Globaliștii extind ‘experimentul Pitești’ la scară mondială: tabere de reeducare pentru albi (II)

În anii ’90, când „experimentul Pitești” (1949-1952) și cazul deținuților-torționari era dezbătut pe toate canalele, mulți au considerat că a reprezentat o particularitate românească a perioadei în care s-a impus comunismul în România. Astăzi, experimentul „reeducării” amenință întreaga planetă.

Citiţi prima parte a articolului 

Vina de a fi alb

Marea descoperire a venit de la jurnalistul Christopher Rufo. El a aflat anul trecut că Laboratoarele Naționale Sandia – care proiectează armele nucleare americane – au găzduit o tabără de reeducare de 3 zile pentru „bărbații albi”, cu scopul de a-și denunța „privilegiul de a fi alb” și de a deconstrui „cultura masculină albă”.

În 2019, Sandia și-a trimis directorii albi de sex bărbătesc la stațiunea de lux La Posada pentru a urma o instruire obligatorie „privind eliminarea rasismului, sexismului și homofobiei din organizații”.

În sesiunea de deschidere, formatorii au cerut bărbaților să facă o listă de asocieri de termeni din cultura masculină albă. Formatorii au oferit termenii „suprematiști albi”, „KKK”, „națiunea ariană”, „șapca MAGA”, „privilegiat” și „ucidere în masă”.

Formatorii au insistat asupra faptului că bărbații albi este necesar să-și înțeleagă „privilegiul de a fi alb”, „privilegiul masculin” și „privilegiul heterosexual”.

Apoi, angajații albi, bărbați, sunt puşi să denunțe „rădăcinile culturii masculine albe”, care constă în „individualism brutal”, o atitudine de „se poate face”, „muncă susținută” și „strădania pentru a avea succes” – care deși teoretic sună bine, sunt de fapt „devastatoare” pentru femei și persoanele de culoare.

Formatorii au susținut și că această „cultură masculină albă” duce la „scăderea calității vieții la locul de muncă și acasă, speranță de viață redusă, relații neproductive și stres ridicat”. De asemenea, forțează acest „standard masculin alb” asupra femeilor și minorităților.

Într-o sesiune ulterioară, bărbaților albi li s-a cerut să declame public o serie de „declarații ale privilegiului de a fi alb” și „declarații de privilegiu masculin”. Să recunoască și complicitatea lor în sistemul masculin alb și rolul lor în crearea opresiunilor.

Reeducarea s-a încheiat prin a li se cere bărbaților albi să scrie scrisori „adresate femeilor albe, oamenilor de culoare și altor grupuri” prin care își cer scuze pentru „privilegiul” lor și se angajează să devină „mai buni”.

Cine realizează aceste reeducări? O companie numită „White Men As Full Diversity Partners”, care în mod surprinzător funcționează și în Europa, Asia, Africa și în America de Sud! Printre clienți: Bechtel, AT&T, BAE Systems, Boeing, Exxon Mobil, GlaxoSmithKline, Chevron, Coca-Cola, Dell, Intel, NASA, giganți financiari, universități, firme de asigurări, de brokeraj, municipalități, fonduri de investiții, bănci, birouri de avocatură, birouri de consultanță, companii din energie, din comunicații, echipamente, transport, presă etc.

Trezoreria a organizat o sesiune de instruire în care le-a spus angajaților că „practic toți oamenii albi contribuie la rasism” și au cerut ca albii „să se lupte cu rasismul lor” și să accepte că se fac vinovați de „părtinire inconștientă, de privilegiul de a fi albi”. Factura pentru guvernul federal a fost de peste 5 milioane de dolari pentru formare în diversitate în ultimii 15 ani.

Administrația Națională a Cooperativelor de Credit a ținut o sesiune pentru 8.900 de angajați, susținând că America a fost „întemeiată pe rasism” și „construită pe spinarea sclavilor de culoare”.

Laboratoarele Naționale Argonne găzduiesc cursuri de instruire care solicită angajaților albi să admită că „beneficiază de pe urma propriului rasism” dar că împărtășesc „durerea și angoasa cauzată oamenilor negri”.

Departamentul de Securitate Națională a găzduit un curs de instruire cu privire la „microagresiuni și micro-inechități” în care angajaților albi li s-a spus că au fost „socializați ca să fie opresori”.

Biroul de diversitate și incluziune al FBI găzduiește săptămânal „Ateliere de intersecționalitate”. La fel se petrece și în Poliție.

