Faceți cunoștință cu politiciana lesbiană care cere «eliminarea bărbaților»

 

Misandria (aversiunea față de bărbați) pare să fie singurul element constitutiv al platformei politice a lui Alice Coffin. Cartea sa, apărută în acest an, pe 30 septembrie la cândva prestigioasa editură Grasset, se numește Geniu lesbian. În ea, această autoare, o lesbiană cvadragenară, își exprimă agresiv disprețul profund față de bărbați.

„Nu este suficient să ne întrajutorăm (noi, femeile – n.n.). Este necesar, la rândul nostru, să-i eliminăm”, scrie fără menajamente politiciana.

Pe acest ton, ce se continuă de-a lungul întregii cărți, Coffin afirmă că nu mai dorește să citească cărți scrise de bărbați, nu mai vrea să se uite la filme regizate de bărbați, nici să asculte muzică compusă de bărbați, îndemnând la un boicot generalizat împotriva acestora. Pentru că, spune apriga autoare, „bărbații sunt niște agresori”.

În schimb, lesbienele sunt văzute drept detașamentul aflat în avangarda forțelor ce se cuvine să aducă revoluția în societate.

„Lesbienele sunt cea mai mare amenințare la adresa patriarhatului (…) Stă în puterea noastră, fără a-i elimina fizic (totuși – n.n.), de a-i priva pe bărbați de oxigenul lor: ochii și urechile restului lumii.”

În 2018, invitată la Russia Today, ea declară: „Faptul că nu am un soț mă scutește să fiu violată, să fiu ucisă, să fiu caftită. Și îi scutește și pe copiii mei.”

Dacă Alice Coffin și-a dorit scandal, a reuşit să-l obţină prin al său Geniu lesbian, ce a stârnit indignare inclusiv în rândul feministelor cât și al lesbienelor militante.

Caroline Fourest, ea însăși o lesbiană militantă, care s-a aflat o vreme pe aceleași baricade alături de Coffin, a comentat astfel producția ex-comilitoanei sale:
„Sunt uluită de această abordare esențialistă, binară și revanșardă, care compromite anii de revoluție subtilă și dă apă la moară clișeelor anti-feministe. Feminismul are geniu. La fel și lesbianismul politic (!). Dar nu ești genială doar pentru că ești lesbiană. Și mă tem că această carte o demonstrează cu prisosință.”

Citiţi şi:

Feminismul bizar şi satanica Nouă Ordine Mondială

De unde vin și ce îi mână în luptă pe apologeții LGBTQ? Originile și scopul Noii Revoluții Sexuale 
 

yogaesoteric
2 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More