FOTOREPORTAJ: Congresul Internaţional de YOGA – 2012

 foto Mălin Oloier

Şcoala de yoga MISA a găzduit în această toamnă manifestarea de amploare a celei de-a III-a ediţii a Congresului Internaţional de YOGA, primele două având loc în anul 2008 şi în anul 2010 şi bucurându-se de un succes răsunător. Congresul Internaţional de Yoga şi terapii alternative orientale şi occidentale  „Spiritualitatea – Știinţa conştiinţei ce este inspirată de Dumnezeu”  a debutat joi 22 noiembrie în Bucureşti, la deschidere fiind prezente peste 500 de persoane. Pe parcursul celor patru zile de activităţi din cadrul congresului, numeroşi invitaţi din ţară şi din străinătate – instructori de yoga cu vastă experienţă în predare, profesori de tantra, ayurveda, terapii alternative, psihologi şi medici – au susţinut conferinţe cu teme diverse şi antrenante care s-au bucurat de multă apreciere din partea publicului numeros.
La ediţia de anul acesta au participat reprezentanţi ai filialelor şcolii noastre de YOGA din: Anglia, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Germania, India, Italia, Portugalia, Rusia, Spania, Suedia şi Ungaria. În ultima zi a congresului s-a desfăşurat Concursul internaţional de YOGA în cadrul căruia au avut loc probele de HATHA YOGA, percepţii subtile şi cunoştinţe esoterice, concurenţii cei mai apreciaţi de către juriu beneficiind şi anul acesta de premii substanţiale în bunuri şi bani. Imaginile care urmează prezintă fragmente din cadrul conferinţelor şi a celorlalte activităţi extraordinare care s-au desfăşurat zilnic în cadrul Congresului Internaţional de YOGA 2012.

 

 
 
 

 
 
Swami Mahalayananda, reprezentantul şcolii de YOGA din Portugalia a susţinut conferinţa deosebit de captivantă cu titlul „Puterea misterioasă şi enigmatică a vidului infinit manifestată în orice fenomen care implică inspiraţia, arta, luarea deciziilor: „Puterea lui nu ştiu”. 

 
 
 

 
 
Formaţia muzicală Meru din Sfântu Gheorghe a susţinut un recital emoţionant şi inedit de muzică tradiţională balcanică.

 
 
O glumă reuşită în cadrul „Serii de umor”

 
 
Mult aşteptatul recital al grupului Devas din Braşov a umplut sala de fani entuziaşti.

 
 
 

 
 
Una din probele concursului de YOGA a fost proba de HATHA YOGA care a presupus executarea cât mai corectă a posturilor corporale yoghine propuse de juriu. 

 
 
 

 
 
 

 
Viziune de ansamblu a sălii arhipline de participanţi la Festivitatea de deschidere a Congresului Internaţional de YOGA de anul acesta.
 

 
 
Spectacolele organizate de Teatrul Sophrozin au încântat în fiecare seară a congresului publicul şi participanţii, cu reprezentaţii teatrale pline de culoare şi inspiraţie artistică. 

 
 
 

yogaesoteric

5 decembrie 2012

 
 
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More