În luna octombrie 2020, o organizație finanțată de Departamentul pentru Educație a găzduit o conferință care a susținut abolirea Statelor Unite. Dr. Bettina Love, care conducea conferința, a susținut că „reforma nu este suficientă” și că profesorii din școlile publice este necesar să promoveze „abolirea închisorilor”, desființarea școlilor și înlocuirea lor cu hip-hop, distrugerea structurilor care împiedică educație anti-rasistă, iar albii să fie obligați să renunțe la avuțiile lor.

Secretarul pentru Educație al SUA, Betsy DeVos, a lansat o investigație privind conferințele și subvențiile federale care susțin teoria raselor critice și anti-americanismul. DeVos consemnează că vorbitorul principal, Bettina Love, a deschis conferința spunând că America a „asuprit oamenii de culoare timp de 400 de ani” și că profesorii este necesar „să dărâme în mod conștient un sistem care îi asuprește pe oameni”.

Organizația care a găzduit conferința a primit finanțare de peste 16 milioane de dolari. De banii aceștia, vorbitorul a susținut că Statele Unite au un „contract rasial” care „spune că este în regulă ca oamenii albi să îi omoare pe negrii și să aibă imunitate” și că președintele Trump a permis în mod deliberat coronavirusului să omoare oameni de culoare.

Bettina Love a mai susținut că legile existente privind drepturile civile sunt „toate rasiste” și că profesorii albi este necesar să fie „co-conspiratori” în revoluție. Contribuabilii americani, fără știrea lor, finanțează acum revoluționarii care vor să destrame țara în care trăiesc. Expresia „abolire” este o prescurtare pentru „desființarea Statelor Unite”.

Aceasta este o infracțiune gravă care se pedepsește cu amenzi și până la 20 de ani de închisoare fiind vorba despre o activitate de incitare la revoltă sau violență împotriva unei autorități legale cu scopul distrugerii sau răsturnării acesteia.

Cum a izbucnit scandalul?

Un angajat al Sandia, Casey Peterson, a realizat un videoclip postat pe YouTube prin care denunța „reeducarea” și ceea ce se petrece în taberele de reeducare unde angajații sunt obligați să se ducă pentru a primi îndreptare în privința „rasismului sistemic și privilegiului de care se bucură albii”. Videoclipul a atins rapid 10.000 de vizualizări în laboratoare și zeci de angajați Sandia l-au contactat pe Peterson pentru a-și exprima sprijinul.

În câteva ore, directorii Sandia au trimis o echipă de contraspionaj pentru a-l bloca pe Peterson și a-i șterge comunicațiile de pe serverele interne – ceea ce a făcut videoclipul și mai viral și a stârnit tulburări pe scară largă împotriva directorilor Sandia.

Directorii au intrat în panică și au încercat să stăvilească „rebeliunea”, deci l-au trimis pe Peterson în concediu administrativ plătit și au înființat un „comitet de revizuire a securității” pentru a evalua dacă acțiunile sale au reprezentat sau nu o amenințare pentru sistemele de calcul și securitate Sandia.

Peterson – care a luat o poziție cu grad mare de risc pentru cariera sa – spune că vorbește în numele tuturor angajaților Sandia care sunt „prea speriați ca să vorbească” din cauza culturii represive de la Sandia. „Dacă voi fi concediat din această cauză”, spune Peterson pe YouTube, „lupta nu se termină, ci doar se intensifică”.

Aceasta a fost prima rebeliune explicită împotriva teoriei critice a rasei în sfera federală. Conducerea de la Sandia a spus clar: vor să impună angajaților lor teoria critică a rasei și tabere de reeducare a bărbaților albi – iar toate disidențele vor fi aspru pedepsite. Angajații progresivi vor fi recompensați; angajații conservatori vor fi înlăturați.

Doi senatori au lansat o anchetă, dar problemele de la Sandia au intrat în atenția Casei Albe în urma sesizărilor făcute de ziariști pe Twitter. Donald Trump a luat decizia de a aboli, nu Statele Unite, ci programul de reeducare a albilor, printr-o ordonanță executivă.

Structurile federale se opun deciziei prezidențiale!

Centrul pentru Controlul Bolilor (tot în subordine federală) a declarat că va continua instruirea angajaților și a anunțat un program de „formare” bazat pe TRC – încălcând acțiunea executivă a președintelui. Programul anunțat ar fi durat 13 săptămâni și a fost intitulat „Denumirea, măsurarea și abordarea impactului rasismului asupra sănătății și bunăstării națiunii și a lumii”.

