Fondatorul FTX, Sam Bankman-Fried, a vrut să-l mituiască pe Donald Trump cu 5 miliarde de dolari pentru a nu candida în 2024

Fostul magnat în domeniul criptomonedelor Sam Bankman-Fried, judecat de fraudă și spălare de bani după falimentul FTX, a vrut să-i plătească lui Donald Trump, pe care-l consideră un „risc existențial” la adresa democrației, cinci miliarde de dolari pentru ca magnatul în domeniul imobiliar să nu candideze în alegerile prezidențiale din 2024, dezvăluie un jurnalist al CBS News, potrivit Știripesurse.

Sam Bankman-Fried

Scriitorul și jurnalistul pe teme financiare Michael Lewis a declarat într-un interviu acordat CBS News că fondatorul FTX considera că „Donald Trump urmărește să submineze democrația și îl percepe drept un risc existențial”.

Cifra care circula atunci când vorbeam despre asta cu Sam era de cinci miliarde de dolari (…). Întrebarea pe care și-o punea Sam nu era «dacă cinci miliarde de dolari sunt de ajuns ca Trump să nu mai candideze», ci «dacă este legal»”, dezvăluie Michael Lewis.

Citiți și:
Soros e „îngrijorat” că Donald Trump va câștiga alegerile din 2024 și va „pune în pericol” globalismul
Trump e infractor? – Iată niște crime adevărate săvârșite de președinții dinaintea lui!

 

yogaesoteric
19 noiembrie 2023

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More