GRATUITĂŢI pentru TABĂRA SPIRITUALĂ YOGHINĂ de VACANŢĂ® COSTINEŞTI 2013

În cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă® de la Costineşti (1 august-4 septembrie 2013) se va oferi gratuitate totală (la taxa de participare, cazare şi masă) pentru 14 persoane (7 femei şi 7 bărbaţi) care sunt la cursurile noastre de yoga şi care au o situaţie materială foarte dificilă (sunt şomeri, pensionari etc.).
Cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie printr-o cerere care va fi trimisă personal sau prin instructor, la Bibliotecă, până luni 1 iulie 2013. La această cerere se vor anexa documentele care atestă situaţia materială dificilă a persoanei respective.

 
Atenţie! Nu se primesc cereri de înscriere din partea necursanţilor!
 

Cele 14 gratuităţi vor fi oferite prin tragere la sorţi. Prin acest gest creştinesc, organizatorii Taberei spirituale yoghine de vacanţă® Costineşti 2013 vor să ofere celor ce vor fi aleşi în urma tragerii la sorţi posibilitatea de a participa la activităţile spirituale care vor fi realizate în această tabără.  
Organizatorii Taberei spirituale yoghine de vacanţă® Costineşti 2013 îşi rezervă dreptul de a verifica corectitudinea declaraţiilor privind situaţia materială dificilă a celor care se vor înscrie.
 

Atenţie! Persoanele care au beneficiat de gratuitate în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă® de la Herculane 2013, în urma tragerii la sorţi, nu vor mai depune cerere, deoarece pentru o persoană se acordă gratuitate doar pentru o tabără în decursul unui an de zile.


yogaesoteric
10 iunie 2013


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More