Fetele mari din presa din România au onoarea pătată

Stăteam liniștit cu copiii când mă lovește vuietul internetului: „ai văzut ce a postat AUR despre presă”?

Zic „Nu” și mă uit: o postare pe pagina partidului în care scrie că G4 Media, site-ul lui Tăpălagă și Pantazi, este „toxic”.

De-aici a pornit o întreagă tevatură: „marii” ziariști ai neamului au început să scrie la foc automat despre „extremismul” AUR și „listele negre” pe care le fac.

S-a activat și Mircea Toma, de la ONG-ul de casă al USR. Zice Mircea Toma: „Ne solidarizăm cu aceste instituții de presă care acum sunt ținta unui atac populist periculos și invităm și alte partide, organizații și cetățeni care încă mai cred în libertatea de conștiință, în libertatea de expresie și în dreptul la informare să respingă ferm «listele negre» și atacurile la adresa democrației”.

Când vezi aceste reacții, la o simplă postare pe net, în care oamenii comentează și afirmă că nu le plac anumite site-uri și instituții media, nu poți să nu te iei cu mâinile de cap.

Păi măi, Pantazi și Tăpălagă, măi, dragă Mircea Toma, nu erați voi ăia care acum patru-cinci ani făceați liste negre cu ziariști și site-uri?

Unde erați măi, deontologilor, când Moise Guran publica datele personale ale celor care dețineau site-urile care nu-i conveneau lui? Știți voi că unii dintre acei oameni au fost sunați acasă de către „justițiari” de-ăștia care vă cred pe voi?

Știți voi, conștiințelor democratice, că unii au renunțat la orice prezență online după ce au fost abuzați în aplauzele voastre deontologice?

Știți că au fost terfelite familiile unora dintre acei oameni de către persoane incitate de dezvăluirile cu „noii dușmani ai poporului”?

Bineînțeles că da. Bineînțeles că atunci n-a reacționat nimeni. Pentru că asta a fost și scopul: intimidarea până la eliminare a celor care au avut și au păreri diferite. Și-a cerut scuze cineva, între timp, pentru toate acuzațiile false, etichetările și zoaiele aruncate ani de zile pe oameni nevinovați?

Nu erați tot voi, Tăpălagă, Pantazi, Tolontan etc., cei care ați inundat internetul cu invective la adresa Antenei 3? A României TV? Unde era domnul Mircea Toma atunci să apere libertatea presei? Ah, nicăieri, pentru că el încuraja linșajul.

Acum, EI ard în flăcări pentru O POSTARE. Nu un articol, nu o listă, nu o carte sau eseu. O postare. Ei: care au spurcat pe oricine a avut și susține idei conservatoare și naționale în această țară. Ei, care au avut grijă să creeze o atmosferă de teroare împotriva oricărui adversar politic și ideologic… EI se plâng de O POSTARE.

Ei, care au întreținut isteria împotriva dușmanilor politici, ani de zile, otrăvind țara inclusiv în zile de sărbătoare…se plâng de o POSTARE de trei rânduri.

Situația de azi poate fi rezumată așa: o gașcă de băiețași îl bat pe unul, îl scuipă și îl terorizează ani de zile. În sfârșit, când dă și ăla să ridice capul de sub talpa bătăușilor, ăștia reacționează: ce faci mă, ne-ameninți? Săriți, uite extremistul!

Citiți și:
Este necesar să ținem cu România! – Interviu cu prof. Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române
După listele negre făcute la noi de progresiştii soroşişti cu site-urile care nu trebuie citite, istoria se repetă în SUA

 

yogaesoteric
26 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More