Forțele Speciale sunt acum desfășurate pentru a doborî dușmanii și trădătorii interni ai Americii!

 

Pentru cei care sunt reticenți a recunoaște acțiunile care au loc pentru apărarea Americii împotriva dușmanilor străini și interni, tocmai a fost pusă în aplicare la Departamentul Apărării o modificare masivă care dovedește câteva indicii suplimentare despre ceea ce se petrece.Chris Miller

Forțele de Operațiuni Speciale au fost restructurate pentru a raporta direct secretarului apărării Chris Miller, care l-a înlocuit pe creatura mlaștinii Mark Esper, concediat de Trump. Termenul „Forțe de Operațiuni Speciale” include, de obicei, forțe speciale din Armată (Rangers, Delta Force etc.) și Marină (SEAL) și probabil cuprinde multe zeci de mii de trupe de elită foarte antrenate. Chris Miller, care a fost anterior director al Centrului Național de Luptă Împotriva Terorismului, a descris mişcările drept „tectonice” și ca fiind urmate de „combaterea amenințărilor transnaționale”.

Chris Miller: ,,În același timp, în cazul în care un actor rău intenționat ne subestimează hotărârea sau încearcă să ne submineze eforturile, nu vom ezita să restabilim factorii de descurajare și să învingem toate amenințările. Pe măsură ce implementăm ordinele președintelui, recunoaștem, de asemenea, că tranzițiile și campaniile sunt pline de riscuri și provocări și oportunități neașteptate. De aceea sunt aici astăzi, pentru a anunța că am îndrumat conducerea civilă a operațiunilor speciale să-mi raporteze direct, în locul utilizării canalelor actuale birocratice. Acest pas istoric finalizează ceea ce Congresul a autorizat și a dirijat și va pune Comandamentul Operațiunilor Speciale la egalitate cu serviciile militare pentru prima dată.”

El a invocat în mod specific „tranziții și campanii” și, deși cuvântul „campanie” se referă de obicei la o campanie militară, asociată cu termenul „tranziții”, aceasta se referă acum la tranziții prezidențiale și campanii politice. Acesta pare a fi un semnal către alți patrioți din DoD (Departamentul Apărării), anunţând faptul că patrioții din cadrul DoD sunt acum responsabili și comandă direct forțele speciale americane. Cu alte cuvinte, acele forțe au fost îndepărtate de sub controlul birocraților din mlaștina Deep State, care bântuie pe holurile Pentagonului, frecându-şi coatele cu John Bolton și alți melci de mlaștină în speranța de a începe mai multe războaie.

Forțele Speciale sunt acum desfășurate pentru a doborî dușmanii și trădătorii interni ai Americii

Multe puncte încep să se lege, în ultimele zile circulând zvonuri neconfirmate conform cărora echipele Forțelor Speciale SUA au arestat deja anumiți trădători democrați de nivel înalt și ai Deep State, care se află în spatele recentei interferențe electorale străine în alegerile din SUA prin intermediul sistemelor de vot Dominion și Scytl, ambele fiind măsluite pentru a produce o „victorie” a lui Joe Biden. Potrivit zvonurilor recente, forțele SUA au atacat o unitate de servere din Frankfurt, Germania, luând în posesie datele din servere, care vor demonstra frauda electorală masivă care a fost efectuată. Aceasta înseamnă că eforturile sunt deja în desfășurare pentru a aduna toate dovezile necesare pentru a demasca trădarea celor care au încercat să fure alegerile și să răstoarne guvernul Statelor Unite.

Alegerile din 2020 au avut loc sub o urgență națională declarată de Trump pe 12 septembrie 2018 printr-un Ordin Executiv. Acest ordin, disponibil pe Whitehouse.gov, este intitulat „Ordinul executiv privind impunerea anumitor sancțiuni în caz de intervenție străină în alegerile din Statele Unite”.
În acest Ordin Executiv, președintele afirmă, de asemenea, că persoanele și organizațiile situate, parțial, în afara Statelor Unite sunt cunoscute că pot „interfera sau subminează încrederea publicului în alegerile din Statele Unite, inclusiv prin accesarea neautorizată a infrastructurii electorale și de campanie sau distribuirea sub acoperire a propagandei și dezinformării”. De asemenea, se afirmă că această ingerință externă în alegerile din SUA „constituie o amenințare neobișnuită și extraordinară pentru securitatea națională și politica externă a Statelor Unite”.

Ordinul Executiv acordă guvernului SUA autoritatea de a pune sub sechestru toate activele oricărei corporații sau organizații angajate în trucarea oricăror alegeri naționale. Aceasta înseamnă că Guvernul SUA poate acum să pună sub sechestru Twitter, Facebook, CNN, New York Times și toate bunurile fiecărui democrat implicat în fraude electorale. Fraudele electorale sunt, de asemenea, o infracțiune gravă în conformitate cu legislația actuală a SUA. Dar cum vor fi de fapt arestați și interogați miile de democrați, adepți și actori trădători care au participat la toate aceste furturi electorale?
Răspuns: Forțele Speciale ale SUA, răspunzând direct prin Chris Miller.

Trump are deja autoritatea totală de a aresta în secret inamicii interni sub NDAA, semnat ca lege de Obama. Trump va invoca probabil Legea Insurecției, care autorizează desfășurarea forțelor militare în Statele Unite pentru a împiedica acte de rebeliune deschisă sau insurecție împotriva guvernului Statelor Unite. Chiar și fără Legea insurecției, Trump are deja NDAA, Legea de autorizare a apărării naționale, care permite în mod specific președintelui să folosească forțele militare americane pentru a aresta și reține combatanții inamici chiar dacă aceștia sunt cetățeni americani.

Mecanismul electoral coordonat care a avut loc – folosind tehnologia din Venezuela, serverele din Germania și banii din China comunistă – este, desigur, un act de război internațional împotriva guvernului Statelor Unite. Toți cei implicați în aceste acte sunt, de fapt, combatanți inamici, chiar dacă sunt cetățeni americani sau parlamentari. Ei pot fi arestați de personalul militar american, mutați în locații sigure precum GITMO și interogați sau urmăriți în temeiul legii militare din timpul războiului. Unii observatori spun că acest proces a început deja. Şi este posibil ca la aceasta să se fi referit avocata Sidney Powell când a spus: „Uraganul a fost deja eliberat acum câteva zile”.

Poate de aceea Lin Wood spune că Joe Biden „și oameni ca el” vor merge la închisoare. Aşadar, Trump nu are nevoie de întregul DoD pentru a pune capăt acestei fraude și nici de DOJ (Departamentul de Justiție). Nu are nevoie nici de poliție sau de Garda Națională. El are sub comandă zeci de mii de militari ai forțelor speciale și de patrioți care au jurat să apere Constituția Statelor Unite împotriva tuturor dușmanilor, străini și interni. Președintele Trump le oferă în cele din urmă acestor băieți patrioţi șansa de a-și îndeplini jurământul respectiv.


Citiţi şi:
Laura Ingraham, gazda Fox News: ‘Dacă Biden preia președinția, pregătiți-vă pentru lupta vieții voastre, în următorii ani’
SUA: fraudă, judiciarism, derută, haos

 

yogaesoteric
4 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More