Fauci și covid-ul

Jigodia de Fauci a ieșit cu artileria grea la atac spunând că, la nivelul actual de dezinformare, lumea n-ar mai fi scăpat de variolă. Motivul ieșirii la rampă a dubiosului personaj ține strict de bani. Interesele majore ale granzilor farmaceutici sunt pentru continuarea irațională a vaccinării în condițiile în care realitatea a dovedit că vaccinarea în pandemie este un dezastru. Virusul a scăpat de sub control, generând tulpini noi tocmai ca efect al combinării vaccinului cu virusul la persoanele deja infectate. Cei din industrie știu asta și le convine de minune. Nu mai vorbesc că victimele vaccinului încep binișor să se apropie de victimele virusului, ceea ce pune serioase întrebări privind siguranța vaccinurilor actuale.

Dar să nu mai deviem și să vedem în câțiva pași de ce Fauci e jigodie și cum întreaga lui retorică e menită strict satisfacerii planurilor industriei farmaceutice. Eu vă dau câteva elemente, iar de judecat judecați singuri.

  1. Variola majoră e o boală infecțioasă groaznică a cărei mortalitate globală era de 35%. De asemenea, dintre supraviețuitori, până la 85% rămâneau cu sechele pe viață, unele dintre ele grave, precum orbirea, deformarea membrelor, persistența cicatricilor ş.a.m.d. Spre deosebire de variolă, covid are o mortalitate anemică, de sub 0,1%. Dacă în cazul variolei riscul vaccinării avea un sens, în cazul covid pare că trecerea prin boală este de preferat vaccinării.
  2. Costurile totale ale campaniei globale anti-variolă au fost de 1,35 mld. $ la nivelul anilor 60, ceea ce în banii actuali ar însemna maxim 11 mld. $. Raportându-ne la prețul pe care-l cere Pfizer, ne rezultă că din bugetul acela ar putea fi vaccinați maxim 300 de milioane de oameni. Ciudat, nu? Follow the money! (Urmăreşte banii!)
  3. Covid, indiferent de cum ar vrea să-l categorisească direct-interesații, este un virus gripal. Nu este nici pe departe atât de mortal precum pretind idioții utili. De atâtea milioane de ani trăim cu virusurile gripale, iar ele sunt „rezolvate” natural, prin imunitatea de turmă. Să luăm un exemplu: virusul Hong Kong a ucis între 1967 și 1970 peste patru milioane de oameni. Cam tot atâția morți au fost raportați – cu heirup-ul cunoscut – și din cauza covid. Problema este însă puțin diferită. Azi suntem cam de două ori și ceva (2,2 mai precis) mai mulți oameni decât în 1968. Asta înseamnă că avem jumătate din morții de-atunci, cu infinit mai multă isterie!
  4. Vaccinul de covid nu dă imunitate la virus! Este chestiunea pe care o spun chiar și producătorii, dar printr-o fentă de marketing: „vaccinul garantează că nu vei mai face forme grave ale bolii”. Adică te poți îmbolnăvi în continuare. Mai mult, chiar producătorii spun că „imunizarea” e temporară, nu permanentă ca în cazul variolei. Așadar situația nu e nici pe departe comparabilă cu cea a variolei.
  5. Vaccinul împotriva variolei a fost produs utilizând o schemă cunoscută, cea clasică. Vaccinurile covid actuale sunt produse printr-o metodă aflată încă în stadiu experimental. Așadar, pe vremea aceea, oamenii au fost vaccinați cu seruri stabile, ale căror comportamente erau cunoscute.

Sunt doar câteva puncte care vă arată cât se poate de clar că Fauci nu-i nici mai mult, nici mai puțin decât o jigodie toxică. Un imbecil antrenat să mintă și să profite de cei cu conştiinţele precare. În mod normal, un astfel de criminal, alături de criminalii care fac presiuni pentru vaccinarea în plină pandemie, s-ar cuveni să fie judecați pentru crime împotriva umanității. Câți oameni au murit din cauză că s-au sufocat sau că s-au infectat de la măștile umede? Câți oameni au murit din cauză că n-au mai putut să-și facă tratamentul deoarece jigodiile au impus un lockdown mondial fără niciun efect? Câți dintre bolnavii de covid au murit deoarece jigodiile de la butoane au oprit tratamentele ieftine (ivermectina, hidroxiclorochina etc.)? Și, mai mult, câți oameni vor muri deoarece, în loc să se finanțeze cercetări serioase în direcția unei medicații împotriva covid, se merge pe dezvoltarea de vaccinuri?

Pentru mine concluzia este simplă: Fauci e o jigodie criminală pentru care pedeapsa capitală ar fi prea puțin! La fel ca și banda de ciraci care acționează la unison de la nivel național. Vreți să rezolvați cu covid-ul? Înlăturaţi-i p-ăștia și veți vedea cum, ca prin farmec, toată nebunia dispare!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Dr. Fauci vorbea constant cu Bill Gates și Mark Zuckerberg, știa că măștile nu funcționează și era conștient de probabilitatea unei scurgeri din laboratorul din Wuhan…
Jurnalist american despre erorile lui Anthony Fauci: ”Avem vreun motiv special să credem că se pricepe cu adevărat?”

 

yogaesoteric
23 septembrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More