Iată care este viitorul omenirii conform unui om care a intrat în comă și a călătorit în anul 3906

În 1921, Paul Amadeus Dienach, un profesor elvețian, s-a îmbolnăvit și a intrat în comă. Sufletul său a efectuat un salt în viitor și a intrat în trupul unei persoane din anul 3906. Odată întors în trupul nativ, Dienach s-a hotărât să scrie un jurnal al amintirilor din viitor.

Profesorul elvețian Paul Amadeus Dienach este recunoscut la nivel mondial pentru profețiile pe care le-a realizat despre viitor.

Povestea sa este una stranie, pentru că în 1921 s-a îmbolnăvește foarte grav și a intrat în comă, din care și-a revenit doar după un an, în 1922, părând însă a fi un alt om. Deținea numeroase informații despre viitor, pe care le-a notat într-un jurnal. Aceste informații le-a obținut în urma saltului pe care, atunci când trupul său se afla în starea de comă, sufletul său l-a făcut în viitor, mai precis în anul 3906.

Acolo, după ce și-a găsit o fiinţă-gazdă, a putut să învețe numeroase aspecte noi, dar și să afle evenimentele istorice petrecute până atunci. Aceste evenimente sunt de fapt viitorul nostru, pe care urmărim să-l anticipăm cu atâta ardoare.

Iată care sunt cele mai importante evenimente viitoare, potrivit consemnărilor din jurnalul lui Dienach:

2000-2300

Omenirea se confruntă cu probleme majore, precum poluarea, suprapopularea planetei, foametea, sistemul monetar defectuos și numeroase astfel de aspecte care fac viața extrem de grea. Oamenii trăiesc într-o permanentă cursă pentru supraviețuire și uită de esența lor.

2204

Este finalizat proiectul colonizării planetei Marte. Această colonie însumează nu mai puțin de 2 milioane de oameni.

2265

Un fenomen natural inexplicabil distruge această colonie. Niciodată omul nu va mai căuta să pună piciorul pe Marte.

2309

Există numeroase probleme la nivel mondial și din această cauză se declanșează Marele Război Mondial. O mare parte a civilizației, așa cum o cunoaștem noi în prezent, încetează să mai existe.

2396

Se organizează o coaliție la nivel global. Există un singur conducător al planetei. Banii nu mai există, iar resursele sunt redistribuite pentru ca fiecare individ să nu ducă lipsă de nimic. Lumea se transformă și oamenii au o nouă viziune asupra vieții.

3382

Are loc un salt evolutiv. Oamenii dobândesc o putere nouă pe care o numesc hiperviziune sau hiperintuiție.

3400-4000

Pe Terra se instaurează Epoca de Aur. Oamenii muncesc doar 2 ani din viața lor, între vârsta de 17 și 19 ani. Valorile morale se transformă. Nu mai există criminalitate și oamenii nu își mai măsoară succesul în aspecte materiale, ci pe calea dezvoltării valorilor interioare. Populația de pe Terra nu depășește un miliard de locuitori, iar nașterile sunt controlate.Citiți și:


Profeţiile lui SUNDAR SINGH

Profeţia cutremurătoare – ce se adevereşte – a unui pustnic de la muntele Athos: nu vom mai fi în stare să deosebim o femeie de un bărbat

Enigme ale creierului: un tânăr australian s-a trezit din comă vorbind fluent mandarina

yogaesoteric
25 octombrie 2019Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More