IGSU despre incendiul ce a cuprins Biserica Ortodoxă din Gai, Arad: «Ca prin minune, Biblia și Tricolorul nu au ars!»

 

Biblia și Tricolorul au scăpat ca prin minune, fără să fie arse, după ce un puternic incendiu a cuprins Biserica Ortodoxă din zona Gai din Arad, la începutul lunii aprilie, a anunțat la momentul respectiv, pe Facebook, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Potrivit sursei citate, după stingerea incendiului, pompierii arădeni au observat că pe una din mese se aflau o Evanghelie și un tricolor. „Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât Biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune”, a anunțat IGSU.

În viață ne întâlnim uneori cu situaţii care aparent nu au o explicație și care ne dau de gândit.

Printr-un astfel de eveniment au trecut pompierii arădeni care au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Biserica Ortodoxă din Gai. Pompierii au forțat ușa, iar după pătrunderea în interior au constatat că focul se manifesta în apropierea altarului. După o intervenție de aproximativ o oră, incendiul a fost stins.

Ca la finalul oricărei intervenţii, au început să caute elementele care au condus la izbucnirea focului, pentru a stabili cauza probabilă. Pe una dintre mese, pe care se aflau mai multe obiecte, era o Biblie, iar în interiorul ei un tricolor. Chiar dacă tot ce se afla pe masă era puternic afectat de incendiu, atât Biblia, cât și tricolorul au scăpat ca prin minune!

„Întotdeauna există speranță!”, a scris IGSU pe Facebook.

Citiţi şi:

Icoana a rămas neatinsă de incendiu

Panagia Melikiotissa, icoana împușcată cu 55 de gloanțe

 

yogaesoteric
18 iunie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More