Primele trei sesiuni de instruire ar fi urmat să fie axate pe „rasism, sexism și alte sisteme de inegalitate structurată”, învăţându-i apoi pe angajații CCB că este nevoie „să denunțe rasismul instituționalizat”. 
În săptămânile 6 – 9, CCB ar fi urmat să-și învețe angajații că „rasismul reprezintă o criză de sănătate publică” și că „rasismul sistemic” duce la „uciderea de către polițiști a bărbaților și femeilor de culoare neînarmați” și duce la „impactul disproporționat al covid-19 asupra comunități de culoare”.
În sesiunile din săptămânile 10 și 11, formatorii urmau să învețe angajații CCB cum să distrugă valorile „concentrării asupra individului”, „mitul meritocrației”, „mitul excepționalismului american” și „ideologia suprematistă albă”.
Sesiunea finală i-ar fi învățat pe angajați cum să devină activiști și să îi încurajeze să se alăture unei „colaborări anti-rasiste cu opt echipe de acțiune colectivă”, axată pe „comunicări”, scriind publicații științifice „anti-rasiste” influențând „politica și legislația”.

Casa Albă a anunțat însă că a anulat de îndată programul de pregătire în teoria raselor inițiat de Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor. La îndrumarea președintelui Donald Trump, Biroul de Management și Buget a ordonat tuturor agențiilor federale să „înceteze și să renunțe” la orice programe guvernamentale de formare care includ orice referire la „teoria critică a rasei” sau „privilegiului alb”.

„Nu putem accepta ca angajații noștri să urmeze cursuri de formare în urma cărora să încerce să submineze valorile noastre de bază și să producă diviziune în rândul forței de muncă”, se arată în nota către agențiile federale.

Nota președinției numește programul „propagandă anti-americană divizivă” și mai spune că milioane de dolari din banii contribuabililor au finanțat astfel de „formări” ce încurajează resentimentele de ordin rasial. Trump a spus anterior că nu crede că rasismul sistemic este o problemă în SUA.

Marea Britanie și Uniunea Europeană merg înainte cu proiectul

În timp ce Casa Albă se chinuie să oprească proiectul de „reeducare”, UE nu pare deloc să își fi modificat direcția în privința proiectului care se derulează deja în mai multe țări europene. Dacă în sfera privată companiile multinaționale îi obligă de mai mult timp pe angajați să participe la „instruiri” pe criterii rasiale, după cum am văzut, se așteaptă ca și sfera publică să ajungă din urmă „reeducarea” promovată de corporații.

În Marea Britanie, zeci de parlamentari conservatori s-au hotărât să refuze cursurile privind „discriminarea inconștientă”.

Potrivit teoriei, obiceiurile, gesturile, postura sunt parte constitutivă a sinelui și toate determină discriminări inconștiente ale negrilor sau a celor de altă rasă. Apoi, genul, sexualitatea și clasa socială îl determină pe individul alb să acționeze ca un opresor, chiar și inconștient. Rasismul albilor apare de la născare, nou-născutul învață că aparține propriei rase (albe) prin felul în care se comportă ceilalți cu el, din perspectiva oportunităților pe care le are în viață etc.

Cca. 40 de deputați conservatori au decis să spună nu formării pe tema discriminării inconștiente destinată combaterii rasismului. The Times a dezvăluit că instruirea, care există pentru personalul parlamentar din 2016 (de dinainte de Brexit!), se concentrează pe denunțarea prejudecăților rasiale pe care oamenii le-ar fi putut dobândi fără să știe.

Sub umbrela dogmei teoriei critice a raselor, stânga neomarxistă tratează acum membrii grupurilor de „opresori” (albi, bărbați, creștini, evrei, conservatori) ca vinovați inerent în virtutea apartenenței lor la grup.

În luna iunie, un grup de parlamentari italieni au executat un ritual prin care se scuzau pentru că sunt albi, chiar în Parlament! Ei s-au așezat în genunchi în fața camerelor de luat vederi și și-au exprimat regretul pentru că sunt opresori ai celor de culoare.

Pe 22 septembrie, Comitetul pentru Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne al Parlamentului European a semnat un document cu reprezentanți ai Congresului american prin care își reafirmă apartenența la linia „progresistă” și se angajează să continue cooperarea privind combaterea rasismului!

