Harta orgasmului. Ţările unde femeile trăiesc cele mai tari senzaţii

Sigurd Vedal a realizat prin intermediul site-ului său de întâlniri, VictoriaMilan.com, un sondaj care a reunit 8.307 de femei active amoros din Europa. Cercetarea a oferit răspunsuri surprinzătoare.

Dacă femeile din Belgia, Franţa şi Irlanda par să trăiască momente furtunoase în dormitor şi să se bucure cel mai des de senzaţiile oferite de orgasm, cele din Finlanda încearcă să se mulţumească cu calitatea, nu cu cantitatea.

1. Belgia

Belgienii sunt cunoscuţi în special pentru talentul lor culinar, iar ciocolata şi vafele vorbesc de la sine, însă femeile nu pierd timpul nici în dormitor. Acestea au găsit modul ideal de a arde calorii, aşa că ajung la orgasm de 13,86 ori pe săptămână.

2. Franţa

Nu mai este un secret pentru nimeni că francezii iubesc să facă dragoste şi că bărbaţii francezi sunt cei mai buni amanţi din lume, aşa că le oferă iubitelor lor 11, 34 de orgasme pe săptămână.

3. Irlanda

Şi irlandezele par să fie norocoase la acest capitol. Ele ajung să fie în extaz de 10,64 ori în şapte zile. Vremea rea din Irlanda oferă cuplurilor o scuză ideală pentru a petrece mai mult timp în dormitor.

4. Anglia

În spatele uşilor închise, englezii nu sunt atât de rezervaţi pe cât îşi doresc să pară. Femeile din Anglia au orgasm de 9,87 ori în şapte zile.

5. Spania

Spaniolii îşi folosesc flerul şi pasiunea şi în dormitor, aşa că nu uită niciodată să îşi ducă iubitele pe culmile plăcerii. În medie, spanioloaicele spun că au orgasm de 9,73 ori pe săptămână.

6. Olanda

Olandezele nu renunţă în ruptul capului la mersul pe bicicletă, dar, după câte se pare, au şi alte pasiuni. Ele ating punctul culminant între cearşafuri de 9,31 ori pe săptămână.

7. Norvegia

Norvegienii adoră să îşi petreacă timpul în dormitor. Şi pentru că domnii cred în egalitatea dintre sexe, au grijă să îşi trateze iubitele aşa cum se cuvine. Ca rezultat, femeile apasă butonul plăcerii de 9,17 ori pe săptămână.

8. Danemarca şi Suedia

Danezii şi suedezii nu sunt cu mult în urma vecinilor lor din Norvegia. Scandinavii sunt cunoscuţi pentru dorinţa lor de a experimenta lucruri noi în dormitor. În general, femeile ating orgasmul de 8,89 ori pe săptămână.

9. Italia

Romantismul şi şarmul italienilor se resimt şi în intimitate, iar italiencele pot depune mărturie. Acestea sunt tot timpul răsfăţate de iubiții lor, de aceea simt plăcerea de 8,26 ori pe săptămână.

10. Grecia

Grecia este locul perfect unde poţi da frâu liber năzuinţelor tale sălbatice. Femeile fac dragoste şi ajung la orgasm de 7,84 ori pe săptămână, iar bărbaţii nu ezită să îşi folosească abilităţile amoroase.

11. Germania

Femeile din Germania nu au nicio reticenţă în aşi face cunoscute nevoile, iar bărbaţii nu au nicio problemă în a le respecta dorinţele. Acestea ating orgasmul de 7,63 de ori pe săptămână.

12. Elveţia şi Slovacia

Dacă te întrebi de ce femeile din Elveţia şi cele din Slovacia arată atât de sănătoase, răspunsul ar putea fi pentru că au cel puţin un orgasm pe zi. Acestea reuşesc să atingă plăcerea maximă de 7,21 de ori pe săptămână.

13. Ungaria

Maghiarii nu sunt niciodată înfometaţi după plăcere, poate şi pentru că femeile se bucură de 6,72 orgasme pe săptămână de la bărbaţii lor.

14. Austria

Bărbaţii din Austria sunt grozavi în dormitor. Ei au întotdeauna grijă de viaţa amoroasă a iubitelor lor şi se asigură că acestea ating orgasmul de cel puţin 6,44 ori pe săptămână.

15. Polonia

Polonezii sunt renumiţi pentru că muncesc din greu şi nu îşi iau niciodată pauză, mai ales atunci când ajung să petreacă momente de tandreţe în compania iubitelor. Femeile resimt orgasmul de 6,37 ori pe săptămână.

16. Cehia

Femeile din Republica Cehă sunt cunoscute pentru frumuseţea lor, aşa că bărbaţii au înţeles că este necesar să le ofere întotdeauna momente de satisfacţie, asta dacă nu îşi doresc să le piardă. Ca să nu caute iubirea în altă parte, bărbaţii îşi mulţumesc iubitele de 5,95 de ori pe săptămână.

17. Portugalia

Nici în Portugalia femeile nu duc lipsa orgasmului. Ele sunt răsplătite în medie de 5,67 ori pe săptămână.

18. Finlanda

Femeile din Finlanda nu au atât de multă activitate. Pentru ele însă primează calitatea, nu cantitatea, aşa că se mulţumesc cu 4,48 orgasme pe săptămână.

Fondatorul site-ului Victoria Milan, Sigurd Vedal, crede că femeile merită să fie răsfăţate cât mai des în dormitor. „Ştim cu toţii că necesită ceva timp şi efort pentru a învăţa ceea ce face ca o femeie să atingă orgasmul, iar cercetările noastre arată că acestea au devenit mai încrezătoare în a spune ceea ce-şi doresc.” 

„Este un fapt dovedit că multe femei din Europa au mai mult de un orgasm pe zi. O viaţă sexuală satisfăcătoare poate fi minunată, atât pentru sănătatea noastră fizică, cât şi mentală”, mărturiseşte ea.

Citiți și:

20 de motive pentru a face dragoste ore şi ore în şir numai cu continenţă

Cum se ajunge la orgasm fără descărcare. După o cercetare atentă şi amănunţită, s-a găsit în sfârşit răspunsul

Jucăria sexuală inteligentă care poate ajuta o femeie să obţină cel mai bun orgasmyogaesoteric

5 martie 2019 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More