Harababura testelor fals pozitive…

 

Cel mai utilizat test în România, susținut de autorități, pentru noul coronavirus este RT PCR care dă erori de până la 30% (garantate de către fabricant) și de până la 99%, în realitate.

Regimul Iohannis-Orban-Tătaru-Arafat știe că dintre cele 130 de laboratoare unde se fac testele RT PCR, peste 100 nu sunt omologate pentru astfel de teste foarte complicate și nu dispun de personal foarte bine pregătit și cu multă experiență în acest domeniu. Ca urmare, de regulă, multe dintre rezultatele testelor RT PCR sunt fals pozitive și, la câteva zile după aceea, sunt negative pentru același persoane.

Un exemplu năucitor pentru susținătorii acestui test și avocații Covid-19 este cel al echipei de fotbal CFR Cluj-Napoca. La primul test RT PCR, toți jucătorii și antrenorii au primit un rezultat pozitiv, adică sunt infectați cu virusul SARS-CoV-2, iar după câteva zile, la următoarele două teste RT PCR, aproape toți cei testați anterior au fost găsiți negativi, adică sănătoși – fără temutul virus.

Până acum, nici dr. Arafat și nici ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu și-au asumat responsabilitatea asupra conformității anselor (bețișoarelor) folosite pentru recoltarea de probe din gât și din nas pentru testul RT PCR. Nimeni nu a verificat dacă acele bețișoare sunt conforme sau sunt infectate cu virusul SARS-CoV-2 de către firma producătoare.

În timpul celor aproximativ şapte luni ale stărilor de urgență și de alertă, regimul liberal a acționat practic împotriva românilor din Țara-Mamă și de pretutindeni, iar recent a dat vina pe Poporul Român pe care l-a acuzat de creșterea numărului de persoane care au fost zilnic testate pozitiv pentru coronavirus. Astfel: a obligat, cu încălcarea prevederilor Constituției, ca marea majoritate a populației să rămână în case, pentru a-i scădea imunitatea. La peste 300.000 de cetățeni care au ieșit din case le-a aplicat amenzi uriașe și ilegale. A închis bisericile pentru a lovi în imunitatea spirituală a credincioșilor. A închis toate spitalele din România pentru peste 4.000.000 de români diagnosticați cu alte boli decât Covid-19. Dintre aceștia, circa 50.000 au murit cu zile.

A inoculat frica în majoritatea populației prin propaganda zilnică făcută inamicului SARS-CoV-2 la numeroase posturi de radio și televiziune pe care le-a finanțat pe această temă. Ca urmare a stresului mediatic zilnic a scăzut foarte mult imunitatea cetățenilor care au devenit vulnerabili în fața multor boli. A sechestrat ilegal cetățenii asimptomatici și suspecții de Covid-19 cu scopul de a avea pacienți în spitalele goale și pentru a menține frica și stresul în rândurile populației, mai ales la cei vârstnici. A obligat cetățenii să accepte termoscanarea la intrarea în anumite spații închise etc. și a admis utilizarea de către persoane neautorizate a unor termoscanere care nu au fost omologate de către unităţile specializate de metrologie.

După circa trei luni de la începutul pandemiei cu Covid-19, a introdus obligativitatea purtării măștii de protecție și a aplicat numeroase amenzi uriașe pentru persoanele care nu poartă mască sau care nu o poartă corect. Dar, Guvernul Orban știe că peste 90% dintre măștile comercializate sunt neconforme, așa cum a stabilit Oficiul pentru Protecția Consumatorilor. Guvernul Orban știe că măștile neconforme au efecte nefaste asupra sănătății celor care le poartă. Mai mult, măștile neconforme permit trecerea virusurilor și microbilor. Totodată ele blochează oxigenarea normală a organismului și favorizează apariția mai multor boli.

Regimul Iohannis-Orban nu a stabilit și nu a susținut niciun program național vizând asigurarea creșterii imunității fiecărui cetățean în fața noului coronavirus. Guvernul Orban a plătit și face publicitate în mass-media pentru inamic, pentru Covid-19. Acest Guvern nu a asigurat publicitate și nu le-a facilitat cetățenilor posibilitatea de a acționa pentru întărirea imunității, inclusiv prin practicarea sportului, a excursiilor în țară și a tratamentelor în stațiunile balneo-climaterice. Acestea din urmă au fost închise de către guvern, iar supermarketurile sunt deschise pentru a asigura cumpărarea de produse otrăvite cu aditivi alimentari cancerigeni.

Strategia regimului Iohannis-Orban pentru anul școlar 2020-2021, bazată pe numărul testelor fals pozitive stabilite pe localități, este catastrofală pentru învățământul din România și va introduce o harababură colorată în roșu, galben și verde, care va fi dublată de un haos total în învățământul preuniversitar.

Mult mai simplu pentru președintele Iohannis, premierul Orban și comandantul acțiunii dr. Raed Arafat ar fi să se deplaseze în alte țări din UE pentru a afla de ce s-au deschis toate școlile și în ce condiții se desfășoară acolo învățământul, la fel ca înaintea pandemiei de Covid-19.

Citiţi şi:

Dr. Judy Mikovits critică testele Covid – dau 80% rezultate «fals pozitive»

Profesor la Universitatea din Oxford, analiză despre câte rezultate false dau testele Covid

 

yogaesoteric
2 noiembrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More