Fostă congressman american și veteran al războiului din Irak: Democrații nu s-au sinchisit niciodată de moralitate

Nici de poporul Ucrainei, ci doar pentru satisfacerea apetitului corporațiilor din industria apărării

Întreținând o criză prelungită în Ucraina, președintele Statelor Unite, Joe Biden, dorește să ducă Rusia la o lovitură de stat. Despre adevăratele obiective ale Casei Albe în conflictul ucrainean a vorbit Tulsi Gabbard, fostă congressman și veteran al războiului din Irak, în cadrul emisiunii Tonight Show, moderată de Tucker Carlson la postul de televiziune Fox News, relatează Lenta.ru.

În pofida tuturor predicilor și a lacrimilor de crocodil, democrații nu s-au sinchisit niciodată de moralitate. Nici de poporul Ucrainei, nici de apărarea democrației. Scopul este schimbarea de regim în Rusia și amplificarea conflictului pentru întărirea NATO și pentru satisfacerea apetitului corporațiilor din industria apărării. Iar pentru Joe Biden mai este și «noua ordine mondială»”, a declarat Gabbard.

Potrivit spuselor sale, „niciun fel de consecințe, nici numărul morților, al distrugerilor și suferințelor nu vor împiedica veșnicul Washington să-și ducă la împlinire agenda zilei”. „Dacă vă amintiți, fostul Secretar de stat, Madeleine Allbright, a declarat că o jumătate de milion de copii irakieni morți a fost un preț care a meritat plătit pentru sancțiunile lui Clinton”, a adăugat politicianul.

Citiți și:
Philip M. Giraldi: Războiul secret al lui Joe Biden în Ucraina
„Ministerul Adevărului” înființat de administrația Biden a fost pus pe pauză după doar 3 săptămâni

 

yogaesoteric
19 octombrie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More