GRATUITĂŢI pentru TABĂRA SPIRITUALĂ YOGHINĂ de VACANŢĂ® COSTINEŞTI 2012

 
În cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă® de la Costineşti (1 august-2 septembrie 2012) se va oferi gratuitate totală (la taxa de participare, cazare şi masă) pentru 14 persoane (7 femei şi 7 bărbaţi) care sunt la cursurile noastre de yoga şi care au o situaţie materială foarte dificilă (sunt şomeri, pensionari etc.).
Cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie printr-o cerere care va fi trimisă prin instructor, la Bibliotecă, până marţi 10 iulie 2012. La această cerere se vor anexa documentele care atestă situaţia materială dificilă a persoanei respective. Este foarte important ca în cerere să se menționeze numărul de telefon la care poate fi contactată persoana care face cererea.
 

Atenţie! Nu se primesc cereri de înscriere din partea necursanţilor!

Cele 14 gratuităţi vor fi oferite prin tragere la sorţi. Prin acest gest creştinesc, organizatorii Taberei spirituale yoghine de vacanţă® Costineşti 2012 vor să ofere celor ce vor fi aleşi în urma tragerii la sorţi posibilitatea de a participa la activităţile spirituale care vor fi realizate în această tabără.

Organizatorii Taberei spirituale yoghine de vacanţă® Costineşti 2012 îşi rezervă dreptul de a verifica corectitudinea declaraţiilor privind situaţia materială dificilă a celor care se vor înscrie.


yogaesoteric
4 iulie 2012

 


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More