Grupă specială de practică cu Adevărul Ultim Dumnezeiesc, din luna septembrie, fizic și online

Dragi colegi, vă anunțăm cu bucurie înființarea începând cu luna septembrie 2023 a unei grupe speciale de practică a tehnicii de Revelare în universul nostru lăuntric a unei trăiri spirituale fundamentale care ne permite să cunoaștem într-un mod gradat și inefabil Adevărul Ultim Dumnezeiesc. Această grupă de practică este susținută de Ghidul nostru spiritual, iar integrarea ei va fi pentru ridicarea nivelului de conștiință al întregii planete în vederea ascensionării urgente in Satya Yuga.

Întâlnirile se vor desfășura atât fizic, cât și online (alternativ), pentru a facilita participarea cât mai multor aspiranți la desăvârșirea spirituală care își doresc să contribuie și în acest mod la elevarea spirituală a întregii planete. Intervalul de practică stabilit de Ghidul Spiritual este 18.00-19.30.

Prima întâlnire va fi pe 16 septembrie de la ora 17.45, la sala Irina Stanescu nr 7.

Pentru a putea realiza tehnica este necesar sa fiți integrați la cursul de yoga, minim în grupa 18.

Pentru sesiunile de practică online vom înființa un canal Telegram special dedicat acestui grup. Detaliile pentru participarea online vor fi transmise in perioada 5-15 septembrie.

 

yogaesoteric
30 iulie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More