Guvernul Ponta îi cadorisește pe masoni cu un teren unde să-și construiască sediul


de Silviu Nicoară

În urmă cu câteva zile s-a anunţat foarte discret în presă că în Comisia de Urbanism a Primăriei Capitalei a fost aprobat miercuri, 5 noiembrie 2014, proiectul de construcţie a unui uriaş centru masonic în vecinătatea Complexului Romexpo.

Dacă pe cei mai mulți dintre noi cel puțin ne contrariază ideea în sine ca strania grupare a masoneriei să aibă un centru uriaș într-o zonă importantă a Bucureștiului, în care să-și desfășoare ritualurile și întâlnirile secrete, aspectele dubioase ale proiectului nu se opresc deloc aici. Terenul pe care se preconizează a se realiza construcţia, având o suprafaţă de 2500 metri pătraţi şi o valoare de peste 2,1 milioane de RON, a fost făcut cadou masoneriei în decembrie 2013 de către guvernul Ponta! Motivaţia acestei surprinzătoare gratificări a fost aceea că respectiva clădire – care va fi proprietatea privată a Marii Loji Naționale a francmasonilor din România – urmează să fie „de utilitate publică”!

Cum se face că guvernul Ponta a acordat un asemenea cadou substanţial masoneriei, ai căror membri sunt oricum, majoritatea, extrem de bogaţi, în timp ce pentru proiecte publice de un stringent interes (cum sunt cele din domeniile sănătății, educației etc.) niciodată nu se găsesc suficienţi bani?!

Să menţionăm, în plus, şi că de mulţi ani MLNR este sponsorizată foarte generos de către Banca Naţională a României.

Deși susține că nu face politică, masoneria exercită din umbră o imensă influență, astfel că în anul 2004, prim ministrul Adrian Năstase, mason de gradul 33 (mentorul politic al lui Victor Ponta) a semnat o hotărâre de guvern prin care MLNR era declarată „asociaţie de utilitate publică”. Prin această lege masoneria a obţinut (pe o durată nedeterminată!) dreptul de a primi terenuri şi imobile în regim special precum şi dreptul la resurse provenite din bugetul de stat. Cu alte cuvinte, s-a ajuns la situația absurdă ca această grupare ocultă să fie susţinută financiar de Guvernul României din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni!

Pentru a ne explica cum a fost posibil să se ajungă aici, este important să remarcăm faptul că francmasoneria – o organizaţie ne-guvernamentală ce are un caracter secret – este adânc infiltrată în toate structurile puterii. Este de notorietate faptul că foarte mulţi dintre demnitarii statului (şi, de altfel, din toate sectoarele publice) sunt masoni. Această situaţie este complet inacceptabilă în raport cu principiile fundamentale ale unei societăţi libere şi transparente, întrucât în felul acesta se aduce atingere siguranţei naţionale. Pentru a ieși de sub incidența acestei observații incomode, francmasonii au inventat formula „meşteşugită” cum că ei nu ar fi o organizaţie secretă, ci una „discretă”. Totuşi, membrii lojilor masonice jură sub ameninţarea unor pedepse cumplite (şi chiar pe viaţa lor) că nu vor divulga nimănui secretele din interiorul organizaţiei şi că vor fi complet supuşi faţă de „fraţii” lor cu grad masonic mai mare. Cum se împacă atunci jurământul masonic cu jurământul faţă de ţară? În trecut, ocuparea de funcţii publice şi apartenenţa la masonerie erau considerate incompatibile, acest dublu statut fiind considerat infracţiune şi pedepsit conform legii. De altfel, Constituţia României stipulează şi acum, cât se poate de clar, că „Asociaţiile cu caracter secret sunt interzise” (articolul 40, aliniatul 4). Şi atunci, cum se poate ca o societate secretă – care este, în realitate, o sectă satanică – să mai fie declarată pe deasupra şi ca fiind „de utilitate publică”? Răspunsul este cât se poate de evident: pentru că legile şi hotărârile de guvern sunt făcute tocmai de către masonii care au ajuns să ocupe cam toate funcţiile esenţiale din administraţia statului.

În motivarea decretului din 2004 prin care guvernul Năstase acorda Marii Loji Naţionale a României statutul de „asociaţie de utilitate publică” s-a susţinut printre altele că „membrii MLNR au depus eforturi considerabile atât prin acţiuni personale, cât şi prin acţiunile organizate de la înfiinţare şi până în prezent, pentru a readuce ţara noastră în marea familie europeană”. Pe de o parte masonii afirmă sus și tare că ei nu se implică în politică, însă pe de altă parte se mândresc că au avut un rol esenţial în diferite momente cheie ale istoriei tocmai prin oamenii lor politici. Masonii nu numai că se implică în politică, dar au preluat cu totul conducerea guvernelor României de la aşa-zisa „Revoluţie” încoace. În urmă cu câţiva ani Dan Amedeo Lăzărescu, fost Suveran Mare Comandor al masoneriei din  România şi totodată vicepreşedinte al PNL recunoştea  că „90% dintre membrii Parlamentului României sunt masoni”. Ca să reamintim doar câteva nume mai cunoscute ale masonilor români implicaţi în politică îi menţionăm pe Adrian Năstase, Mugur Isărescu, Ion Iliescu, Petre Roman, Radu Vasile, Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Meleşcanu, Dan Voiculescu, Mircea Geoană, Gelu Voican Voiculescu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Rus, Dinu Patriciu, Mihai Răzvan Ungureanu. Să ne reamintim, de asemenea, că însuși Eugen Ovidiu Chirovici, mare maestru al Marii Loji Naționale a României a fost ministru în cabinetul Năstase.

