Haita


Au vândut fără să clipească întreaga industrie și agricultură a României, doar pentru a câștiga și ei de-o cincizeacă.

Procentul pe care l-au furat este infim față de răul iremediabil pe care l-au făcut României și de valoarea enormă distrusă. Adică ne-au furat și ne-au vândut pe nimic. Toată munca unui popor a fost vândută în câțiva ani, de către politicienii români, doar pentru a se îmbogăți ei.

În Craiova, de exemplu, Doljchim, Electroputere, Întreprinderile de Tractoare și tot ce exista a fost vândut de politicienii PDL, actualmente PNL, mână-n mână cu cei de la PDSR, actualmente PSD. Nu au vândut pentru a se lucra, pentru a face ceva, ci pentru a se topi la fier vechi sau a fi transformat în mall, cum s-a petrecut cu Electroputere, „citadela industriei Românești”. Doljchimul, de exemplu, care producea îngrășăminte pentru tot sudul României, a fost distrus doar pentru a fi vândut ca fier vechi. A vrut să-l cumpere Nicolae, dar nu i l-au dat. Mai mult, pentru că a avut tupeul să se opună distrugerii, l-au executat, iar politicienii doljeni, în frunte cu Berceanu&Co, susținuți atunci de clanul lui Mondea&Co, care avea interes să distrugă Electroputere pentru a fura o firimitură numită Reloc, l-au ras.

Așa a fost în toată țara, totul a fost ras, resursele vândute, iar jigodiile fac politică, afaceri sau sunt prin SRI. Cei mai mulți au transferat toată averea copiilor, ca să fie la adăpost. Credeți că a pățit cineva ceva?

Distrugerea și ulterior vânzarea României către străini ar fi fost semnalul că politicienii români sunt niște ticăloși vânduți străinilor.
Cei care s-au opus, cum a fost Vadim sau Păunescu, au murit subit. Din cauze așa-zis „naturale”, firește. Nu știți nici pe departe de ce sunt în stare animalele numiți politicieni când le sunt puse în pericol interesele lor sau ale haitei.
Pentru că asta sunt: O haită hămesită, care a atacat și atacă în continuare România.

O să spuneți că a trecut. Nici pe departe!
Îi vedeți în toată splendoarea hoției, cinismului și ticăloșiei lor acum, în pandemie.
Ei sunt responsabili 100% pentru ceea ce se petrece.

Calculul a fost așa: Dacă România ieșea prea repede din pandemie, nu mai puteau să controleze prin măsuri draconice poporul și nu mai puteau să-l terorizeze prin frică. A scris perfect Mirel Palada că este rețeta „1984”, sau a introducerii leninismului și stalinismului, aș completa eu.

MORȚII, URA și FRICA. Acestea sunt instrumentele lui Iohannis.
Pentru a conduce, și a sădi frică, Iohannis are întotdeauna nevoie de morți:
Că sunt cei uciși la «Colectiv», că se dorea să fie uciși – și au scăpat prin urechile acului – la Bamboo, că se voia să fie un masacru în masă pe 10 august 2018, lui Iohannis și politicienilor români le este necesar să aibă MORȚI pe care să se cațăre și să împrăștie ura și frica. Acum îi au și, împrăștiind moartea, pot împrăștia frica și teroarea într-un popor și așa slăbit de politicieni. Da, ținta lor este poporul român, am mai spus-o, doar pentru că este creștin ortodox și naționalist, iar asta îi înfurie teribil. Vor reuși acum să-și distrugă poporul, așa cum au primit ordin?
De data asta depinde și de noi.

Autor: Gelu Vișan


Citiți și:

Mult rău a făcut Iohannis României (I)
Cine dă ordine din exterior lui Iohannis, Orban, Ciolacu și Barna?


yogaesoteric
22 septembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More