995)
David Icke, The Biggest Secret, The Book That Will Change the World, ed. Bridge of Love Publications UK ,1999
David Icke, And the Truth Shall Set You Free: The 21st Century Edition, ed. Bridge of Love (September 2004)
James Perloff, The Shadows of Power: The Council on Foreign Relations and the American Decline, ed. Western Islands (November 1, 1988)
Robert Gaylon, Sr. Ross, The Elite Don’t Dare Let Us Tell the People, ed. RIE (December 20, 2004)
William T. Still, New World Order: The Ancient Plan of Secret Societies, ed. Huntington House Publishers (January 1, 1990)
John Robison, Proofs of a Conspiracy Against All the Religions and Governments of Europe Carried on in the Secret Meetings of Freemasons, Illuminati and Reading Societies, ed. Kessinger Publishing, 1798

februarie 2005
yogaesoteric.net


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More