Exemplificarea extraordinară de contactare a extratereștrilor benefici – Herculane, 23 mai 2012

 

În timpul acestei exemplificări, fiind cu ochii închiși, am observat cu ochii minții o deschizătură în formă dreptunghiulară, îngustă dar foarte înaltă. Dinăuntru venea o lumină intensă, albă. Am intrat prin acea deschizătură într-un spațiu foarte luminos, în care nu vedeam prea clar datorită luminii foarte intense. Am sesizat niște siluete luminoase care mă înconjurau în semicerc, foarte înalte și puțin aplecate asupra mea. Am înțeles imediat că este vorba despre niște ființe foarte elevate și m-am îngrijorat dacă vor vrea sau nu să comunice cu mine. Am primit răspunsul lor în ființa mea, dar nu neapărat în minte, ci cumva ca și cum răspunsul era proiectat în zona pieptului și a capului. Ei mi-au transmis că avem cu toții același Dumnezeu, și cei mici, și cei mari. Apoi mi-am cerut scuze pentru impuritățile și defectele cu care am apărut în fața lor. Ei mi-au transmis că în trecutul îndepărtat al rasei lor au trecut şi ei prin mari încercări, că ei își cunosc trecutul și înțeleg prin ce trece omenirea în prezent. Atunci am sesizat că acele fiinţe erau pline de bunăvoință, emanau un sentiment de afecțiune elevată, umor, curiozitate jucăușă, înțelepciune și că erau prietenoși față de mine. 

 

În continuare, m-au „conectat” la un fel de conștiință colectivă a lor, care am înțeles că era împărtășită de întreaga lor rasă. În acest spațiu al conștiinței lor colective am continuat să comunicăm. Nu mi-au spus nimic de la ei, doar mi-au răspuns la întrebări.
 
Ceea ce m-a uimit și mi-a creat un sentiment de fericire pur și simplu era faptul că nu aveau gânduri în acest spațiu al conștiinței lor colective. I-am întrebat în legătură cu aceasta. Mi-au răspuns că ei nu „gândesc” și că între intențiile lor pure și trăirea lor efectivă nu există vreun gând suplimentar.
 

Întrebare:
Cum arătați voi?

 

Imediat ce am formulat interior această întrebare, în fața mea s-a aplecat una dintre acele ființe, și-a apropiat fața de mine ca să-l văd, deoarece nu îl puteam vedea decât de aproape, lumina fiind prea intensă. Avea o față de om, frumoasă; emana un sentiment de puritate, sinceritate și de cunoaștere profundă. Apoi s-a ridicat și am continuat să percep doar formele lor foarte luminoase.
 

Întrebare:
Dacă aveți o conștiință colectivă, cum vă deosebiți?

 

Răspuns: Pe lângă conștiința colectivă, fiecare dintre noi avem și o conștiință individuală, prin care experimentăm diferite aspecte ale realității, pe care apoi le împărtășim cu întreaga noastră rasă, prin conștiința colectivă. 

Le-am cerut să-mi dea exemple. 

 

Răspuns: De exemplu, unii sunt interesați de trecut: ei sondează trecutul foarte îndepărtat al rasei noastre și călătoresc în timp. Alții sunt interesați de sondarea spațiului universului, de cunoașterea altor rase și forme de conștiință din creație. Alții sunt preocupați de matematică și de legile universale.

(Ceea ce m-a uimit a fost extraordinara dăruire și pasiune pe care am sesizat în răspunsul lor că ei o au în domeniul în care sunt „activi”.)

 

Întrebare:
Aveți poeți? Cum este poezia voastră?

 

Răspuns: Unii sondează misterele adânci ale lui Dumnezeu. Apoi, ei transmit prin conștiința colectivă experiența lor și aceasta este poezia.
 

Întrebare:
Dar alte arte?

 

Răspuns: De exemplu, comparativ cu felul în care oamenii folosesc materia pentru a crea o operă de artă, o sculptură de exemplu, noi devenim acea creație. 

