Fostul model care a pretins că Silvio Berlusconi găzduia ritualuri satanice în casa lui a murit otrăvită cu un cocktail radioactiv

 

Imane Fadil, fostul model care a pretins că a fost martoră la „ritualuri demonice” în conacul lui Silvio Berlusconi, a decedat misterios pe 1 martie 2019, la vârsta de 34 de ani.

 
Imane Fadil

Imane Fadil a fost un ex-model marocan, care a devenit celebră după ce a fost un martor-cheie în procesul „Rubygate” din 2013, în care l-a acuzat pe mogulul mass-media și fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, de „prostituție cu copii”. Fadil urmărea de asemenea să fie martor într-o investigație înrudită numită „Ruby ter”.

În 2018, Fadil a susținut într-un interviu că „petrecerile” infame ale lui Berlusconi erau dirijate spre ritualuri întunecate, satanice. Ea avea în lucru, de asemenea, scrierea unei cărți care să dezvăluie totul despre „Rubygate” și despre secretele întunecate ale lui Berlusconi. Numele cărții era destul de elocvent: I Met the Devil (Am întâlnit diavolul).

Cu toate acestea, evenimentele au luat o întorsătură dramatică. Imane Fadil a murit într-o cameră de spital din Milano pe 1 martie 2019, după o lună de agonie. Sursele media au raportat moartea ei abia după 15 zile de la deces, mai ales pentru că autoritățile au anunțat deschiderea unei investigații cu privire la omucidere. Într-adevăr, în prezent cauza morții lui Fadil este considerată „crimă prin otrăvire radioactivă”.

Să aruncăm o privire asupra acestei povești ciudate.

Rubygate

În 2013, Berlusconi a fost găsit vinovat pentru că a plătit-o pe dansatoarea Ruby Rubacuori pentru servicii sexuale când aceasta era minoră. De asemenea, el a fost acuzat că abuza de puterile sale politice în încercarea de a ascunde relația.
„Dansatoarea marocană din buric, în vârstă de 17 ani și presupusă prostituată, Karima El Mahroug (mai cunoscută sub numele de Ruby Rubacuori) a susținut că Berlusconi i-ar fi dat 10.000 de dolari la petreceri în vilele lui private. Fata le-a spus procurorilor din Milano că aceste evenimente erau ca niște orgii, unde Berlusconi și 20 de femei tinere au făcut fiind complet dezbrăcate un ritual în stil african, cunoscut sub numele de «Bunga Bunga»”.
– Daily Beast, „Orgiile Bunga Bunga” ale lui Berlusconi

 
Ruby Rubacuori

În 2014, Berlusconi a formulat un apel și a reușit să obțină răsturnarea condamnărilor împotriva lui. Cu toate acestea, este în curs de desfășurare ancheta „Ruby ter”, care susține că Berlusconi a mituit 18 fete care au participat la petrecerile lui, pentru a „vorbi favorabil” despre Berlusconi. Cu o lună înainte de spitalizare, Fadil a cerut să fie martor în acest proces.

Interviul scandalos

Ultimul interviu al lui Fadil, pentru ziarul italian Il Fatto Quotidiano, dat în aprilie 2018, a abordat subiecte care nu au fost discutate în instanță: ritualuri satanice ce au loc în camere ascunse din interiorul conacului lui Berlusconi.

Iată o traducere brută a acestui interviu:

„Imane Fadil, un model de origine marocană, avea peste 25 de ani când a fost invitată pentru prima dată la Arcore, în casa lui Berlusconi, în 2011. A participat la opt «dineuri elegante», iar la unele dintre acestea, ea a văzut de toate: fetele, striptease-ul și partidele «Bunga Bunga». Apoi, ea a încetat să mai participe și a mers la parchet pentru a dezvălui tot ce văzuse, completat cu numele și prenumele. Rezultatul? Fotografii, interviuri, titluri, procese. Astăzi, Imane are 33 de ani și este pe punctul de a termina o carte care va dezvălui tot ce este necesar să știți despre Berlusconi.”

 
Silvio Berlusconi

Reporter:
Astăzi, după câțiva ani, cum vă aduceți aminte de întreaga poveste?

Imane Fadil.: A fost o experiență devastatoare, imposibil de descris. La început am fost singură împotriva tuturor, nimeni nu credea versiunea mea.

R:
Ce a crezut toată lumea?

I.F.: Că făceam aceste dezvăluiri pentru că voiam bani și succes.

R:
Și cum a fost de fapt?

I.F.: Obișnuiam să mă duc la Arcore, pentru că speram că astfel voi intra în acel cerc și voi obține un loc de muncă (în televiziune). Apoi am înțeles ce se petrecea cu adevărat acolo și am decis să vorbesc.

R:
Ai fost defăimată la vremea aceea?

I.F.: Da, de toți. Primul a fost Emilio Fede. Dar apoi l-am dat în judecată și l-au condamnat, acum este recursul. Și el m-a dat în judecată, dar cazul său a fost respins deoarece eu am spus adevărul și el nu.
(…)

 
Emilio Fede

R:
Cea mai urâtă amintire?

I.F.: Ultima noapte când am mers acolo au fost toate acele fete goale care dansau. Una dintre ele era lungită pe jos și purta doar o cârpă (în jurul bazinului) și tremura cu disperare, privind la mine. Ochii ei păreau să spună: „Nu mă judecaţi, ajutați-mă!”. O amintire terifiantă.

R:
Ați văzut vreodată scene explicite?

I.F.: Nu, n-am văzut.

