George Soros, Klaus Schwab și slujitori precum Hillary Clinton plâng cel mai tare pentru Ucraina

Prezentă la o emisiune Morning Joe, împreună cu fiica nașului globalist, Zbigniew Brzezinski, Mika Brzezinski (stânga), Hillary Clinton a afirmat: „Este necesar să ne asigurăm, de asemenea, că în țara noastră denunțăm acele persoane care îi oferă ajutor și confort lui Vladimir Putin”.

Aș vrea să o întreb pe doamna secretar de stat dacă importul a 600.000 de barili de petrol rusesc în fiecare zi se consideră că îi oferă „ajutor și confort” lui Putin, mai ales că îi finanțează invazia în Ucraina?

Dacă da, de ce au anihilat democrații sancțiunile Partidului Republican asupra conductei Nordstream 2 în ianuarie anul trecut? Și cum ar fi nevoie să plătim pentru acești 600.000 barili de petrol pe zi, acum că SWIFT a blocat Rusia din sistemul său de plăți?

Și dacă Hillary Clinton este atât de grav îngrijorată de Vladimir Putin, de ce i-a vândut 20% din stocul de uraniu al SUA?

Sancțiunile SWIFT ar putea avea, în cele din urmă, efectul de a descuraja utilizarea petrodolarului și de a pune capăt statutului de monedă de rezervă al dolarului, ceea ce pare a fi unul dintre scopurile acestui război din Ucraina.

Absolvent al Young Global Leaders a Forumului Economic Mondial, secretarul pentru transporturi „Deep State Pete” Buttigieg a fost invitat la CBS News și a fost întrebat despre extinderea producției de energie din SUA pentru a reduce prețul gazelor. În răspunsul oferit, el a vorbit despre folosirea diplomației pentru a crește producția de petrol „străină” și despre toate inițiativele sale privind vehiculele electrice (EV). Secretarul de presă al Casei Albe, Jen Psaki, a disimulat aproape textual în acest sens. Amândoi au spus totul, în afară de a admite ceea ce este evident: că SUA este necesar să repornească conducta Keystone.

Buttigieg, activ CIA, a explicat că „ne aflăm în mijlocul unei transformări pe termen lung”, acel cuvânt globalist la modă, care evocă o lucrare satanică Babalon.

Principalul câștigător al acestei „transformări” este China, care a monopolizat industria vehiculelor electrice, în ciuda asigurărilor lui Buttigieg că americanii vor reuși de fapt să păstreze producția de automobile pe teritoriul SUA, după ce globaliștii o vor reduce la un morman de cenușă fumegândă.

Pete Buttigieg a fost instruit de Klaus Schwab și alții despre cum să saboteze SUA din interior și exact asta face, în acest moment, în timp ce vorbim.

Am trăit în Brazilia când au lansat mașinile care funcționează cu etanol 100% în anii 1980. Brazilia nu găsise încă petrol pe teritoriul lor și erau înrobiți de împrumuturi de la FMI și Banca Mondială. Moneda lor era în hiperinflamație, așa că era necesar să găsească o modalitate de a alimenta centrala industrială a Americii Latine. Alcoolul din trestie de zahăr a fost folosit pentru a transforma această țară în prima economie „sustenabilă” a biocombustibililor din lume și în lider mondial în industria biocombustibililor.

Nu am văzut Brazilia să închidă petrolul sau să își strivească în mod intenționat cetățenii din punct de vedere financiar, în acest mod sadic și behaviorist, de pământ pârjolit, pe care New Deal-ul verde îl provoacă în prezent americanilor, prin creșterea intenționată a prețurilor la combustibil de zece ori pe o perioadă de doi ani, forțându-ne să adoptăm vehicule electrice. Aceasta nu face decât să transfere emisiile de carbon de la mașini la centralele electrice – care ÎNCĂ au nevoie de combustibili fosili pentru a genera electricitate –, să exploateze copiii africani pentru a extrage cobaltul și să provoace o poluare mult mai toxică la sfârșitul ciclului lor de viață decât vehiculele alimentate cu combustibili fosili – pe lângă faptul că infrastructura nici măcar nu există!

