Il Giornale – Ce fir roșu îl leagă pe Soros de afacerile valului migrator care a adus în Europa milioane de migranți

 

De la zidul pe care vrea Trump să-l ridice și până la politicile europene, toate ONG-urile implicate au doi numitori comuni: imigrația și Soros.

Guvernul maghiar testează o barieră de metal electrificată pentru a preveni prin sarcini electrice venirea valului de migranți care presează frontiera maghiară, venind dinspre est. Autoritățile din Budapesta au anunțat că tensiunea este de numai 90 de volți, prin urmare, insuficientă pentru a răni grav o persoană.
Scopul este de a da un impuls electric care să notifice imediat poliția, ori de câte ori există o încercare de a depăși bariera. Nu întâmplător în zonă au fost, de asemenea, instalate și alte tipuri de echipamente de supraveghere, cum ar fi camere video, senzori termici pentru detectarea căldurii corpului și sisteme de alarmă.

Această măsură nu este însă pe placul ONG-ului „Centrul din Belgrad pentru Protecția și Ajutorul persoanelor care solicită azil” (în sârbă BCPHAS). ONG-ul a acuzat imediat Budapesta de „încălcarea acordurilor europene privind drepturile omului” și pe autoritățile ungare cum „că vor să atace migranții cu câini, cu bastoane și cu șocuri electrice”. Pe scurt, o veritabilă cameră de tortură construită de maghiari sub cerul liber, conform propagandei ONG-ului menționat.

Dar la o navigare pe site-ul BCPHAS, vom găsi un element interesant, deoarece printre donatori și finanțatori, în plus față de USAID (o organizație bine-cunoscută căci e legată de Departamentul de Stat al SUA), vom găsi și Open Society Foundations, ONG-ul mamă al lui George Soros.

Iritat, Soros l-a acuzat pe prim-ministrul Ungariei, Viktor Orban, că a dat naștere în Ungaria unui „stat mafiot”.

Dar să trecem oceanul și să mergem într-un alt context, cel al criminalității, al terorismului și al traficului de droguri din cele două Americi pentru a descoperi site-ul jurnalismului de investigație Insightcrime (ISC), ONG cu birouri în Washington D.C. și în Medellin, Columbia.

ISC este o organizație care publică, printre altele, analize foarte interesante, de multe ori bine făcute, dar cu schimbări elocvente de nuanțe în ultima perioadă, în ultimul un an ei ducând sistematic o campanie anti-Trump în ceea ce privește politica de imigrare.

Pe 25 ianuarie 2017, ISC a publicat un articol intitulat „Trump întruchipează tendința regională de a da vina pe migranți în legătură cu infracțiunile și crimele”.
Pe 22 februarie 2017, ISC a ieșit cu un nou articol intitulat „Cinci moduri prin care planul deportărilor lui Trump ajută criminalii”.
Pe 31 martie 2017, ISC chiar a mers atât de departe încât i-a luat un interviu lui „Tramposo”, un membru al organizației MS13 din Salvador, una dintre cele mai violente bande din lume, ca să-l întrebe la ce s-a gândit Trump.
MS13 a fost recent catalogată de către guvernul salvadorian ca o organizație teroristă.

E ca și cum ai fi mers în Europa pentru a-i lua un interviu unui membru al Boko Haram din Nigeria și a-i cere un aviz cu privire la politicile de migrație ale Uniunii Europene.

Pe 16 aprilie 2017, ISC a publicat un nou articol intitulat „Șapte lucruri greșite despre Trump: MS13”, unde au luat apărarea politicilor de migrație ale administrației Obama, și în care au arătat „falimentul” administrației Trump, deoarece ar crește prezența bandelor MS13 în SUA.
Nu e de mirare, având în vedere că site-ul a criticat, de asemenea, „mâna grea” cu care guvernul din El Salvador s-a luptat pentru a stopa fluxul găștilor pustiitoare de migranți din El Salvador.

Pe 24 mai 2017, site-ul a ieșit cu un nou articol dintr-o bucată, în care Trump era criticat pentru planul de buget pentru America Latină și în ziua următoare cu un alt articol care încă din titlu spunea în mod elocvent: „Politicile lui Trump subminează lupta împotriva MS13: Utilizarea poliției”.
Acestea sunt doar câteva dintre articolele anti-Trump publicate de ONG-ul ISC în doar câteva luni.

Dar ce legătura are aceasta cu scenariul maghiar?
Încă o dată, Open Society Foundations, ONG-ul mamă al lui George Soros, se numără printre principalii finanțatori ai ONG-ului ISC, așa cum sunt raportate finanțările primite chiar de către site-ul în sine.
Pe scurt, o adevărată campanie anti-Trump făcută din păcate de un site care ar trebui să se ocupe (conform statului său) de cu totul altceva: de analize despre crima organizată.

Soros, de asemenea, s-a găsit în spatele stației de ajutor Migrant Offshore (Moas), o asociație cu sediul în Malta, care se ocupă cu colectarea de migranți ilegali în Marea Mediterană și care are la dispoziție două ambarcațiuni cu motor (Phoenix și Topaz), plus mai multe bărci de salvare și unele drone RHIB.

După cum a relatat Il Giornale, pe 22 aprilie 2017, Moas a primit 500 de mii de euro de la Avaaz.org, comunitatea ce face parte din Moveon.org, care la rândul său, e în legătură cu George Soros.

În plus, soțul directorului Moas, Reigne Catrambone, apare ca unul dintre sponsorii campaniei lui Hillary Clinton, cu o donație de 416.000 de euro.

Nu uitați, de asemenea, faptul că există încă multe semne de întrebare legate de faptul că la începutul lunii mai 2017, tocmai în momentul izbucnirii scandalui ONG – imigranți (n.red. ONG-urile au fost acuzate de procuratura din Catania că aduc mii de migranți în cârdășie cu traficanții), George Soros însuși a sosit la Roma unde s-a dus direct la Palazzo Chigi, unde a fost primit de prim-ministrul italian, Paolo Gentiloni.
De ce? Elvira Savino de la Forza Italia, chiar a făcut o interpelare parlamentară cu privire la motivele vizitei lui Soros, motive care sunt neclare chiar și astăzi.


Citiți și:

George Soros ar putea fi în sfârșit declarat TERORIST! Toate fondurile și organizațiile sale ar urma să fie SECHESTRATE

George Soros: «Preocuparea mea cea mai mare este să îi ajut pe migranţi şi pe refugiaţi să vină în Europa»

Viktor Orban – Bruxelles-ul aplică planul lui Soros privind migrația și vrea să aducă 1 milion de migranți în Europa în fiecare an

 

yogaesoteric
7 ianuarie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More