Germania redevine un stat totalitar!

Infektionsschutzgesetz! Germania redevine un stat totalitar! Medic german arestat în direct pentru că vorbea despre covid-19

Încă nu se uscaseră propriu-zis hainele purtate de demonstranții împrăștiați la Berlin de trupele trimise de Angela Merkel cu tunurile de apă, în noiembrie, anume hainele cetățenilor pe care guvernul federal dorește, chipurile, să îi protejeze de gripă, și chiar a doua zi iată că am avut o demonstrație a faptului că protestatarii aveau perfectă dreptate când afirmau că noua „lege împotriva infectării” cu covid-19 amintește de legea care-l aducea la putere pe Hitler!

Legea conferă puteri excesive guvernului german ocolind Parlamentul.

De ce ne-ar mira asta în Germania? De ce ne-ar mira că astfel de fapte sunt puse în operă tocmai în Uniunea Europeană, o structură pseudo-federală abuzivă, totalitară, nedemocratică, cu birocrați nealeși de nimeni care conduc o populație derutată din câteva zeci de state, care privește bovin ceea ce se petrece, neștiind ce să facă! Noua versiune a Legii privind „protecția împotriva infecțiilor” a trecut prin Bundestag și Bundesrat (ambele camere ale parlamentului german) într-o procedură rapidă, neconstituțională, pe 18 noiembrie 2020. Scopul principal, oficial, a fost de a oferi guvernului sprijin juridic pentru măsurile de combatere a pandemiilor, adoptate până acum de guvern prin ordonanțe, creând astfel o mai mare „securitate juridică”.

Legea a fost sprijinită de CDU/CSU (pseudo-creștin-democrații care o susțin pe Merkel) și de SPD (social-democrați), în timp ce împotriva legii s-a plasat singurul partid naționalist, evident în opoziție – AfD. Legea suprimă o serie de drepturi și libertăți, cum ar fi libertatea de întrunire, libertatea de mișcare sau inviolabilitatea domiciliului. Amenzile merg până la 25.000 de euro, iar pedeapsa privativă de libertate până la 5 ani! Rămâne în vigoare nu doar „crima” de a fi răcit, ci și suspiciunea de a fi răcit.

Angela Merkel (CDU) a anunțat că urmează „luni grele” și că „virusul va continua să ne domine viețile”, ceea ce era de așteptat, mai ales că și „lupta cu terorismul” a durat decenii bune. Puterea și presa i-au definit pe protestatarii germani ca fiind „negaționiști” covid-19, antivacciniști și în general persoane „de extremă dreapta”, de parcă aceștia ar fi purtat vreo etichetă pe haine, de unde să se înțeleagă că ar face parte din vreo formațiune politică și că aceasta ar fi de extremă dreapta. Ca să fie treaba și mai temeinică, aceleași persoane ar fi – potrivit puterii politice și presei aservite – cei care neagă existența holocaustului! Dacă e și pe bază de evrei și nazism, utilizarea forței este „justificată”, nu?

S-a ajuns, iată, ca cei care „nu cred” în covid, să fie catalogați drept extremiști periculoși, antisemiți! În Germania termenul de „extremă dreapta” se referă însă la cei care fac parte ori sunt simpatizanți ai AfD (Alianța pentru Germania), un partid parlamentar, cât se poate de legal constituit. Are loc însă aceeași demonizare a AfD cum am văzut și în privința PSD-ului în România! În total 190 de persoane au fost arestate pentru că au îndrăznit să protesteze! Democrație, nu glumă!

Proteste au mai avut loc în Germania (la Leipzig), dar și acolo s-a dat vina pe „extremiști”. La fel și la Stuttgart! În realitate, însă, extremiști adevărați sunt nu doar politicienii și forțele de ordine, ci și grupurile paramilitare mascate și îmbrăcate în negru (Antifa), care sub eticheta de luptători împotriva fascismului, sprijină cel mai aberant guvern de la război încoace. Trupele Antifa sunt libere să bată demonstranți sau ziariști, să incendieze case și mașini fără vreo umbră de emoție că forțele de ordine ar putea interveni! Iese din orice calcule ca aceștia să fie vreodată prinși și trași la răspundere.

Pe lângă deja amintitele restrângeri de drepturi și libertăți, guvernul condus de Angela Merkel mai restrânge un drept: dreptul la asistență medicală! În timp ce guvernul pare preocupat să-i salveze pe cei cărora le curge nasul, cca. un milion de operații chirurgicale au fost „amânate”, unele pentru totdeauna! Degeaba au avertizat oncologii asupra „amănuntului” că răceala este mai puțin gravă decât cancerul.

