Fapt bizar într-o pădure din Germania. Un român a dispărut din senin, apoi a reapărut brusc după 3 ore: „Era vizibil în stare de șoc”

Incident ciudat într-o pădure din Germania! Un român, care lucra ca muncitor forestier, a dispărut timp de trei ore, apoi a reapărut la fel de brusc. În tot acest timp, echipele de căutare nu au reuşit să-i dea de urmă, iar după ce a revenit bărbatul nu a putut povesti ce i s-a petrecut.

Potrivit publicaţiei Augsburger-Allgemein, citată de Observator, bărbatul de 49 de ani făcea partea dintr-o echipă de opt muncitori români care lucrau în acea zonă. La un moment dat, în jurul orei 15:00, colegii au observat că acesta lipseşte. Cum pe drujba cu care lucra românul au fost găsite urme de material şi fibre, colegii s-au gândit că acesta s-a rănit sau, şi mai grav, a fost rănit de altcineva. Aşa că au alertat imediat autorităţile.

Poliţia germană a lansat o amplă operaţiune de căutare la care au participat 70 de poliţişti, alături de câini de urmă, iar un elicopter a survolat zona. În ciuda eforturilor, românul nu a fost găsit. După trei ore, în jurul orei 18:00, bărbatul a revenit singur în locul din care se presupune că a dispărut. Avea o rană la genunchi despre care autorităţile au presupus în primă instanţă că este rezultatul autoaccidentării cu drujba. Nu a fost însă cazul de aşa ceva, aveau să arate analizele ulterioare.

Pentru că bărbatul nu cunoştea limba germană, poliţiştii au fost nevoiți să discute cu el prin intermediul unui alt român. Dialogul prin intermediari a fost însă unul scurt. Românul nu a ştiut să explice ce i s-a petrecut şi unde s-a aflat în cele trei ore. „Era vizibil în stare de șoc”, a declarat Achim Winterstein, inspectorul șef al poliției.

Citiți și:
Top 10 dispariţii inexplicabile și misterioase
Știința față în față cu universul – «Lentila timpului» și fenomene misterioase care apar în diferite locuri de pe glob

 

yogaesoteric
4 octombrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More