Fostul politician american Ron Paul, în aprilie 2020 – Ce urmează în Tirania coronavirusului: Vaccinările forțate și „certificatele digitale”

Ronald Ernest Paul (n. 20 august 1935), scriitor, medic și politician american ieșit la pensie, reprezentant al Statelor Unite pentru cel de-al 22-lea district al Congresului din Texas între 1976 și 1977 și, din nou, între 1979 și 1985, iar apoi pentru cel de-al 14-lea district al Congresului din Texas, între 1997 și 2013, scria în aprilie 2020, pe site-ul său RonPaulinstitute.org, un articol care surprindea esențialul a ceea ce urma să se petreacă în întreaga lume, „în Tirania coronavirusului”. Redăm mai jos, în limba română, textul integral, deoarece este, încă, de mare actualitate – scenariul previzionat de Ron Paul aflându-se în plină desfășurare.

Ce urmează în Tirania coronavirusului: Vaccinările forțate și „certificatele digitale”

În prima mea săptămână în Camera Reprezentanților, în 1976, mi-am exprimat unul dintre cele două voturi împotriva legislației care prevedea alocarea de fonduri pentru un program de vaccinare împotriva gripei porcine. O epidemie de gripă porcină domina atunci titlurile de pe prima pagină a ziarelor, așa că majoritatea celor din DC erau disperați să „facă ceva” în legătură cu virusul.

Din nefericire, vaccinul împotriva gripei porcine, dezvoltat și produs în grabă, a fost nu numai ineficient, ci și periculos. Aproximativ 50 de persoane care au făcut acest vaccin au dezvoltat ulterior sindromul Guillain-Barré, o formă de paralizie potențial fatală. Potrivit unui expert de la Centrele pentru Controlul Bolilor, incidența sindromului Guillain-Barré a fost de patru ori mai mare în rândul celor care au făcut vaccinul împotriva gripei porcine decât în rândul populației generale.

Această istorie tristă s-ar putea repeta în curând. În acest moment [aprilie 2020, n.n.], guvernele și industriile private lucrează pentru a dezvolta și implementa rapid un vaccin împotriva coronavirusului. Fondatorul Microsoft, Bill Gates, care este unul dintre principalii finanțatori ai acestor eforturi, a sugerat ca tuturor celor care se vaccinează să li se elibereze un „certificat digital” care să dovedească faptul că au fost vaccinați. Dr. Anthony Fauci, al cărui palmares de predicții greșite îl transformă într-un Bill Kristol al epidemiologiei, dorea, de asemenea, ca americanii să aibă asupra lor o dovadă că au fost vaccinați. Idei ce s-au transformat în fapte între timp.

O altă propunere autoritară lansată pentru a combate coronavirusul a fost aceea de a obliga pe toată lumea să descarce o aplicație de telefon care să le urmărească deplasările. Acest fapt le permite oficialilor guvernamentali să îi identifice pe cei care s-ar fi putut afla în preajma cuiva posibil infectat cu coronavirus. O astfel de „urmărire obligatorie a contactelor” este un atac la adresa intimității și libertății noastre.

Vaccinurile pot îmbunătăți sănătatea. De exemplu, vaccinurile au contribuit la reducerea incidenței unor boli precum poliomielita. Dar nu toate vaccinurile sunt sigure și eficiente pentru toți oamenii. În plus, anumite practici moderne, cum ar fi administrarea de vaccinuri multiple la copii în același timp, pot cauza probleme de sănătate. Faptul că vaccinurile pot fi benefice pentru unii oameni, sau chiar pentru majoritatea oamenilor, nu îndreptățește guvernul să forțeze oamenii să se vaccineze. De asemenea, nu justifică vaccinarea copiilor împotriva dorinței părinților lor. Și, cu siguranță, nu justifică plasarea în carantină involuntară a unor persoane și familii pentru că nu dețin „certificate digitale” care să dovedească faptul că au fost vaccinate.

Dacă guvernul poate forța cetăţenii să primească tratament medical împotriva voinței lor, atunci nu există niciun motiv pentru care guvernul să nu-i poată forța să cumpere asigurări medicale, să le interzică să dețină arme de foc, să le dicteze condițiile de angajare și să îi împiedice să întreprindă acțiuni potențial dăunătoare, cum ar fi fumatul de marijuana sau consumul de lapte crud. În mod similar, dacă guvernul poate trece peste dorințele părinților în ceea ce privește tratamentul medical pentru copiii lor, atunci nu există niciun motiv pentru care guvernul nu poate uzurpa autoritatea parentală în alte domenii, cum ar fi educația.

Susținătorii vaccinării obligatorii și ai supravegherii sporite încearcă să șantajeze poporul american, susținând că lockdown-ul nu poate înceta decât dacă vom crea un stat al supravegherii sănătății și vom face vaccinarea obligatorie. Numărul tot mai mare de americani care s-au săturat să nu poată merge la serviciu, la școală sau la biserică, sau chiar să-și ducă copiii în parc din cauza dispozițiilor guvernamentale ar fi necesar să respingă acest „târg”. În schimb, ei ar fi nevoie să ceară încetarea imediată a lockdown-urilor și restabilirea responsabilității personale de a decide fiecare cum este mai bine să își protejeze sănătatea.

Citiți și:
Vaccinul anti-covid ‒ O abordare lucidă
Coronavirus: Măsurile de combatere sunt mai rele decât boala

 

yogaesoteric
21 septembrie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More