Exploziv: România îşi vinde banca – Planul pentru înstrăinarea CEC Bank

„Se pregăteşte un matrapazlâc, pus la cale de Lucian Isar, în complicitate cu Florin Cîțu”

Ministrul de Finanţe Florin Cîțu declanşează „Operaţiunea CEC”, prin care se urmăreşte vânzarea băncii deţinute de statul român.

Şi nu o face singur, ci împreună cu Lucian Isar, reprezentantul României la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD).

Informaţia privind înstrăinarea CEC Bank a fost prezentată de consultantul politic Cozmin Guşa, un bun cunoscător al culiselor politico-economice. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, din 2 iunie 2020, Cozmin Guşa susţine că ministrul de Finanţe Florin Cîțu şi Lucian Isar ar fi pus la cale deja un „matrapazlâc”.

Mai exact, potrivit lui Guşa, Cîțu şi Isar ar pregăti cesiunea a aproximativ 20% din acţiunile CEC fix către BERD, adică banca unde activează Lucian Isar. Ar fi însă doar prima parte a planului, urmând ca ulterior alte acţiuni să fie vândute, astfel încât CEC Bank să ajungă sub controlul unui „cartel neautohton”.
 
Prezentăm informaţiile oferite de consultantul politic Cozmin Guşa privind vânzarea CEC Bank:

„Cuplul Cîțu şi Isar / Pun pe jar mediul bancar!

«Operatiunea CEC»

Prin 2005, am reuşit să-l blochez pe Verestoy Atilla în tentativa lui de a vinde CEC-ul ungurilor de la OTP Bank, care Verestoy aproape îl «împachetase» pe Călin Popescu Tăriceanu, care era prim ministru atunci.

Probabil în virtutea acţiunii mele de-acum 15 ani, oameni interesaţi de soarta CEC-ului au început să-mi şoptească de câteva săptămâni că se pregăteşte un «matrapazlâc», pus la cale de Lucian Isar, în complicitate cu Florin Cîțu! Cine e Florin Cîțu ştim, ce nu se ştia era despre reluarea «colaborării reciproc-avantajoase» cu vechiul său partener Isar.

Cine este Lucian Isar, în afara calităţii de soţ al Alinei Gorghiu (care merge des la Cotroceni, dar nu în vizită la Klausică)?! Lucică este şi reprezentantul României la BERD, pus în funcţie chiar de către Lucovid, care nu-şi dorea asta dar avea presiuni din mai multe zone să-l numească pe Isar.

Ei bine, în urma unor informaţii confirmate de curând, a devenit cert că Isar şi Cîțu pregătesc cesiunea a aproximativ 20% din acţiunile CEC către BERD, iar asta doar ca primă parte a planului. A doua etapă prevede intrarea şi a altor acţionari STRĂINI, urmărindu-se de fapt preluarea controlului asupra CEC de către un «cartel neautohton»!

Nu o să teoretizez aici importanţa unei bănci ca CEC-ul în implementarea unor strategii ale statului român, mai ales în vremuri de criză (!), este limpede oricum că operaţiunea pusă la cale este GRAVISSIMĂ.”

Citiți și:
Lucian Isar ne dezvăluie: BNR a păgubit statul român cu miliarde pentru a salva băncile
Noi dezvăluiri uimitoare despre aurul românesc ce a fost depus de BNR-ul lui Isărescu la Londra. La ce a mai renunțat partea română?

yogaesoteric
20 iulie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More