Ideologie neo-marxistă şi propagandă – Presa mainstream publică mai multe ştiri false decât orice alt site

 

Cei care se scandalizează de „fake news” (inclusiv pe site-urile din România), de fapt se încadrează în butada românească „hoții strigă hoțul”. S-a dovedit în ultimii ani că presa mainstream a publicat mai multe știri false sau legate de propaganda instaurării unor regimuri globaliste de stânga, neo-marxiste, decât așa-zisele site-uri alternative.

Nu întâmplător Donald Trump a interzis la Casa Albă prezența CNN și New York Times, care promovează agenda democraților de stânga, în maniera presei din anii 1950. Trump a descris CNN drept „Clinton News Network”.

Pe scurt, demersul celor care promovează obsesiv în media românească o campanie împotriva „fake news” din presa alternativă, nu are nicio legătură cu știrile false sau cu promovarea adevărului, ci cu o propagandă insidioasă și cu o ideologie neo-marxistă, care vrea să introducă cenzura pe internet, iar românii să nu afle adevărul despre unele evenimente și fapte ce îi deranjează pe cei care doresc să instaureze un regim de stânga global, o dictatură a multinaționalelor, a fundațiilor transnaționale și a unui singur centru de putere mondial.

De prin 2014, au apărut primele liste cu site-uri nefrecventabile care chipurile nu ar fi bine să fie citite. Aceste liste au fost promovate obsesiv de presa mainstream care se pare că are legături cu binomul SRI-DNA, cu afacerile corporațiilor și care proslăvesc interesele ambasadelor străine, în special ale SUA, Germaniei, Marii Britanii și Ţărilor de Jos. Cu o mânie proletară, bloggeri ca Mândruță sau Guran s-au așezat în prima linie împotriva site-urilor alternative. Aceste site-uri aveau curajul să publice și altceva decât ceea ce promova agenda oficială, atentă doar la interesele instituțiilor transnaționale sau ale ambasadelor care ne tutelează ca pe o subcolonie africană.

Ideea de „Fake News”

Așa a apărut ideea de „fake news”: presa mainstream, care nu iese din cuvântul intereselor marilor corporații sau marilor capitale occidentale din UE și de peste Ocean și care impun agenda stângii libertine, cu promovarea curentelor LGTB, de discriminare pozitivă și destructurarea societății conservatoare, în general, publică doar „știri corecte politic”, care ne duc spre viitorul multilateral dezvoltat al societății corporatiste a capitalului străin, egalitariste și fără niciun Dumnezeu. Iar cei care susțin o societate în limitele unui conservatorism firesc: familie, biserică, valori naționale și promovarea natalității și a intereselor capitalului autohton sunt acuzaţi că ar fi promotorii „fake news”.

După cum observați, „fake news” este doar o unealtă de propagandă pentru interzicerea libertății de expresie pe internet și cenzurarea site-urilor care mai au curajul de a spune adevărul și de informa opinia publică cu știri corecte despre instaurarea unei dictaturi digitale, care se pregătește de mulți ani de către cei care vor să controleze lumea printr-un singur pol de putere mondială.

Site-uri indezirabile. Următorul pas

Publicarea de „șerpare” cu site-uri indezirabile de către stânga neo-marxistă globală și atee aminteşte de listele publicate de Silviu Brucan, ca redactor șef al Scânteii comuniste, și promotor al bolșevismului din anii 1947, în care cerea condamnarea la moarte a lui Iuliu Maniu și a jurnaliștilor Corneliu Coposu și Pamfil Șeicaru. Și atunci, ca și acum, unii erau mai egali ca alții în presă – comuniștii, cei care cereau interzicerea ziarelor democratice care doreau să spună adevărul românilor vânduți sovieticilor de occidentali, seamănă foarte mult cu cei care (neo-comuniștii) în zilele noastre au întocmit liste cu ziare care publică așa-zise „fake news”.

Următorul pas fiind interzicerea acestor site-uri alternative (prin modificarea Codurilor Penale) care au curajul să spună adevărul românilor, la fel cum în 1948 Silviu Brucan a promovat legea presei care a interzis ziarele ce nu erau controlate de partidul comunist. Neîntâmplător, la începutul anului 2000 un tânăr moderator ne dădea lecții de neo-democrație cu bolșevicul Silviu Brucan la un talk show duminical de la Pro TV. Observăm că istoria se repetă și comunismul nu a murit în 1989, ba dimpotrivă stânga neo-marxistă pare mai puternică și totalitară decât oricând.

Dictatura digitală

În realitate, presa care se consideră mainstream și oficioasă, finanțată de corporații și fundații străine, are o politică editorială puternică de a publica știri false în favoarea propagandei neo-marxismului, globalismului și ateismului nivelator, şi nicidecum site-urile care se autofinanțează și urmăresc să ofere știri corecte și să susțină o societate în limitele unei morale umane și religioase.

„Fake News” e o invenție a celor care vor să introducă dictatura digitală pe internet. O armată întreagă de IT-ști bine plătiți lucrează pentru instaurarea unui nou tip de presă, care să promoveze doar știri în favoarea neo-marxismului, ateismului și globalismului nivelator pentru a instaura un regim politic de tip neo-comunist ca cel din China, unde controlul informației a atins paroxismul.

„Tehnocrația” este noul partid comunist chinez în Europa? Doar așa se explică ura indusă de serviciile secrete împotriva partidelor și parlamentului ca expresie a voinței prin alegeri a poporului.

Monopolul informației se vrea să fie deținut doar de „ministerul adevărului” în slujba stângismului mondial. Listele ce au fost promovate pe net cu site-uri supuse oprobriului public, ca pe vremea bolșevismului, pe lângă faptul că sunt imorale sunt și ilegale, pentru că încalcă prevederile constituționale.

În spațiul public, „noua securitate” de pe rețelele de socializare plătită de instituții și fundații transnaționale încearcă să impună totalitar un singur discurs jurnalistic care să implementeze social-politic un regim neo-marxist și un globalism egalitar ca în URSS, Spania republicană sau China de azi.

Citiţi şi:

Sensul războiului împotriva ştirilor false: nu filtrarea critică a ştirilor, ci monopolul asupra viziunii «corecte» despre lume (I)

Presa zombie, salariată a statului bancar mondial

 

yogaesoteric
13 ianuarie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More