Gratuităţi pentru Tabăra spirituală yoghină de vacanţă Costineşti 2016

 

În cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă de la Costineşti (1 august – 4 septembrie 2016) se va oferi gratuitate totală (la taxa de participare, cazare şi masă) pentru 14 persoane (7 femei şi 7 bărbaţi) care sunt la cursurile noastre de yoga şi care au o situaţie materială foarte dificilă (sunt şomeri, pensionari etc.).

Cei interesaţi sunt rugaţi să se înscrie printr-o cerere care va fi trimisă personal sau prin instructor, la Biblioteca MISA, până vineri 1 iulie 2016. La această cerere se vor anexa documentele care atestă situaţia materială dificilă a persoanei respective.

Subliniem că această oportunitate este oferită numai cursanților școlii noastre de yoga.

Cele 14 gratuităţi vor fi acordate prin tragere la sorţi. Prin acest gest creştinesc, organizatorii Taberei spirituale yoghine de vacanţă Costineşti 2016 vor să ofere celor ce vor fi aleşi în urma tragerii la sorţi posibilitatea de a participa la activităţile spirituale din această tabără.
 
Organizatorii îşi rezervă dreptul de a verifica corectitudinea declaraţiilor privind situaţia materială dificilă a celor care se vor înscrie.

Persoanele care au beneficiat de gratuitate în cadrul Taberei spirituale yoghine de vacanţă de la Herculane 2016, în urma tragerii la sorţi, sunt rugate să nu depună cerere și pentru această tabără, deoarece pentru o persoană se acordă gratuitate doar pentru o tabără în decursul unui an de zile.

 


yogaesoteric
17 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More