Haosul evident al sistemului financiar ce este controlat de aşa zisa Kabala creează oportunitatea pentru REVOLUŢIE!

 

de Benjamin Fulford

Haosul și conflictele din vârful piramidei sistemului financiar occidental au creat o oportunitate unică de a pune capăt în totalitate controlului mafiei khazare occidentale.

În plus, un nou grup de lideri își va asuma puterea în Pentagon și dacă vor fi în măsură să se coordoneze cu mişcarea de rezistenţă care există la nivel mondial, omenirea poate fi eliberată din sclavia babiloniană a datoriilor încă din această toamnă.

Cel mai important detaliu din capetele militarilor, poliției și oficialilor serviciilor secrete din întreaga lume trebuie să fie faptul că Occidentul a fost preluat de un grup de gangsteri ucigași în masă, care trebuie să fie urgent arestați și înlăturaţi de la putere cât mai curând posibil.

Pentru a spune fără ocolișuri, trebuie să le fie explicat comandanţilor structurilor militare că mafia khazară a încercat efectiv să-i ucidă pe ei și pe familiile lor prin boli fabricate, produse chimice toxice, alimente nesănătoase, prin mai multe încercări de-a începe al Treilea Război Mondial etc. Toate acestea înseamnă că a sta încă în expectativă nu mai este o opțiune. Auto-apărarea este obligatorie.

Ceea ce va trebui să fie făcut de către toți membrii conștienți ai armatei și poliției din SUA și de către toate guvernele din afara Statelor Unite este să ceară arestarea imediată a autorilor acestor crime. Oricine, de la Obama în jos, care încearcă să oprească arestarea, trebuie să fie arestați ei înşişi.

De fapt, există deja semne clare că armata americană a luat măsuri ferme împotriva mafiei khazare. Surse ale Pentagonului spun că banca khazară JP Morgan a fost „pusă sub supraveghere militară”, deoarece „este brațul de funcționare al Federal Reserve Board”. Sursele Pentagonului explică faptul că JPM deține bonuri de masă sau carduri de transfer de beneficii electronice care ar fi putut fi oprite la ordin cu scopul de a crea revolte alimentare. JPM a fost preluată tocmai pentru a preveni acest lucru.

Cu toate acestea, militarii raportează acum că o mare parte din banii JP Morgan „au dispărut”… Ei investighează acum dacă Morgan Stanley şi Barclays Bank sunt responsabile pentru furtul de bani pentru că, în cazul în care sunt, ele vor fi „Lehman-izate”, adică falimentate și demontate.

O sursă MI-5 (MI-5 şi MI-6 sunt serviciile secrete ale Marii Britanii, n. trad.) la rândul său a menționat că: „Este interesant să aud că Morgan Stanley din Marea Britanie este în spatele Irak Chilcot, din ancheta privind implicarea Marii Britanii în invazia ilegală a Irakului”. MI-5 constată, de asemenea, că „brokerii seniori de putere” din Marea Britanie, cum ar fi John Scarlett (fostul șef MI-6) și Jeremy Heywood (Secretarul Şefului de cabinet al Marii Britanii) lucrează în aceste zile cu criminalii în masă Benjamin Netanyahu și familia Bush în încercarea de a menține controlul mafiei khazare asupra Occidentului.

Există, de asemenea, un atac financiar masiv în curs de desfășurare împotriva unor instituții financiare controlate de mafia khazară. Acestea sunt sub un atac combinat care implică un dumping asupra Trezoreriei SUA (de către China), prăbușirea prețurilor la petrol, pierderi în derivative în petro-dolari, ratele dobânzilor la zero (pentru împrumuturi) și cererea exportatorilor de a plăti în yuani chinezești, prin excluderea totală a USD. Citygroup, controlată de Rockefeller, „trimite aurul și banii furați în Rusia, într-un efort disperat de a preveni căderea în mâinile chineze”, în conformitate cu surse din Pentagon și surse chineze. Aceasta coincide cu declaraţiile lui Henry Kissinger, pionul principal al familiei Rockefeller, că SUA ar trebui să fie prietenoasă cu Rusia. Probabil că foarte curând, Rusia va solicita pur și simplu returnarea comorilor țariste de aur.

După cum s-a menționat într-un buletin emis în luna august, un semn clar al intensității războiului financiar în curs de desfășurare a fost văzut când Tianhe-1, super-computerul chinez, a fost lovit cu o armă cu puls electromagnetic în data de 12 august 2015, imediat după ce China a devalorizat yuanul împotriva dolarului SUA, în 11 august 2015.