(Am înțeles că arta lor este o trăire efectivă, o transformare a propriei lor ființe în respectivul „obiect” de artă.)

 

Întrebare:
Sunteți bărbați și femei? Cum este amorul la voi?

(În acest punct, am încercat să evoc felul în care este amorul la oameni, dar ei păreau să știe foarte bine; am înțeles că nimic din ceea ce este omenesc nu le este străin.)

 

Răspuns: Este asemănător cu îmbrățișarea la oameni. Două ființe, bărbat și femeie, se îmbrățișează și trupurile lor se întrepătrund într-o proporție mai mare sau mai mică și ei rămân astfel „îmbrățișați” uneori mai mulţi ani (omenești). 
(Mi-au transmit în minte imaginea unor astfel de ființe „îmbrățișate”; ele emanau o lumină foarte intensă.) 
 

Întrebare:
Locuiți pe o planetă?

 

Răspuns: Locuim pe mai multe planete, dar nu în trup ca și oamenii; iar planetele sunt locuite de plante și animale „fantastice” (diferite de cele de pe pământ), în a căror viață nu intervenim aproape deloc, și pe care le studiem, pentru a descifra și în felul acesta unele dintre misterele creației. 
 

Întrebare:
Vreți să fim prieteni?

 

Răspunsul pe care l-am primit nu l-am putut formula în cuvinte în mintea mea, de parcă nu aveam concepte verbale la dispoziție pentru a descifra mesajul respectiv. Totuși, am înțeles că am devenit prieteni împreună cu cel care mi-a arătat chipul său și am înțeles că astfel de prietenii sunt sincere și veșnice. Bineînțeles că m-am bucurat foarte mult, îmi venea să zâmbesc tot timpul și chiar să râd, deoarece atmosfera era foarte veselă și pură.

 

Întrebare:
Am putea forma un cuplu de iubiți?

 

Răspuns: Pentru aceasta ar trebui să avem „trupuri” la fel. 
 

Întrebare:
Mă ajutați să fiu ca voi?

 

Răspuns: Ești binevenită oricând dorești, această deschidere va rămâne așa pentru tine totdeauna!

(Apoi mi-au transmis promisiunea că-mi vor face surprize. Am înțeles că una din ocupațiile lor favorite este să-și facă unii altora surprize. Prin surpriză ei creează o stare de încântare și uimire instantanee, de veselie, fericire și recunoștință.)

 

Întrebare:
Aveți „deschideri” pentru toți oamenii de aici? (m-am referit la colegii mei împreună cu care realizam atunci această exemplificare)

 

Răspuns: Deschidem oricâte „porți” pentru oameni! Le vom face surprize multora de aici și nu doar de aici.
 

I-am rugat să comunice și cu iubitul meu, care se afla alături de mine, să-i cunoască și ei. Atunci mi-au atras atenția asupra faptului că deja unul dintre ei (era o siluetă mai mică decât ceilalți, părea să fie o femeie) îl îmbrățișa peste piept și brațe, din parte stângă a trupului său, așa cum îmbrățișezi un prieten drag.

 
În finalul exemplificării speciale de contactare a extratereștrilor benefici, în etapa de mulțumire față de Dumnezeu Tatăl, i-am revăzut așezați în semicerc, mulțumind şi ei lui Dumnezeu. Aveau trupurile drepte; am observat că erau foarte înalți, și luminozitatea lor era și mai mare, iar lumina urca oarecum spre în sus, ca niște flăcări albe orbitor de strălucitoare, din ființele lor.

I.S.

Anul de yoga 21
Cluj Napoca

*****

Trimite-ne şi tu relatări despre trăirile tale spirituale pe adresa redactie@yogaesoteric.net . Cele mai frumoase scrisori de la cititori vor fi publicate pe site-ul nostru, iar relatările spirituale extraordinare vor fi premiate. 
 
 

Citiți și:

Fiinţele extraterestre binefăcătoare, care asistă şi protejează planeta Pământ

 

yogaesoteric

28 iunie 2012

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More