Garcea şi yoghinii…

 “Bună ziua ! Garcea mă keamă şi am participat şi eu la raziile la ãshtia cu  ioga lor … mentionez că este periculoshi şi stă pe capu’ lor nu pe al altora, în plus toţi are multe orgasme (care nici eu şi nici măcar nevastamea nu ştim ce este astea, sigur ceva rau). Ce e mai grav însă e faptu’ că ei face meditatii de unde sigur însusheshte sume nedeclarate la impozite, motiv pentru care le-am facut razii pentru evaziune fiscală (adicã cum a zis la televizor – un fel dă crimă organizată, paramilitară şi alte alea … nu ştiu io că nu-s decât comisar). La aceste razii io personal confiscai următoarele:
– una bucată pahar cu un lichid gălbui (asha ca berea da mai amar);
– trei bucăţi desene obscene cu cercuri concentrice înconjurate de pătrate şi triunghiuri (o adevărată orgie geometrică);
– un telefon mobil cu ecran color (că mia zis fimiu săi aduc şi lui ceva dã ziua lui);
-trei pereki kilotzei tanga (pt nevastamea bine-nţeles).

În plus ţin să menţionez că la una din locuinţele în care am intrat era o gaură în perete dubioasă (chiar perversă – cine ştie ce făceau cu ea) şi chiar un suspect linoleum pe jos. pe bivolaru nu lam gasit ca noi venisem pentru ca să-şi ia domnu procuror un calculator pentru fisu.
 
La parter insă am gasit dovada grăitoare – o babă care şi ea când a fost minoră a violato bivolaru şi s-a grabit să-l reclame , când la văzut pe domnu procuror … de asemenea sub ameninţare, de bună voie nea mai declarat scris că are cunoştinte referitoare şi la alte fapte probabile (sau reprobabile ?) pe care bivolaru şi misa lea făcut în vieţile lor anterioare dar nu nea spus mai multe că vrea protecţie sub forma unui apartament cu trei camere..”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More