Francmasoneria sfidează România

de Andrei Comănescu (AIM)

Pe scurt: în plină criză politică, francmasonii români sfidează poporul, cu premierul.

Pe larg: citiţi şi vă minunaţi.

Deputaţii PSD, PNL, PRM şi PC au votat în bloc pentru modificarea legii referendumului astfel încât să fie simplificată modalitatea de demitere a preşedintelui. Adică au votat modificarea legii referendumului prin care preşedintele poate fi demis cu doar jumătate plus unu din numărul celor care se prezintă la plebiscit.

Se precipită evenimentele. Curtea Constituţională a decis, miercuri 21 martie, că este legală comisia care anchetează faptele preşedintelui, condusă de preşedintele PC, Dan Voiculescu care a anunţat că raportul a fost adoptat de membrii comisiei cu 8 voturi pentru şi 4 abţineri (membrii UDMR şi PNL). El a mai declarat că preşedintele a încălcat Constituţia şi a comis fapte penale. Totodată comisia a propus declanşarea urmăririi penale a ministrului Integrarii, Anca Boagiu, care a refuzat să se prezinte la audierile comisiei.

Ni se spune că Traian Băsescu este cauza crizei politice actuale. De fapt, acţiunile sale. Care acţiuni? Haideţi să analizăm împreună adevăratele motive ale disputei naţionale.

Totul s-a agravat de la şedinţa din Parlament în care şeful statului a condamnat comunismul. Exponentul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a avut un acces de isterie urlând cât îl ţineau plămânii. E clar că ceva nu-i convenea. Şi a explodat tocmai atunci, pentru că nici accesul liber la dosarele fostei Securităţi nu i-a convenit.

Analistul Radu Tudor ne explică ce şi cum: „Corneliu Vadim Tudor [este] un apropiat al generalilor de Securitate din Directia I a DSS, Sergiu Andon – ziarist la Scânteia, organul de presa al CC al PCR, Ioan Ghişe – informator al Securităţii, Ilie Merce – ofiţer de Securitate, Marcu Tudor – ofiţer MApN, probabil informator al Securităţii”. Adică membri marcanţi în PRM şi PC.

Dacă din partea PRM ne cam aşteptam la o astfel de acţiune, oare de ce PSD-ul face tot posibilul să-i pună beţe-n roate lui Băsescu? Doar pentru că Năstase a pierdut alegerile în 2004? Trebuie să mai fie şi altceva. Ca să ne referim doar la două nume, amintim ca Ion Iliescu a fost prim secretar de judeţ şi membru al CC al PCR, iar Viorel Hrebenciuc a fost secretar cu agricultura la Judeţeana de partid Bacău. Şi cu asta vă puteti face deja o opinie. Ca să ne ocupam şi de restul PSD-ului, ar fi pierdere de timp, pentru că „cine se aseamănă, se-adună”, după cum spune românul.

Bine, bine, veţi spune, dar Tăriceanu ce are cu Băse? Chiar aşa de diferite sunt poziţiile PNL şi PD, că nu se pot împăca, nu pot ajunge la o soluţie? PNL pozează într-un partid care nu are nicio legătură cu comuniştii din PSD şi PRM. Iar Parlamentul, singurul „organ” în drept pentru a reprezenta poporul român, de ce se războieşte cu Băsescu?

Tot Radu Tudor ne oferă detalii picante despre alte trei personalităţi din viaţa politică actuală: „Călin Popescu-Tăriceanu [şeful PNL] este fiul unui informator al Securităţii (venerabilul [francmason] Dan Amedeo Lăzărescu), preşedintele Camerei Deputaţilor [Bogdan Olteanu, PNL] – nepotul unui fost mare demnitar comunist, activistă înflăcărată în anii ’50, iar preşedintele Senatului [Nicolae Văcăroiu, PSD] – membru marcant al Comitetului de Stat al Planificării, organ al PCR.”

Tăriceanu beneficiază de susţinerea „ascunsă” a francmasoneriei?

Nu chiar aşa de ascunsă, din moment ce rivalul lui Băsescu la prezidenţiale, Adrian Năstase, este mare francmason cu gradul 33, la fel ca şi Dan Amedeo Lăzărescu. Despre acesta din urmă avem detalii importante. El a fost unul dintre iniţiatorii reînfiinţării Partidului Naţional Liberal la 22 decembrie 1989, şi a deţinut funcţia de vicepreşedinte al PNL între anii 1990 şi 1997. Influenţa şi ghidarea lui Dan Amedeo Lăzărescu este deci evidentă în ce-l priveşte pe premier (şi şef al PNL), Călin Popescu Tăriceanu.

Mai mult, nemulţumit de influenţa lui Valeriu Stoica asupra PNL, Dan A. Lăzărescu a înfiinţat, împreună cu mai mulţi liberali, PNL-Tradiţional (actualmente defunct), susţinând gruparea CDR-2000 şi pe Mugur Isărescu la alegerile generale din acea toamnă! Mai rămâne să adăugam doar că Mugur Isărescu, actual guvernator general al Băncii Naţionale a României, este şi el francmason într-o lojă din Bucureşti.