Peste 10.000 de companii germane au intrat deja în insolvență, iar numărul lor continuă să crească. Ca un ultim amănunt, ar mai fi de semnalat „aplicația” pentru terminale smart, destinată turnătoriei! Există, astfel, o delimitare clară a populației în categorii distincte pe baza raportării fiecărei categorii la covid-19. Ca să spunem lucrurilor pe nume, o segregare.

Ce spun specialiștii?

În general, marea masă a virusologilor, medicilor cinstiți, cercetătorilor, specialiștilor din companii bio-tech, universitarilor, susțin aceleași aspecte. Da, există coronavirus, nu de ieri sau de azi, organismul uman s-a adaptat la el. Coronavirusul nu este nici măcar virus gripal, este virusul răcelii simple. Nu se poate vorbi despre o pandemie, sau de epidemie. Covid-19 nu reprezintă un pericol ieșit din comun și nu diferă deloc de orice virus al răcelii. Nu este avertismentul unor „negaționiști” și cu atât mai puțin antisemiți sau extremiști nebuni.

Problema cu teste este că acestea nu sunt specifice. Oricine a avut un coronavirus în trecut, va ieși pozitiv, chiar dacă nu are niciun simptom. Datele exagerate ale mortalității nu vin de la virus, ci din statisticile vădit eronate! În schimb, întreaga lume medicală atrage atenția că OMS este dependentă financiar de Bill Gates, este dependentă financiar de corporațiile Big Pharma care produc testele, vaccinurile și medicamentele! Și măști. Perfect inutile, ca și testele. Pentru acești „investitori”, OMS funcționează în clipa de față ca o uriașă platformă de marketing.

Wolfgang Wodarg, unul din cei mai renumiți medici germani, specialist în boli pulmonare și virolog, profesor universitar, a fost invitat de publicația Der Spiegel la o „dezbatere” privind coronavirusul. Cei de la Spiegel nu au prezentat însă decât exclusiv puncte de vedere partizane, fără vreun suport științific, singurul lor „argument” fiind că prof. Wolfgang Wodarg ar fi nazist și satanist! De parcă „progresiștii” ar fi niște creștini evlavioși! Și cum să nu fie „satanist” și „nazist” când vorbește deschis nu doar despre faptul că virusul nu e ceea ce se spune, că testele recomandate de OMS au „erori” de până la 50%, ori că statisticile sunt false? La fel, concluzia lui Wodarg, căruia i s-au alăturat o serie de alți doctori, este că mortalitatea asociată coronavirusului nu depășește 0,01%, fiind de 340 de ori mai mică decât susține OMS.

În schimb, peste 3 miliarde de oameni au avut deja de suferit de pe urma coronavirusului sub alte forme: carantinări, dezinformare, închiderea afacerilor, pierderea veniturilor, pierderea drepturilor și libertăților, sinucideri, suprimarea educației etc. Pentru cei care nu știu, OMS a mai făcut așa ceva, în 2009, cu AH1N1 – așa-zisa gripă porcină, dovedindu-se în final că OMS a instrumentat o panică planetară fără nicio bază. Care, atunci, s-a transformat într-un imens scandal, medicamente inutile sau chiar periculoase în valoare de miliarde de dolari fiind trimise spre distrugere. Și la vremea respectivă au existat cercetători care au acceptat să compromită datele oficiale, fiecare primind câte 7 milioane de euro mită de la companiile farmaceutice producătoare de vaccinuri. 

Acum, o altă „amenințare planetară”, un alt „virus ucigaș” îmbogățește tot corporațiile din industria farmaceutică, cu miliarde, dacă nu trilioane de dolari. Iar dacă schema aceasta nu va fi denunțată, este lesne de înţeles că un alt „virus ucigaș” se va ivi imediat după, doar ca să-i facă și mai bogați pe bogații planetei. Ceea ce nu este tocmai vesel, chiar și dacă nu plecăm urechile la chestiuni precum „Marea Resetare” (altminteri o chestiune cât se poate de reală și publică) sau instituirea Noii Orânduiri Mondiale (anunțată deja oficial de liderii corporațiilor).

Marea problemă aici nu o mai constituie însă corupția politicienilor și a lacheilor lor – presa, nici foamea de bani a corporațiilor, ci trădarea fără precedent a corpului medical.

În situația dată, medicii și cercetătorii cinstiți s-au trezit în strania ipostază de a-și pierde locurile de muncă. Putem cita cazul fostului director al Consiliului Național al Sănătății din Danemarca, Else Smith, care a declarat public că nu există o amenințare reală pentru sănătate cauzată de coronavirus care să justifice închiderea întregii țări. În urma acestei declarații, a fost forțată să-și părăsească slujba de director al unuia dintre cele mai mari spitale din zona Copenhaga. Cercetătorii și medicii sunt, de asemenea, refuzați să publice articole pe tema coronavirusului în reviste de specialitate. Despre hărțuire nu mai are sens să vorbim!