Devalorizarea chineză a fost folosită ca parte a unui atac asupra pozițiilor derivativelor marilor bănci khazare. Khazarii au răspuns cu o armă nucleară furată. Oficialii Pentagonului s-au grăbit să explice chinezilor că atacul împotriva lor a fost executat de gloata khazară și nu de către Complexul Militar Industrial american. Chinezii au făcut o declarație clară că se așteaptă la măsuri ferme ale Complexului Militar Industrial al SUA împotriva mafiei khazare, dacă doresc să evite războiul. O astfel de acțiune a început deja, li s-a spus…

Armata SUA, rușii, iranienii și aliații lor cresc acum presiunea asupra gloatei khazare și statului lor marionetă, Israel. Aceste trei puteri cooperează acum pentru a ataca proxy armata israeliană ISIS în Orientul Mijlociu. Egiptul este, de asemenea, pe cale de a adera la alianțadintre Iran, Rusia și Pentagon, potrivit unor surse de la Pentagon.

O campanie militară este acum în curs de desfășurare de către acești aliați cu scopul de a tăia sursele de petrol ale ISIS care provin din Irak, via Israel și Turcia. Tăierea acestor rute de export de petrol ar priva khazarii și armata lor ISIS de cea mai mare sursă de fonduri (altele decât narcoticele). Khazarii s-au confruntat deja cu o înfrângere majoră în Statele Unite, în încercarea lor de a opri apropierea în curs de desfășurare între SUA și Iran. Faptul că lobby-ul khazar, în ciuda unei campanii masive, nu a putut obține suficiente voturi în Congres și Senat în afacerea cu Iranul este o dovadă clară că khazarii pierd controlul asupra sistemului politic american.

Între timp, mafiotul khazar, Regele Salman al Arabiei Saudite a sosit la Washington DC pe 4 septembrie 2015 pentru a cere returnarea aurului Arabiei Saudite, păstrat în SUA. I s-a spus de către americani că, dacă persistă în cererile sale, regatul său se va rupe. În plus, i s-a spus că țara sa se va confrunta cu „consecințe grave” în cazul în care ar opri furnizarea de petrol către Complexul Militar Industrial american și ar începe vânzarea către chinezi. Salman a fost, de asemenea, obligat să accepte acordul cu Iranul (vezi mai multe detalii aici) după cum au declarat şi surse de la Pentagon.

Situația din Europa, de asemenea, se apropie de un rezultat. Criza masivă a refugiaților este în știrile de acolo prezentată conform planului lojei P2 (Propaganda Due, din Italia) astfel încât, pe termen lung, conflictul dintre islam și creștinism să forțeze o unificare a credinţelor monoteiste. Planul prevede o escaladare a crizei refugiaților și sosirea unor contingente mari de „luptători înarmați ISIS” pentru a accelera acest proces, în conformitate cu surse germane din „al Doilea Reich”. Potrivit acestor surse, Forțele NATO au ajuns la un acord secret, pe 25 septembrie 2015, pentru a începe să meargă mai departe cu aşa-zisa lor „Noua Ordine Mondială”.

Un fel de acord va fi semnat pe 25 decembrie 2015, au declarat sursele. Planul general este ca să se prăbușească complet întregul sistem actual, pentru a putea reconstrui de la zero, au spus ei. Sosirea Papei Francisc, Vladimir Putin, Xi Jinping și a altor lideri puternici în Statele Unite la sfârșitul lunii septembrie 2015 (care se presupune că a avut scopul de a sărbători 70 de ani de la înființarea ONU), ar putea fi un semn că un fel de Tratat Mondial este pe cale de a fi semnat.

Un alt semn că ceva foarte neobișnuit se petrece este faptul că apărarea antiaeriană americană de pe coasta de est a SUA a fost închisă în ultima jumătate a lunii septembrie, chiar atunci când forțele navale chineză și rusă au fost staționate în apropierea coastei SUA. Ultima dată când acest lucru s-a petrecut a fost pe 11 septembrie 2001 (vezi detalii aici).

Între timp, în Japonia există, de asemenea, semne că „afacerile nu merg ca de obicei”. Se pare că prim-ministrul Shinzo Abe lucrează pentru noi aranjamente. Cel mai clar semn este faptul că guvernul Japoniei nu numai că renunţă la orice pretenție de sancțiuni împotriva Rusiei sau Iranului, dar, de asemenea, planifică să renunţe la utilizarea dolarului american în comerțul cu Rusia. Piața Japoniei funcționează deja cu Iranul și China fără a utiliza dolarul american.


Citiţi şi:

Un ultimatum din Orient către societatea secretă a «Iluminaţilor»

Un proces de mii de miliarde de dolari deschis în SUA ar putea pune capăt tiraniei financiare

 

yogaesoteric
17 noiembrie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More