Hillary Clinton minte cu insolență

 

De la ambasada Ecuadorului la Londra, acolo unde s-a refugiat în 2012, Julian Assange se implică în campania prezidențială americană. Într-un interviu acordat la începutul lunii septembrie pentru Fox News, o televiziune din tabăra candidatului republican Donald Trump, fondatorul WikiLeaks a anunțat că în scurt timp vor fi publicate informații „importante” despre Hillary Clinton. O lună mai târziu, WikiLeaks a publicat 2000 de e-mailuri ale lui John Podesta, președintele de campanie a lui Hillary Clinton.
 

Cu ocazia interviului pentru Fox News, Assange a vorbit despre documentele clasificate pe care Clinton le-a trimis de pe adresa personală, nesecurizată, de e-mail, un caz despre care FBI a publicat la începutul lunii septembrie noi informații. Este „absolut incredibil” modul în care Clinton minte că nu știa ce înseamnă (C), adică un document clasificat, spune Assange, care a repetat de mai multe ori „Clinton minte”.

„Vreau să spun un lucru. Este foarte ciudat că informațiile au fost făcute publice vineri, înaintea weekendului liber de Ziua Muncii (când mulți americani pleacă în vacanță). Cred că ar trebui să ne întrebăm ce joc joacă FBI. Însă Hillary Clinton spune că nu știa ce înseamnă C între paranteze. Toată lumea de la toate nivelurile guvernului și toți de la WikiLeaks știu că aceasta înseamnă «informație clasificată».

De fapt am publicat mii de telegrame ale lui Hillary Clinton. Aici este «Clinton», cu semnătura ei, iar aici este un C între paranteze. Avem mii de exemple. Ea însăși a folosit aceste însemne (C). Și a primit de 22.000 de ori documente cu acest (C)”, a spus Assange.

În intervenția sa la Fox News, fondatorul WikiLeaks a ținut să spună că administrația Obama a persecutat prin intermediul legii spionajului mai mulți jurnaliști decât toate administrațiile americane de până acum luate la un loc.

Citiți și:

E-mail-urile deconspirate ale lui Hillary Clinton confirmă că Libia a fost distrusă de SUA și NATO

187 de organizații finanțate de Soros îl atacă zi de zi, cu îndârjire, pe Donald Trump pentru că îi deranjează pe așa-zișii «ILUMINAȚI» (I)

yogaesoteric
25 octombrie 2016

 


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More