Faimoasa clarvăzătoare Baba Vanga: Profeții uluitoare despre izbucnirea celui de-al Treilea Război Mondial

 

„Până nu dispar CORBII NEGRI, Pământul nu va putea fi salvat”

 

Este semnificativ că aceste profeţii prevăd de asemenea apariţia NOII RELIGII DESPRE CARE S-AU FĂCUT DE CURÂND DEZVĂLUIRI (SEPTEMBRIE 2016) ÎN CADRUL UNEI CONFERINŢE A PROFESORULUI YOGA GREGORIAN BIVOLARU

 
Baba Vanga a fost o celebră prezicătoare din Bulgaria, despre care s-a spus că era capabilă să prezică viitorul fiecărui om care o vizita. De asemenea, ea a făcut şi o serie de alte profeţii despre viitor, care până acum s-au împlinit. Baba Vanga a devenit celebră în vremea sa şi pentru numeroasele leacuri „băbeşti” prescrise oamenilor care veneau să îi ceară ajutorul.
 

„Al Treilea Război Mondial va începe din Siria”, a spus Baba Vanga.

În profeţiile sale, aceasta a afirmat că în secolul al 21-lea va avea loc un conflict global după al cărui sfârşit se va instala o perioada de 1.000 de ani de pace pe Terra. Începutul acestui conflict va fi în Siria, iar pacea nu se va instala până când aceasta nu va fi dizolvată ca stat. Odată ce Siria va fi ștearsă de pe faţa Pământului, se poate instala şi pacea pe Terra.

Clarvăzătoarea Vanga vorbeşte despre „corbii” care vor secătui tărâmul sirian de orice fel de resurse. Ea spune că până ce aceşti „corbi” nu vor dispărea odată cu Siria, Terra nu poate avea linişte pentru un nou început. Interpreţii actuali cred că Baba Vanga făcea de fapt referire la membrii Statului Islamic, care poartă pe cap acele banderole negre sau la membrii grupării satanice a așa-zișilor „Iluminați”.
 

Baba Vanga a prezis că războiul va începe ca un conflict minor care se va intensifica apoi pe parcurs. După aceea, se vor folosi chiar arme nucleare. Prezicătoarea nu înaintează o dată precisă pentru sfârşitul marelui război, însă spune lucruri cutremurătoare despre ce se va petrece apoi.

După ce se va încheia acest conflict, prezice ea, urmările vor fi devastatoare pentru Europa. Bătrânul continent va fi atunci aproape pustiit şi foarte puţini oameni vor reuşi să supravieţuiască conflictului. Puţinii supravieţuitori vor suferi însă de boli groaznice ce vor fi provocate de armele nucleare. Apa potabilă aproape că va dispărea atunci cu totul, însă timpul va rezolva după aceea această problemă.

În ciuda acestor consecinţe devastatoare, Vanga a prezis că după aceea va apare o uniune a tuturor religiilor şi apoi va fi pace pe întregul Pământ. Oamenii nu se vor mai duela pe câmpul de luptă din cauza religiei, iar atunci Dumnezeu va fi unul şi acelaşi pentru toţi. Puţinele ţări care vor rămâne în picioare în Europa după acel război cumplit se vor unifica şi vor forma un conglomerat armonios, durabil şi stabil.


Citiți și:

Chiar vine RĂZBOIUL MONDIAL? 
Ultima previziune făcută de Vanga, care se referă la România, a fost ţinută secretă timp de 10 ani
Cine doreşte al Treilea Război Mondial şi acţionează în sensul generării lui?
 

 

yogaesoteric
24 noiembrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More