R:
Și cine ți-a spus că acestea s-au petrecut?

I.F.: Ei bine, în ultima noapte o fată a venit la mine și mi-a spus: „Uite, pentru a obține ceva, este nevoie să faci ceva mai mult.” Și am înțeles totul. Până în acel moment speram că nu voi fi întrebată niciodată despre aşa ceva.

R:
Acum scrieți o carte. De ce?

I.F.: Pentru că vreau să spun totul. Nu este vorba doar despre un om puternic care dispunea de fete. Sunt multe alte aspecte grave ce vreau să le aduc la lumină.

R:
Explică.

I.F.: Nu este ușor de spus, va fi prima dată când o fac. Dar a sosit timpul.

R:
Te rog, continuă.

I.F.: Acest om face parte dintr-o sectă care-l invocă pe diavol. Da, știu că spun ceva grav, dar este adevărat. Și mulți alții cunosc acest aspect.

R:
Ce cunosc?

I.F.: Că obscenități se petreceau mereu în acea casă. Un fel de sectă, alcătuită doar din femei, zeci și zeci de femei complice.

R:
Ați văzut aceste ritualuri?

I.F.: Să spunem că am multe indicii. În camera în care se desfășura „Bunga Bunga”, era o cameră mică cu haine, ca niște tunici, cam douăzeci sau treizeci. Pentru ce erau? Și apoi mai era încă o mică încăpere subterană cu o piscină și cu o altă încăpere lângă ea complet întunecată, fără lumină. O piscină subterană și o cameră fără lumini? De ce?

R:
Indicii slabe. Ar putea fi o zonă de relaxare. Este adevărat că nu ați văzut niciun ritual satanic sau ceva asemănător?

I.F.: De fapt, am văzut ceva mai rău. Aspecte care sunt greu de explicat pe scurt.

R:
Te rog încearcă.

I.F.: Am văzut prezențe ciudate și sinistre. Sunt mediumică (persoană cu percepții extrasenzoriale) de când eram copil, datorită faptului că ființa tatălui meu a fost sfințită (purificată). Și vă spun că, în acea casă, există prezențe îngrijorătoare. Răul este acolo, l-am văzut, e Lucifer.

R:
Știți că acest aspecte ar putea fi percepute ca nebunie?

I.F.: Bineînțeles că știu, dar nu-mi pasă ce vor spune oamenii. N-am spus nimic, pentru că nu aveam nicio dovadă. Acum o am.

R:
Aveți dovada? Arătați-o.

I.F.: Nu, încă nu, o voi face mai târziu. Este necesar să termin această carte. Și atunci lumea va ști.

Fragment din interviul publicat de Il Fatto Quotidiano, Imane Fadil: „Le notti di Bunga Bunga a casa di Berlusconi. Ad Arcore una setta di satana con tuniche e riti” (Nopțile de Bunga Bunga la casa lui Berlusconi. În Arcore, o sectă satanică, cu tunici și ritualuri)

„I Met the Devil”

Înainte de momentul morții, Fadil căuta un editor care să fie „suficient de curajos” să-i tipărească cartea intitulată I Met the Devil (Am întâlnit diavolul). Imediat după moartea ei, proiectul cărții a fost confiscat de procurori. Ziarul italian Il Fatto Quotidiano a publicat un mic fragment din carte, care le-a fost împărtășit de Fadil în 2018. Iată o traducere brută.

„Am văzut fetele într-un fel de cerc, cu Berlusconi în centru ca un ax: un fel de adorație, cu unele goale, altele pe jumătate goale și altele deghizate cu măşti, rătăcind prin sufrageria subterană. Atunci Imane și-a făcut curaj și s-a dus la Berlusconi să-i spună că dorește să plece acasă. Dar Silvio i-a spus să aștepte. În subsol, Imane a văzut ceea ce ea a numit un fel de bordel cu fete goale și pe jumătate goale în piscină. Existau și minore, care probabil nu și-au dat seama ce se petrece.
«Fetele virgine au sosit», repeta Imane cu groază. Au anunțat foarte tânăra «selecție» pentru acea seară.”

– Il Fatto Quotidiano, Imane Fadil „Io, in quel bordello sotterraneo” (Eu, în acel bordel subteran)

Circumstanțele bizare din jurul morții ei

Fadil a murit pe 1 martie 2019 după o lungă perioadă de agonie în care funcțiile ei vitale au încetat treptat. Ea a simţit primele simptome pe 29 ianuarie. Apoi a fost spitalizată timp de aproape o lună în care a fost supusă unei serii lungi de teste, în timp ce doctorii căutau cauza durerii ei. În acest timp, Fadil i-a spus fratelui și avocatului ei că se temea că a fost otrăvită.

După moartea ei, s-a descoperit că ea a fost probabil otrăvită cu un cocktail „foarte ciudat” de elemente radioactive, care au provocat deteriorarea progresivă a organelor ei interne. Aceste elemente nu sunt disponibile publicului larg.

În ziua decesului, autoritatea judiciară a confiscat corpul lui Fadil și toate dosarele sale medicale.

Când au apărut știrile despre moartea lui Fadil, Berlusconi a comentat: „Întotdeauna este trist când moare o persoană tânără. Cu toate acestea, nu m-am întâlnit niciodată cu această persoană.”

Citiți și:

Ritual satanic de sacrificare umană la CERN, filmat de un amator. Securitatea laboratorului, compromisă după difuzarea înregistrării 
Illuminati: Contractul Masonic Luciferian – Sacrificii, ritualuri satanice

 

yogaesoteric
27 februarie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More