Famiglia Clinton a muls vaca

 

Cine accesează site-ul Familiei Clinton, sau al Fundației Clinton, vede că printre cei peste 200 de donatori cu sume de peste 1 milion de dolari figurează: State of Qatar (cu donații cuprinse între 1 milion și 5 milioane de dolari), Friends of Saudi Arabia (cu donații cuprinse între 1 milion și 5 milioane de dolari), prințul saudit Nasser Al-Rashid (cu donații între 1 milion și 5 milioane de dolari), State of Kuwait (cu donații cuprinse între 5 milioane și 10 milioane de dolari), Dubai Foundation (cu donații între 1 milion și 5 milioane de dolari), Scheik-ul Mohammed Hussein Al-Amoudi (cu donații între 5 milioane și 10 milioane de dolari) sau Kingdom of Saudi Arabia (cu donații între 10 milioane și 25 de milioane de dolari).

Și ca să nu creadă cineva că între Hillary&Bill și Țările din Golf ar fi ceva suspect, sau murdar, când aici este vorba doar de o fundație umanitară, care combate sărăcia și protejează mediul, printre donatori îi mai găsim și pe Kingdom of Norway (Government of Norway) (cu donații cuprinse între 10 milioane și 25 de milioane de dolari), pe The Rockefeller Foundation (cu donații cuprinse între 10 milioane și 25 de milioane de dolari), pe Swedish Postcode Lottery (cu donații între 10 milioane și 25 de milioane de dolari) sau pe „amărâții” de la Barclays Capital (cu donații cuprinse între 1 milion și 5 milioane de dolari). Și așa mai departe…

Și toți s-au înghesuit să dea banii ăștia pentru ca săracii din Africa să aibă de-o bucată de pâine, de-un lăptic, de-o bomboană (pentru cei 8-10 sau 40 de copii din familie), pentru „pensia” lui Bill și pentru nunta lui Chelsea, să trăiască! Să trăiască și King of Arabia care a dăruit masa cu milioane de parai! După 8 noiembrie 2016, nu a mai dat nimeni nimic, pentru că Trump s-a făcut președinte și copiii din Africa s-au făcut mari și s-au dus fiecare pe la casele lor – în Berlin, Bremen, Hamburg, Munchen, Stockholm, Malmo, Milano, Napoli, Roma, astea.

Au dat toți, din tot sufletul, mai puțin pentru că Bill a fost președinte și mai mult, sau numai de aceea, pentru că Hillary a fost Secretar de Stat și era cazul, neapărat, că așa e democratic, să fie președinte al Americii. De aceea, când Hillary a fost Secretar de Stat, Union Bank of Switzerland a acordat Fundației un împrumut de 30 milioane de dolari și a vărsat în contul lui Bill alte 1,5 milioane pentru fantasticele lui, și de neuitat, conferințe.

Și cum să nu dea, când, în februarie 2009, Fiscul american i-a cerut UBS lista cu 52.000 de clienți americani bănuiți de evaziune fiscală, și când Hillary Clinton, Secretarul de Stat, a fost invitată în Elveția de Departamentul de Afaceri Federale, și după ce s-a întors a anunțat, pe 19 august 2009, că UBS nu va mai plăti nicio amendă, iar lista care o va da… peste un an (!), va avea pe ea doar 4.450 de clienți, nu 52.000, ca la început.

Și cum să nu doneze guvernul german Fundației Clinton sume cuprinse între 1 milion și 5 milioane de dolari, asta în trimestru III 2016, când campania electorală era la apogeu? Că doar nu era s-o lase de izbeliște – Fundația, desigur – ca să iasă Trump președinte și să-și bată joc de mediu și de doamna Merkel, că a luat decizii catastrofale în ceea ce privește imigrația. A donat ca să protejeze mediul în Statele Unite, dar a dat degeaba, pentru că nu a reușit să o protejeze pe doamna Merkel în Germania.

Umblă vestea că vestita Fundație ar fi pe cale să-și închidă porțile! Hillary ar avea, de acum, atâta timp liber să-i ajute pe Chelsea și pe Bill să combată sărăcia și încălzirea globală cu sutele acelea de milioane de dolari strânse, căci de!, Fundația Clinton a fost creată pentru a mulge vaca.

Se pare, adică nu se pare, este sigur, că toți au dat degeaba. Iar acum așteaptă să vadă ce le va da oare Trump?


Citiţi şi:

E-mailurile lui Hillary Clinton arată că aliaţii SUA au sponsorizat Statul Islamic. Serviciile secrete americane au văzut în ISIS o oportunitate

E-mail-urile deconspirate ale lui Hillary Clinton confirmă că Libia a fost distrusă de SUA și NATO

De ce s-a redeschis dosarul e-mailurilor candidatei la președinția SUA Hillary Clinton

 

yogaesoteric
18 iunie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More