Google-Berg: Elita globală se schimbă pentru o revoluție tehnocratică

Grupul Bilderberg trece acum printr-o transformare majoră, în urma căreia se va rebrandui sub sigla Google, alături de alte reţele majore, informează site-ul Infowars.

În 2013, conferinţa anuală a Grupului Bilderberg, care reunește cei mai influenţi oameni ai lumii din diverse domenii – tehnologic, politic, academic, domeniul afacerilor și cel bancar – a avut loc la sofisticatul Grove Hotel din Watford, Marea Britanie. Locația aleasă nu a fost deloc una întâmplătoare. Aici sunt organizate încă din 2007 întâlnirile anuale Google, iar anul trecut cele două evenimente s-au succedat la doar câteva zile distantă. Pe agenda secretă a întâlnirilor s-a aflat subiectul fuziunii dintre Bilderberg și Google, sub conducerea directorului Google, Eric Schmidt (un participant activ la conferinţele Bilderberg), dezvăluie reporterii Infowars.

Drumul spre „Google-Berg”

Bilderberg va fi redenumit „Google-Berg”, parțial în efortul activiștilor de a crea o impresie de transparență, ridicând ușor vălul ce acoperă secretele grupului, parțial din intenția de a rebrandui întâlnirile secrete autocrate, nedemocratice, ale elitei ca forumuri filantropice la modă, liberale, după modelul „Google Zeitgeist” sau TED.

Transparența întâlnirilor Zeitgeist este însă de fațadă; în spatele cortinei Google se foloseşte de aceste forumuri pentru a influenţa lumea. Reporterii Infowars susţin că li s-a spus direct că „organizatorii aşa-zisei Primăveri Arabe care a început în Tunisia şi în Egipt au fost recrutaţi de Google şi, ca urmare, au participat la conferinţa Zeitgeist de la hotelul Grove”.

„Este foarte bine documentat faptul că angajatul Google Wael Ghonim este omul din spatele izbucnirii revoluţiei din Egipt, revoluţie care a condus la instalarea la putere a unei dictaturi a Frăţiei Musulmane, pe care Occidentul o poate folosi ca justificare pentru intervenţiile următoare”, continuă Infowars.

Influenţa în creştere a companiei Google în cadrul guvernului britanic şi al celui american este şi ea foarte bine documentată. Eric Schmidt a fost consilier şi sponsor al campaniilor electorale ale lui Barak Obama. Anumite surse precizează chiar că i s-a oferit postul de secretar al Trezoreriei în cadrul administraţiei Obama.

La conferinţele Google participă oameni politici de top

În Marea Britanie, reprezentanţii Google s-au întâlnit de cel puţin 23 de ori, de la alegerile generale din 2010, cu oficiali ai Partidului Conservator. David Cameron a susţinut un discurs la conferinţa inaugurală Zeitgeist din 2006, înainte de a deveni premier, patru ani mai târziu.
Cancelarul britanic George Osborne a participat în 2011 la conferinţa Google cu doar câteva săptămâni înainte de a merge la întâlnirea Bilderberg din acel an, în staţiunea St. Moriz din Elveţia.
Şi fostul preşedinte american, Bill Clinton, curtat de Grupul Bilderberg, a ţinut discursuri la Zeitgeist, dar şi prinţul Charles al Marii Britanii.

Forţa Google, mai mare decât a guvernelor

Publicaţia The Telegraph descria conferinţa Zeitgeist ca fiind „una dintre cele mai puternice întruniri ale liderilor lumii afacerilor, ale gânditorilor şi ale acelora care sunt consideraţi ca făuritorii viitorului mondial”.
 
Este clar faptul că Google devine o forţă mai mare decât a guvernelor în controlarea şi în monitorizarea comportamentului oamenilor din întreaga lume, prin diverse mijloace tehnologice – de la maşinile care se conduc singure (şi care sunt urmărite constant într-o bază de date centralizată a Google) şi Google Glass, care poziţionează un fel de microcip pe fruntea utilizatorului –, până la implicarea în manipularea mişcărilor populare prin reţelele sociale, cum au făcut în Egipt şi în Tunisia.

Direcţia spre care se îndreaptă Google este foarte clar explicată de însuşi Eric Schmidt. Acesta a declarat în repetate rânduri că intimitatea este o relicvă a trecutului şi că plănuieşte să transforme Google în cel mai puternic „Big Brother”, care îl va face de ruşine pe cel imaginat de scriitorul George Orwell în romanul 1984.

„Nici nu trebuie să scrieţi. Ştim unde sunteţi. Ştim unde aţi fost. Mai mult sau mai puţim, ştim la ce vă gândiţi”, spune Schmidt. Într-o altă declaraţie susţine că „oamenii nu vor ca Google să le răspundă la întrebări, ci vor ca Google să le spună ce ar trebui să facă în continuare”.

În numeroase discursuri ţinute la Zeitgeist, Schmidt a subliniat viziunea sa pentru viitor – o lume interconectată permanent, colectivistă, în care individualitatea şi intimitatea sunt ostracizate, o nouă religie a transhumanismului, în care cei care refuză să adere sunt extrădaţi, sunt consideraţi păgâni, sălbatici.

Acestea sunt de fapt obiectivele formulate de capii Google în colaborare cu Grupul Bilderberg. De altfel, cele două grupuri au mulți membri comuni.

Agenda secretă Bilderberg 2013

Reporterii Infowars au dezvăluit câteva dintre subiectele aflate pe agenda secretă a conferinţelor Bilderberg din 2013:

– Distrugerea dispozitivelor nucleare iraniene, prin atacuri aeriene, în cazul în care Teheranul refuză să renunţe la programul nuclear;
– Prelungirea conflictului din Siria, prin înarmarea rebelilor;
– Ameninţarea cu o pandemie globală, cauzată în parte de rezistenţa în creştere la antibiotice;
– Revoluţionarea tehnologiei de imprimare 3D şi găsirea de moduri prin care să poată fi controlată şi prevenită democratizarea producţiei;
– Mai mult control al statului asupra internetului;
– Înfiinţarea unui Minister al Adevărului pentru internet, similar cu cel susţinut de Bill Clinton. Acest minister ar controla tot ce este publicat pe internet (a apărut pentru prima dată în romanul „1984” al lui George Orwell şi acolo avea funcţia de a modifica toate datele istorice, pentru a se potrivi cu ce se susţinea în prezent);
– Dezvoltarea aşa-numitelor „oraşe inteligente” care spionează orice aspect al comportamentului public. Instalarea de sisteme electronice care să înregistreze conversaţiile de pe stradă. Netezirea drumului către tehnocraţie;
– Ameninţarea stabilităţii sociale, prin scăderea standardelor de trai şi a veniturilor;
– O ultimă mişcare disperată pentru a opri Marea Britanie să părăsească UE, distrugând visul unei federaţii europene centralizate;
– Mai multe ajutoare financiare pentru ţările cu probleme, pentru susţinerea monedei euro;
– O creştere economică minimă în 2013;
– Mărirea puterii obţinute de băncile centrale, prin „reformă bancară”;
– Mai multe taxe şi impozite;
– Organizarea unei „bule” de credite în creştere, care să adâncească inflaţia în Europa.

 

Citiți și:

Cele mai noi tehnologii nu sunt neapărat şi cele mai bune tehnologii pentru umanitate

Grupul Bilderberg – Guvernul mondial secret

Conferinţa anuală Bilderberg – locul în care aşa-zisele elite ale celor care conduc din umbră destinul planetei decid în secret soarta umanităţii


yogaesoteric
10 februarie 2014

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More