În România avem cazul dr. Răzvan Constantinescu de la spitalul Sf. Spiridon din Iași. Pumnul în gură a funcționat impecabil și în cazul lui! Interviul acordat lui Pompiliu Diplan fiind șters de pe YouTube, Facebook și Twitter fără explicații.

Cu mitraliera, pe urmele medicilor cinstiți

În fine, să revenim la Germania. Nu de alta, dar dacă vorbim despre covid-19 și măsuri represive față de cei care se încumetă să spună adevărul, atunci nu putem ocoli cazul medicului Andreas Noack din Nürnberg, care transmitea live pe YouTube în clipa în care trupele speciale înarmate i-au spart ușa casei și l-au obligat să se întindă pe jos, întrerupând transmisiunea live. Medicul a fost reținut. Doctorul Andreas Noack este un critic al măsurilor de „lockdown” (închidere) cauzate de coronavirus. Imaginile depășesc orice închipuire: 

Coincidența face ca evenimentul să se suprapună cu aniversarea a 15 ani de când cancelarul Angela Merkel conduce destinele Germaniei și, mai nou, fără să o fi ales cineva, destinele întregii Uniuni Europene. Merkel provine din Germania de Est (fostul RDG) și viziunile ei au fost stângiste întotdeauna, iar unii nu ezită să facă legături cu Stasi, Angela fiind secretara cu propaganda în cadrul organizației de tineret al partidului comunist. 

Angela Merkel, în 1972, în Germania de Est, când ocupa funcția de secretar cu propaganda a tineretului comunist.

Mai punem în balanță faptul că tatăl ei a fugit în Est, din Germania liberă, ca să trăiască în comunism. De bănuit că întreaga educație primită de actualul cancelar a fost de sorginte marxistă. Cum, de altfel, iată că și arată în prezent suma convingerilor și valorilor împărtășite și dorința ei de a transforma Germania și UE într-un imens gulag. 

Robert Havemann, în schimb, a fost un dizident, un critic al regimului comunist din Germania de Est. Sigur, pentru el nu era „normal” să facă parte din structurile comuniste de propagandă! Dimpotrivă! Astfel că, Robert Havemann se afla în arest la domiciliu (similar cu situația în care se afla Doina Cornea în România, tot pentru că era o voce critică la adresa regimului comunist).

Dacă în fața casei în care locuia Doina Cornea îl regăsim pe Dacian Cioloș, care făcea parte din trupele Securității, iată că în fața casei în care locuia Robert Havemann apare Angela Merkel! Canalul de televiziune WDR nici măcar nu a putut prezenta fotografia obținută, în 2005, când se pregătea să facă dezvăluirile despre trecutul cancelarului german. Prezența actualului cancelar în fața casei lui Havemann ridică însă o serie de întrebări. Accesul, ca și în cazul Doinei Cornea, era restricționat sever de ofițerii de securitate, astfel că întrebarea firească este dacă Angela Merkel îl supraveghea pe dizident și dacă da, în ce calitate? Mai ales că Angela Merkel a recunoscut că Stasi a vrut să o recruteze, dar că a declinat „oferta” de a lucra pentru serviciul german.

Unii susțin, totuși, că ar fi fost „IM” – Informelle Mitarbeiterin, colaborator informal al Stasi, având numele conspirativ „Erika”. 

Angela Merkel a transformat Uniunea Creștin Democrată (partid de dreapta, în teorie) în principala forță progresistă a Germaniei, militând pentru așa-zisul multiculturalism, drepturile minorităților sexuale și corectitudine politică, asta ca să nu mai vorbim de decizia „umanistă” de a deschide granițele pentru un val uriaș de imigranți. Dar, aportul cancelarului german la edificarea unei societăți noi, probabil multilateral dezvoltate, înseamnă și „contribuții de o deosebită valoare teoretică și practică”.

Angela Merkel: „Exprimarea unei opinii nu vine fără costuri. Libertatea de expresie are limite. Aceste limite sunt acolo unde se răspândește ura. Limitele încep acolo unde demnitatea altor persoane este violată. De aceea, ne vom opune discursului extremist. Altfel, societatea noastră nu va mai fi societatea liberă care a fost.”

Cu alte cuvinte, Merkel sugerează ca să fie protejate anumite persoane de „discursuri” care le sunt potrivnice, altfel societatea nu va mai fi liberă? Iată de ce, arestarea medicului Andreas Noack de trupe militarizate, în propria casă, nu mai este o surpriză, ci exact modelul „european” care urmează să se instaleze peste tot.

Citiți și:

Nemții s-au întors!

Raport al unui înalt funcționar de stat din Germania, despre giganticele pagube colaterale cauzate de Coronoia

Peisaj după bătălie: Cum va arăta lumea dacă Trump pierde alegerile

yogaesoteric

17 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More