Femeile excepţionale, în care starea de SHAKTI s-a trezit pe deplin, manifestă în felurite moduri frumuseţea enigmatică a lui MAHA SHAKTI

 
de profesor yoga Gregorian Bivolaru
 


• Atunci când în rarele femei în care s-a trezit din plin starea de SHAKTI începe apoi să se manifeste din ce în ce mai pregnant înţelepciunea inimii, inima unei astfel de femei devine întocmai ca o fântână arteziană ce este plină de înţelepciune şi, la un moment dat, acea femeie va fi un geniu care se adapă cu nesaţ chiar din apele sale lăuntrice.

• Astfel de femei rare fac să apară în mod spontan şi să se manifeste o enigmatică artă dumnezeiască ce nu imită şi care (mai mult decât atât) revelează anumite taine dumnezeieşti prin intermediul unor simboluri adecvate. Dincolo de aparenţe, este evident că fiecare femeie în care s-a trezit deja starea de SHAKTI oglindeşte în felurite moduri frumuseţea enigmatică a lui MAHA SHAKTI.

• Prin intermediul unor astfel de femei rare, în care s-a trezit din plin starea de SHAKTI, descoperim că întotdeauna iubirea constantă şi fără măsură înalţă, purifică, inspiră şi revelează, în timp ce dorinţa sexuală ce este complet lipsită de iubire degradează, perverteşte şi face ulterior să apară regresul.

• Femeia extraordinară în care s-a trezit din plin starea de SHAKTI transmite apoi şi revelează cu o mare uşurinţă gândurile şi impulsurile enigmatice ale lui MAHA SHAKTI, care ajung să fie receptate atât de inimă, cât şi de intelect. Atunci toate acestea se petrec chiar dacă ele nu vor putea niciodată să fie văzute prin intermediul ochilor fizici.

• Femeile în care s-a trezit din plin starea de SHAKTI oglindesc apoi cu o mare uşurinţă frumuseţea neasemuită şi beatitudinea uluitoare ce o caracterizează în eternitate pe MAHA SHAKTI.

• În cazul acelor rare femei în care s-a trezit din plin starea de SHAKTI, Dumnezeu se revelează sub forma unor rostiri misterioase, iar femeile în care s-a trezit starea de SHAKTI vor fi cu uşurinţă capabile să lămurească într-un mod înţelept înţelesul plin de înţelepciune al unor astfel de rostiri.

• Fiecare femeie vitală, frumoasă, pură, plină de candoare, armonioasă trupeşte, ce este caracterizată de o spontană sensibilitate faţă de aspectele sublime divine, iubitoare, plină de bun-simţ, inteligentă, intuitivă, senzuală, umilă, echilibrată, ce hrăneşte prin intermediul aspiraţiilor ei constante şi puternice idealuri dumnezeieşti, este şi rămâne o minunată fiinţă umană în care începe să se trezească din ce în ce mai mult starea de SHAKTI. O asemenea femeie rară şi aleasă trăieşte adeseori stări profunde şi indescriptibile de comuniune euforică şi de rezonanţă ocultă® cu realitatea misterioasă a lui MAHA SHAKTI.

• O asemenea femeie debordează de fericire. MAHA SHAKTI sau Adi SHAKTI există în veşnicie şi rămâne pentru noi toţi Marea Mamă din al cărei MAHA YONI a luat naştere la începutul tuturor începuturilor Macrocosmosul (ce este alcătuit din Universul Fizic, Universul Astral şi Universul Cauzal). În tradiţia occidentală, MAHA  SHAKTI sau ADI SHAKTI este cunoscută ca fiind Eternul Feminin, care în creştinism este conceput şi adorat în ipostaza cea plină de taine a Duhului Sfânt.

• În universul lăuntric al fiecărei femei în care s-a trezit plenar starea de SHAKTI, realitatea complexă, fascinantă şi misterioasă a lui MAHA SHAKTI se oglindeşte zi de zi şi noapte de noapte în diamantul magic al fiinţei sale ce are sute de feţe, în sute de focuri multicolore, mirifice, fermecătoare.

• Faptul că an de an, pe planeta Pământ la data de 8 martie se sărbătoreşte Ziua internaţională a femeii, precum şi recunoaşterea de către multe genii ale acestei lumi (printre care şi Goethe) a prezenţei Eternului Feminin atât în femeile extraordinare ce le-au inspirat, cât şi în întreaga Manifestare pe care DUMNEZEU a intenţionat-o încă de la Începutul tuturor începuturilor, îi impulsionează şi pe bărbaţi să descopere (cu uşurinţă, mai ales prin intermediul iubirii constante şi puternice), o parte din tainele ce sunt codate atât în trupul, cât şi în universul complex al fiinţei femeii. Procedând în felul acesta, facem deja un pas important în direcţia descoperirii (la început intuitive a) realităţii misterioase a lui MAHA SHAKTI, nu numai în femeie, ci şi în tot ceea ce ne înconjoară. Astfel, devine totodată cu putinţă să abordăm dintr-o altă perspectivă rodnica realitate enigmatică a Duhului Sfânt în creştinism.

Fragment preluat din cartea Ce înseamnă în realitate să fii şi să rămâi o femeie excepţională publicată de Editura Shambala şi tipărită de Ganesha Publishing House


Citiţi şi:

MISTERELE ETERNULUI FEMININ

Aforisme, cugetări şi unele reflecţii referitoare la realitatea misterioasă a lui MAHA SHAKTI

Căldura amoroasă: cum să găsim sau să regăsim dimensiunea dătătoare de bucurie și fericire plenară a erosului sacru

yogaesoteric
7 martie 2014

 
 
 
 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More