Aceiași oameni care ne-au transferat baza de producție și proprietatea intelectuală în China, care au furat alegerile din 2020 pentru a-l instala în fotoliul de președinte pe cel mai compromis și corupt clovn de pe Pământ, care au prăbușit economia globală, care au lansat genocidul global Death Shot (vaccinul morții), care au suprimat un tratament timpuriu eficient și ieftin, care le-au retras medicilor dreptul de practică pentru că au administrat un astfel de tratament și care ne-au mințit în legătură cu măștile și au indus psihoza în masă din ultimii doi ani, acum vor să avem încredere în ei în legătură cu un război aflat la celălalt capăt al lumii – pe care pretind că nu l-au instigat!

La propriu, toți cei mai răi oameni de pe planetă vor acum să ne plângem cât de rău este Putin, în timp ce George Soros, Klaus Schwab și slugile precum Hillary Clinton plâng cel mai tare.

Ce se așteptau ei să facă Putin, atunci când au creat un avantaj termonuclear de primă lovitură de tipul celui din „Golful Porcilor”, punându-i la ușă bombe nucleare NATO?

Acești Globaliști VOR acest război, au NEVOIE de el pentru a imploda practic TOTUL, pentru a scăpa așa cum vor ei cu nesfârșitele lor crimele de război. Da, și pentru a „reconstrui mai bine”.

Sancțiunile SWIFT împotriva Rusiei înseamnă că rușii nu pot transfera bani online, nu pot retrage bani de la bancomate, nu pot folosi POS-uri pentru tranzacții, nu pot importa și exporta produse, nu pot plăti salariile lucrătorilor, nu pot cumpăra sau plăti nimic.

Ei vor ca rușii să îl răstoarne pe Putin, așa cum au vrut ca noi să îl răsturnăm pe Trump.

Mă simt îngrozitor pentru oamenii nefericiți obișnuiți de pe teren de ambele părți, ale căror cartiere sunt bombardate și care sunt atrași cu forța în război, care nu pot retrage numerar și care sunt prinși în metrou pentru că Google Pay i-a blocat.

Dacă ați crezut că decuplarea recentă a unor cetățeni canadieni a fost rea, decuplarea întregii națiuni ruse este o priveliște îngrozitoare.

Am putea fi cu ușurință noi, următorii.

Autor: Alexandra Bruce

*****

Hillary Clinton cere înarmarea Ucrainei, așa cum s-a făcut cu insurgenții mujahedini care au alungat armata sovietică din Afganistan

Într-o emisiune MSNBC, Hillary Clinton a discutat despre situația din Ucraina și a amintit cum insurgenții mujahedini din Afganistan au reușit să alunge forțele Uniunii Sovietice sosite în această țară în 1980. Urmând acest exemplu, ea a îndemnat la furnizarea de arme pentru trupele ucrainene care se confruntă în prezent cu armata rusă.

Rusia a invadat Afganistanul în 1980 și, deși nicio țară nu a intervenit în conflict, cu siguranță au fost multe țări care au furnizat arme și sfaturi și chiar unii consilieri celor care au fost recrutați să lupte împotriva Rusiei”, a declarat fostul secretar de stat american la MSNBC.

O insurgență extrem de motivată și apoi finanțată și înarmată i-a alungat practic pe ruși din Afganistan”, a rezumat ea.

Deși a recunoscut că actualul conflict din Ucraina este diferit, Clinton a declarat că, dacă forțele ucrainene sunt „suficient de înarmate, pot lupta împotriva Rusiei și pot recâștiga controlul”. „Cred că este necesar să urmărim cu atenție acest aspect. Trebuie să furnizăm suficiente arme pentru armata ucraineană și pentru voluntari și trebuie să continuăm să strângem șuruburile”, a adăugat ea în aceeași ordine de idei.

În cele din urmă, Hillary Clinton a asigurat că „Rusia dispune de o forță militară copleșitoare”, așa cum a avut și în Afganistan, amintind totodată de „puterea aeriană” desfășurată în Siria. „A fost nevoie de ani de zile pentru a învinge în Siria în ceea ce privește insurgenții și forțele democratice, precum și alte persoane care au luptat împotriva rușilor, sirienilor și iranienilor”, a conchis ea.

Citiți și:
Un procuror al Tribunalului Penal Internațional afirmă că SUA au comis crime de război în Afganistan: Nu este vorba doar de cazuri izolate
Un email dezvăluit publicului arată că Hillary Clinton a dorit război în Siria pentru beneficiul Israelului
Producţia de opiu a Afganistanului a crescut de 40 de ori de la invazia SUA-NATO!

 

yogaesoteric
15 mai 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More