«Ilegal!» – Trump declanșează Războiul împotriva coloșilor tehnologici Google și Facebook. «Sunt controlați de Extrema Stângă!»

 

Mișcarea lui Donald Trump, în plin an electoral, este una cu două tăișuri: poate spori substanțial simpatia cercurilor de dreapta, dar îi poate fi și fatală, din cauza uriașei influențe pe care o au „inamicii”. Mesajul președintelui a venit la câteva ceasuri după ce au apărut informații despre faptul că Departamentul de Justiție lucrează la o acțiune legală anti-trust împotriva Google.

Există de mai multă vreme în spațiul politic temerea că Google, alături de Facebook și Amazon, au monopolizat cu totul domeniile lor de activitate, ucigând practic orice concurență.

Procurorii Generali ai statelor americane colaborează cu Departamentul de Justiție la redactarea unor proiecte de acțiuni similare în justiție, ca urmare a violării de către Google a legislației anti-trust.

Procurorul General al Texasului, Ken Paxton, este liderul coaliției celor 51 de Procurori Generali în acest demers, scrie Bloomberg.

Google a declarat că participă la „investigația în curs condusă de Departamentul de Justiție și Procurorul General Paxton” și că va continua să ofere „servicii care ajută consumatorii, sprijină mii de afaceri și favorizează o concurență crescândă”.

Faptul că Departamentul de Justiție lucrează la o acțiune anti-trust nu înseamnă că acesta se va și finaliza printr-o acțiune în justiție.

Autoritățile au investigat Google și în 2013, pentru motive similare, iar acțiunea nu s-a încheiat în instanță. Dar atunci preşedinte era Obama și acum este Trump.

„Stânga Radicală comandă și controlează total Facebook, Instagram, Twitter și Google. Administrația lucrează la remedierea acestei situații ilegale. Rămâneți pe fază și trimiteți nume și evenimente”, a scris Trump în data de 16 mai pe Twitter.

Citiți și:

Informații foarte importante pentru utilizatorii Facebook și Google (I)

De ce sunt acum monopoluri? Pentru că aşa a zis evreul sefard David Ricardo

Google are 10.000 de angajați care cenzurează videoclipuri YouTube 

yogaesoteric
16 iunie 2020


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More