Cine se-aseamănă, se-ajută!

Aşadar, la o simplă privire rapidă asupra adevăratelor relaţii din politica actuală, devine evident că premierul Tăriceanu beneficiază de susţinerea nedeclarată, dar totală şi perseverentă, a „colegilor” din francmasonerie. Revenind la Valeriu Stoica, se pare că acesta nu era pe placul lui Dan Amedeo Lăzărescu tocmai pentru că încerca să scoată PNL de sub „papucul” acestuia.

Avem, aşadar, pe de-o parte pe Traian Băsescu care este susţinut de PLD (Valeriu Stoica, Theodor Stolojan, etc) şi pe de altă parte, pe Călin Popescu Tăriceanu, care este „ţinut în braţe” de francmasonii notorii ai Romaniei postdecembriste – scuze, l-am uitat pe Dinu Patriciu, şi el francmason „penal” şi sponsor dovedit al PSD şi PNL în campania din 2004…

Terminasem de tradus articolul lui Michael Rivero, Al patrulea Reich, când a apărut ştirea că Tăriceanu, în calitate de premier, îşi arogă şi portofoliul externelor, evident, „pe timp limitat”, devenit vacant prin demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu. Rivero făcea o paralelă între Hitler şi Bush, amândoi arogându-şi puteri extraordinare pentru a lupta „împotriva terorismului”, puteri care nu au dispărut, cel puţin în cazul lui Hitler, decât odată cu Germania, la sfârşitul celui de-al doilea război mondial.

Sigur, nu se pune problema ca România lui Tăriceanu să se transforme într-o Germanie nazistă, însă Rivero a observat cu inteligenţă că toţi dictatorii (inclusiv Stalin, şi – adăugam noi – şi Ceauşescu), şi-au arogat puteri sporite înainte de a se folosi de ele în propriul interes, şi spre decepţia popoarelor pe care le conduceau.

Analizând şi modul în care Tăriceanu conduce PNL, cu o mână „de fier”, el neacceptând punerea sub semnul întrebării a propriilor decizii în ce priveşte partidul (motiv pentru care a pierdut oameni importanţi, printre care Valeriu Stoica şi Gheorghe Flutur, care se regăsesc acum în PLD), şi ţinând seama şi de recenta cerere a sa de sporire a atribuţiilor prin acapararea Ministerului de Externe, pentru mine este foarte clar că el nu se va opri aici.

Tăriceanu va continua să se manifeste şi în afara partidului, în sfera politică naţionala, la fel cum a făcut-o şi în interiorul partidului. Tăriceanu dă semne din ce în ce mai clare că vrea să devină (dacă nu cumva a şi devenit) un tiran, un dictator, şi trebuie oprit până nu e prea târziu…

Românul ştie multe proverbe simple, dar înţelepte. Unul dintre acestea este „hoţul strigă ‘hoţii!”. În cazul acesta, cel care acuză pe altul că ar fi dictator şi tiran, este, de fapt, el însuşi un dictator. Acuzele de dictator la adresa lui Traian Băsescu, deşi trâmbiţate din opoziţie, este evident că provin din sânul nucleului francmason condus de premier care luptă împotriva preşedintelui României. Adevăratul dictator şi-a dat „arama pe faţă”: el se numeşte Călin Popescu Tăriceanu.

În această situaţie, lansăm un apel serios şi sincer către toţi românii, să nu se lase păcăliţi şi acum de aparenţele politice care sunt transmise de mass-media de propagandă aflată în „buzunarul” francmasonilor. Manipularea poporului român nu a încetat încă, deşi în decembrie 1989 toată lumea credea că adevărul şi libertatea sunt abia la început de drum în România.

Rugăm public pe preşedintele României, Traian Băsescu, să NU SEMNEZE interimatul lui Călin Popescu Tăriceanu la conducerea Ministerului de Externe. De asemenea, lansăm un apel către societatea civilă, să expună public pericolul la care acest popor se expune prin acapararea puterii externelor de către primul ministru. NU ne trebuie încă un dictator, abia am scăpat de Ceauşescu!

Oameni buni, este momentul să luaţi atitudine activă! Altfel cum veţi putea trăi cu conştiinţa că aţi avut ocazia să împiedicaţi revenirea dictaturii, şi nu aţi făcut-o? Cum vă vor privi copiii voştri? Deja aţi uitat aşa uşor de Ceauşescu? Deşteaptă-te române!

publicat pe 22 Martie 2007 de site-ul Active Information Media (articol original AIM)
Puteţi accesa acest articol la adresa http://aim.coz.in/ 

Citiţi şi:

Privatizarea în România – un jaf naţional
Dinu Patriciu – primus inter pares – Tratamentul preferenţial aplicat lui Dinu Patriciu
Răzbunarea francmasoneriei

yogaesoteric
22 martie 2007

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More