Într-un discurs oficial ţinut la Cotroceni în mai 2003, Ion Iliescu, în calitate de preşedinte al României, declara că: „Suntem la curent cu rolul jucat la nivel mondial de Masonerie şi de contribuţiile sale la crearea Europei moderne. În mod particular, Masoneria a contribuit la stabilirea României moderne. Astăzi, recunoaştem că multe stadii din istoria noastră pot fi relaţionate cu incredibilii masoni români.”

Există nenumărate dovezi care arată că Francmasoneria manipulează guvernele tuturor ţărilor lumii şi că, în realitate, este o gigantică conspiraţie mondială ce are scopuri malefice ascunse şi urmăreşte să stăpânească într-un mod tiranic întreaga planetă prin instaurarea unei aşa-zise „Noi Ordini Mondiale”. În vederea atingerii scopurilor sale, această grupare mondială – care se închină în secret lui Satana, pe care îl numesc „Marele Arhitect” – a recurs, și o face în continuare, la mijloace abominabile, criminale.

Deși manevrele perfide ale acestei secte satanice au fost deconspirate de foarte multe ori, ele nu au ajuns subiectul dezbaterilor din main stream media, aceasta aflându-se sub controlul francmasoneriei. Mai mult, cei care au avut curajul să vorbească deschis despre ce reprezintă, în realitate, francmasoneria, au fost cel mai adesea amenințați, urmăriți, hăituiți sau chiar omorâți. Situațiile de acest gen nu lipsesc nici la noi în țară. Un exemplu elocvent în acest sens este cazul fostului senator Antonie Iorgovan, care s-a îmbolnăvit în mod suspect și apoi a murit la puțin timp după ce a început să facă dezvăluiri despre francmasonerie. Un alt exemplu reprezintă campania furibundă dezlănțuită de autorități împotriva MISA, după ce profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a deconspirat scopurile francmasoneriei, într-o conferință la Paris.

În ceea ce privește trecutul recent al României, este util să ştim că ofensiva în forţă a francmasoneriei a început în primăvara lui 1989, după ce Nicolae Ceauşescu a anunţat că România şi-a încheiat plata datoriei externe şi chiar a dat dispoziţii să se voteze o lege prin care i se interzicea guvernului român să mai apeleze la credite străine. Mai mult decât atât, Ceauşescu începuse să acorde împrumuturi altor state, cu o dobândă mult mai mică decât cea practicată de Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondială. Deşi a fost un megaloman şi a asuprit crunt poporul român, Ceauşescu a creat totuşi premisele unei creşteri economice pentru România. La ora actuală există numeroase dovezi ce arată că toate aceste realizări ale lui Ceauşescu nu au fost deloc pe placul francmasoneriei mondiale, care prin lovitura de stat din decembrie 1989 şi-a adus la conducerea României pionii săi fideli. Scopul principal al tuturor guvernelor post-decembriste, care au fost toate înţesate de masoni, a fost să aducă din nou România în rândul ţărilor îndatorate la structurile financiare mondiale. Astfel se explică dezastrul criminal, metodic, prin care clasa politică masonică ce s-a tot rotit de 24 de ani la conducerea României, a înstrăinat pe nimic sectorul energetic şi de materii prime, a falimentat industria, agricultura, economia, a subminat sistematic cultura, educaţia, sănătatea, armata etc. – până la urmă – conştiinţa şi integritatea naţională a acestui popor.

În prezent, România are datorii de peste 100 de miliarde de dolari la FMI şi la Banca Mondială, datorii pe care trebuie să le plătească poporul roman (deja sărăcit şi înfometat) prin fel de fel de taxe, impozite şi scumpiri la toate produsele şi serviciile publice. Este semnificativ că, indiferent câte formule de guvernare s-au succedat la conducerea României de după 1989, masonul Mugur Isărescu – membru al Comisiei Trilaterale şi al Clubului de la Roma – a rămas neclintit în funcţia de guvernator al Băncii Naţionale, la presiunile organismelor financiare mondiale.

Punând cap la cap toate aceste informații, înţelegem cu ușurință de ce guvernele masonice ale României îşi fac singure cadouri… și putem privi cu umor lamentările ridicole ale marelui maestru mason Viorel Danacu, dintr-o emisiune difuzată de postul Ring TV, lamentări menite să înduioșeze publicul față de soarta „sărmanilor” frați cu șorțulețe: „E inadmisibil ca în 25 de ani să nu avem un templu masonic în București. Știți unde se duc oamenii din corpul diplomatic acreditați în capitala noastră? La Budapesta se duc la ținută [n.r. – ritual], pentru că în București nu au găsit un templu masonic”…

 

Citiți și:

O istorie adevărată: NĂSTASE «SCATIU» 
Premierul Ponta execută cu docilitate răzbunarea lui Adrian Năstase împotriva MISA


yogaesoteric
13 octombrie 2014


 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More