Fluiditatea de gen? Poate că „provine” de la hormonii din carne și lactate, estrogen din soia și atrazină care influențează trăsăturile „sexuale”

Pe vremuri, travestiții din America nu erau aproape niciodată văzuți și nu se auzea despre ei. Cuplurile de homosexuali păstrau totul pentru ei înșiși și, ocazional, se aflau în lumina reflectoarelor la televizor, ca un cuplul ciudat (deși nu erau extravaganți sau gay în mod deschis). În prezent, mulți cred că rețelele de comunicare virtuală au o influență majoră asupra sexualității și a identității de sine a copiilor și adolescenților, iar mulți părinți cred că aceasta îi poate face să devină homosexuali chiar și pe unii copii care altfel ar fi fost heterosexuali. Se pare însă că este mult mai mult decât atât, iar la o privire mai atentă, găsim întregul ,,ghețar” de sub vârful acestui iceberg. O bucată mare din el este reprezentată de substanțele chimice și hormonii din alimente.

Dioxinele, pesticidele, erbicidele, hormonii și perturbatorii endocrini îi fac pe oameni să devină mutanți cu „gen fluid

Ați auzit vreodată de poluanții de mediu persistenți? Cunoscuți și sub numele de POP, acești compuși chimici se acumulează în lanțul alimentar și în țesutul gras al animalelor, apărând în carne, produse lactate, pește și crustacee. POP sunt foarte toxici și se știe că provoacă probleme de dezvoltare și interferează cu hormonii. Dioxinele intră sub această umbrelă mortală și chiar și Organizația Mondială a Sănătății a documentat toate acestea, deși nu va scoate niciun cuvânt despre catastrofa din Ohio, care a avut loc recent.

Dioxinele (dibenzo-p-dioxine policlorurate) fac parte din „duzina murdară” de poluanți chimici și POP, alături de aldrin, clordan, DDT, dieldrin, endrin, heptaclor, hexaclorobenzen, mirex, bifenili policlorurați, dibenzofurani policlorurați și toxafen.

Dioxinele pot invada aprovizionarea cu alimente din mai multe surse, inclusiv hârtia albită, erbicidele, pesticidele, deșeurile spitalicești, precum și deversările și arderile de substanțe chimice, precum cea din East Palestine, Ohio. Un făt în curs de dezvoltare este cel mai sensibil la expunerea la dioxine.

Odată ce acești perturbatori hormonali intră în organism, pot fi stocați pe termen lung în țesutul adipos, cu un timp de înjumătățire în organism de până la 11 ani. Cu cât animalul se află mai sus în lanțul alimentar, cu atât mai mare este concentrația acestor substanțe chimice în organismul său.

Întreaga mișcare și fenomenul ,,fluidității de gen” nu mai este atât de confuz odată ce ne dăm seama de toate substanțele chimice care distrug hormonii copiilor, chiar mai mult astăzi decât în timpul nebuniei fast-food din anii 1970 și 1980. În prezent, șmecherii din industria farmaceutică promovează pesticidele și OMG-urile ca și cum ar fi sănătoase pentru copii și pentru mediu, ba chiar publică cărți despre asta (și se laudă cu ele pe site-urile pharma-huckster), cum ar fi atrazina supertoxică.

Tinerii din ziua de azi se confruntă cu supradoze masive de estrogen (sau testosteron), iar apoi pendulul oscilează în direcția greșită și se confruntă cu disforia de gen, ajutați și încurajați de rețelele de comunicare virtuale și de sistemele școlare de stânga liberale, deformate și pervertite. Nu doar broaștele și peștii sunt făcuți să devină homosexuali de substanțele chimice. Asta ne aduce la națiunea ,,băiatului de soia” („soy-boy”).

Națiunea ,,soy-boy” preschimbă tipii în ,,duduițe” în lumea ,,cis” a travestiților și a femeilor cu barbă și voci grave

Știați că bebelușii care consumă lapte praf pe bază de soia suferă modificări hormonale și probleme de dezvoltare din cauza efectelor pe termen lung ale expunerii la compușii asemănători estrogenilor care se găsesc în aceste formule? Da, formulele de soia conțin concentrații ridicate de compuși asemănători estrogenilor de origine vegetală și, întrucât aceasta este singura sursă de hrană pentru mulți sugari în primele șase luni de viață, le poate altera grav dezvoltarea normală. La fel ca multe substanțe chimice care imită estrogenul din mediul înconjurător, genisteina alterează sistemul endocrin și interferează cu dezvoltarea hormonală normală.

Vă întrebați de ce atât de mulți copii din zilele noastre sunt confuzi din punct de vedere al sexului? FDA, USDA și EPA nu fac nimic pentru a reglementa și a limita pătrunderea acestor substanțe chimice în alimentație și, de fapt, chiar dimpotrivă, deoarece își întorc convenabil capul în altă parte.

Citiți și:
Spectru tulburător. Va dispărea omenirea în câțiva ani? Impactul agrochimicelor toxice este devastator. Perturbatorii endocrini „subțiază turma umană”
Vaccin cu soia

 

yogaesoteric
11 mai 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More