O privire mai atentă pe conținutul site-urilor UE (Parlamentului, Consiliului etc.) demonstrează că TRC figurează aici încă din 2011! Că există o constantă preocupare pentru modificarea legilor naționale ca să existe o concordanță cu TRC în „relația problematică dintre rasă și drept”. Preocupări evidente există în Italia, Franța, Germania, Belgia, Olanda, Suedia etc.

În ciuda ideii generale că rasa și etnia au jucat doar un rol marginal și excepțional în sistemele juridice europene continentale, spun textele asumate de UE, dreptul este la fel de profund implicat în construirea și discriminarea minorităților rasiale, într-un fel sau altul. În special, această afirmație este justificată prin problematizarea reticenței condiționate istoric din statele continentale europene de a vorbi și de a cerceta în termeni de „rasă”.

În domeniul juridic, această poziție se traduce prin propuneri de eliminare a rasei din dispozițiile constituționale și legislative și prin definiții și percepții juridice foarte restrânse despre ceea ce este rasismul și cine este considerat rasist. Ajunge doar să ne gândim la așa-zisul „discurs al urii” ori la „islamofobie”, la cenzura aferentă, la legile care pedepsesc aceste așa-zise crime, ca să înțelegem cât de imens este atacul împotriva libertăților personale care sunt în deplină coliziune cu această pseudo-știință de sorginte marxistă.

Democrații americani vor să „reeduce” 75 de milioane de suporteri ai lui Trump în lagăre

David Atkins, nou ales membru din partea Californiei în Comitetul Național Democrat, a declarat recent că democrații și liberalii în general ar fi nevoie „să înceapă să se gândească în termenii în care au făcut-o Germania sau Japonia după al Doilea Război Mondial” pentru a „deprograma 75 de milioane de oameni”. Adică susținătorii lui Donald Trump.

Potrivit lui David Atkins, Donald Trump a furat „mintea și conștiința” milioanelor de americani, în special republicani, care se comportă ca o sectă religioasă, refuzând realitatea! Astfel, ei preferă chiar să se sinucidă, referirea vizează evenimentele comune la care aceștia participă, deși există un anume risc să se îmbolnăvească și să moară din cauza coronavirusului. Mai mult, „albii nu sunt suficient de recunoscători” pentru ceea ce li se dă de către democrați!

Stângiștii sugerează, drept răspuns, o serie de idei pentru a readuce societatea la normalul democraților, anume tabere de reeducare, plutoane de execuție, interzicerea programelor de talk-show la radio și „deprogramarea” psihiatrică a celor 75 de milioane de susținători Trump, adepți ai „cultului beligerant al morții împotriva realității și a decenței de bază”.

Atkins nu este singur în ceea ce susține! Dincolo de propagandiștii de partid, presa își aduce contribuția prin zeci și zeci de materiale similare. Merită menționat New York Times, care vorbește despre „creierul în putrefacție” al republicanilor albi, „detașați de realitate” și care e nevoie să fie reeeducați.

„White Space”

Ca o contra-mișcare, asistăm la primele măsuri luate de albi, împinși să se constituie într-un grup ce îmbrățișează identitatea rasială. Albii încep să se apere și să militeze deschis pentru propriile drepturi. White Space este un loc în care se vorbește despre migrația în masă, despre acțiunile premeditate și coordonate împotriva albilor, despre incitările la ură și violență împotriva albilor, despre îndoctrinare și traininguri împotriva albilor, despre ideologia și limbajul care se utilizează împotriva albilor, nu în ultimul rând despre victimele din rândurile albilor.

Majoritatea francezilor (47%) cred că rasismul îndreptat împotriva albilor reprezintă o problemă în Franța. Sigur, 36% sunt mai optimiști. Ceea ce nu înseamnă că situaţia se modifică în vreun fel. Cea mai bună dovadă vine dintr-o altă țară care a beneficiat de un influx masiv de migranți și, ca atare, a apărut problema rasismului împotriva albilor și creștinilor, Suedia. Tupeul „noilor” suedezi merge însă până extrem de departe: celor care nu le convine situația, le transmite Partidul Arabiska, să-și predea cetățenia suedeză și să plece. Suedia pe care o vor băștinașii nu mai există!

Citiţi şi:

Dacă toată lumea îngenunchează, cine se va ridica în apărarea Istoriei și Culturii occidentale?

Acestea nu sunt proteste ci ceremonii religioase

Cererea unei feministe musulmane pentru statul suedez: «Și poligamia ar trebui legiferată…»

yogaesoteric

24 ianuarie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More